Hayatım düzenli diyeniniz var mı?

kahveyay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
400
247
53
Merhaba hanımlar,
Evliyim ,çocuğum yok düzenli bir hayatım var,bunu ben sağladım veya eşim sayesinde düzene girdik.Birlikte şöyle şöyle yaparak düzenimiz yıllarca sürüyor…gibi bir hayatınızın olduğunu düşünüyor musunuz?
Evet var ise detaylı anlatırsanız okumak istiyorum.
*Ek bir açıklama(yorumlara istinaden)Eğlenceli,gezmeli,iş hayatı ,arkadaşlarımızla geçirdiğimiz dolu vakitler,ark. Veya ailelerle birlikte tatil planları,101 günleri, mangal günleri,baş başa romantik masalar müzikler…Bu evliliğimin en keyif aldığım evliliğime saygı duyduğum anlarım ve yıllarımdır.8 yıldır evliyim 8 yılın içine hepsini sığdırdık.
Son zamanlarda hiç birini yapmak istemiyorum.
Plan yapmıyor eşime sunmuyorum, o da aynı benim gibi davranıyor.Arkadaşım akşam gelelim müsaitseniz demese arayacağım yok. Birlikte bir şey yapma isteğim var mı bilmiyorum. Ben nasıl hissediyorsam onunda aynı hissettiğini hissediyorum.
Bu tarz düzenlerinizden,aktivite,romantik,sürprizli,sevgiyi hatırlama aktiviteleri veya bilmiyorum işte ….
sizleri dinleyerek kafamda bir şeyler belirsin istedim.

Son düzenleme:
Duzen derken neyi kastediyorsunuz

Anladıgım kadarıyla çocugu olmayıp evliliğini sorunsuz bir sekilde devam ettirebilenler var mı diye soruyor
Baskalarının hayatlarıyla kendi hayatınızı mukayese etmeyin bence. Her ilişkinin ayrı bir dinamiği vardır, cocuk olsun veya olmasın farketmez. Herkes kendi hayatına bakmalı

22 yıllık evliyim 3 çocuğumuz var düzenli bir ailemiz var
Eksiklerimizi tamamlamayı biliyoruz
Eşim sigara içmez laçka arkadaş içki kahve gibi alışkanlıkları yoktur
Kazandığını ailesiyle harcamayı sever bizde onu seviyoruz
Düzenli temiz çalışkan biridir beni delirtecek kadar
Kendine iyi bakar spor yapar sağlıklı beslenir sıkacak kadar
Çocuklarına çok değer verir çocuklarda babalarına
Çok rutin bir hayat yaşıyoruz
Dertlerimizde vardır her aile gibi
Olumsuzlukların üzerinde durmuyoruz genelde
Bizim rutinimiz eşimin düzgün biri olmasıyla alakalı
Aslında yazınca daha çok farkına mı vardım ne

Her gün aynı şeyin yapıldığı bir hayatı kastediyorsanız; 2 senedir öyle yaşıyorum ama sıkıcı bir yaşam tarzı bence. Sürekli evdeyiz, ikimiz de evden çalışıyoruz.
Evet bundan bahsediyorum.ikinizde evden çalışıp hayatı sevgi ve saygıyla devam ettirmenizi nelere bağlıyorsunuz gibi bir soru diyebilirim

Açıklamaya şaşırdım. “Düzen” kelimesiyle açıklamayı nasıl bağdaştırdınız acaba? O kadar alakasız ki...

10 yıllık evliyiz, zaman zaman çok hareketli zaman zaman çok rutin döngülerde yürütüp gidiyoruz hayatımızı. İnsanın ruh hali nasıl her zaman aynı olmazsa evliliğin gidişatı da her zaman aynı olmaz.

Ben bu aralar çok yoruluyorum mesela, hep yorgunum. Hem ruhen hem bedenen yorgunum. Havalar soğumaya başladı mı depresif olurum zaten bahara kadar. Bir de üstüne yoğun tempo, bir de az uyku. Çok sıkıcıyım bu aralar anlayacağınız

Enerjiksiniz demek ki bu enerjiden ben de istiyorum 101 günleri falan

Basak burcu mu abi?

Hep bir faliyet içinde olmak insanı yorar
Ve yapmak zorunda da değilsiniz
Bazen eve gelip huzurla ayağını uzatıp eşinle bir kahve içersin
Bir müzik dinlemek temiz havada yürümek
Beraber yemek yapmak bile yeter
Ve yaşla birlikte insan daha sessiz rutin şeyleri seviyor ve istiyor
Yeterki uyumu yakalayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…