Daim olsun22 yıllık evliyim 3 çocuğumuz var düzenli bir ailemiz var
Eksiklerimizi tamamlamayı biliyoruz
Eşim sigara içmez laçka arkadaş içki kahve gibi alışkanlıkları yoktur
Kazandığını ailesiyle harcamayı sever bizde onu seviyoruz
Düzenli temiz çalışkan biridir beni delirtecek kadar
Kendine iyi bakar spor yapar sağlıklı beslenir sıkacak kadar
Çocuklarına çok değer verir çocuklarda babalarına
Çok rutin bir hayat yaşıyoruz
Dertlerimizde vardır her aile gibi
Olumsuzlukların üzerinde durmuyoruz genelde
Bizim rutinimiz eşimin düzgün biri olmasıyla alakalı
Aslında yazınca daha çok farkına mı vardım ne
A101 de indirim oluyor bazı günler. Kapıda izdiham , kasa önünde slalom , aksiyon filan...aktiviteye çevrilmiş demek101 günleri ne ?
Evet başakEylül 13 doğumlu başak mı oluyor
Eve gelip huzurla ayağımızı uzatır kahve içeriz …Hep bir faliyet içinde olmak insanı yorar
Ve yapmak zorunda da değilsiniz
Bazen eve gelip huzurla ayağını uzatıp eşinle bir kahve içersin
Bir müzik dinlemek temiz havada yürümek
Beraber yemek yapmak bile yeter
Ve yaşla birlikte insan daha sessiz rutin şeyleri seviyor ve istiyor
Yeterki uyumu yakalayın
Rezil olmiyim diye önce gugila yazdım zaten, a101 kataloğu çıktı.A101 de indirim oluyor bazı günler. Kapıda izdiham , kasa önünde slalom , aksiyon filan...aktiviteye çevrilmiş demek
Bizim olumsuzlukla ilgi sorunumuz sağlıkla ilgiliDaim olsun
Olumsuzlukların üzerinde durmamayı biraz açabilir misiniz?
Yaz-kış ayrımını hatırlatmanız güzel oldu benim için. Bu ara ikimizde önce korona olduk atlattık 1 ay sonrasında grip öksürük ateş onu da atlattık. Kışın gelişini düşünerek birazda olsa normal bir durumdaymışız gibi düşüneceğim.Her zaman aynı rutinde olmak pek mümkün değil bence.
Yaz ayları farklı oluyor bizde, okulların açılmasıyla başka bir düzene geçiyoruz çünkü çocuklu bir aileyiz.
Bazen sık sık akraba, eş , dost görüşmelerimiz olur bazen kimseyle görüşesimiz gelmez.
Bazı hafta sonları evde durmayız bazı hafta sonları evden çıkmayiz.
Birbirimizden ayrı plan yapar çocukları evde kalana bırakıp kafa dinleriz.
Sizin rahatsızlığınız, esibiziey birşeyler yapmak mı yoksa aranıza mesafe girdiğini düşünmeniz mi?
e yaşlarınız ilerliyorEve gelip huzurla ayağımızı uzatır kahve içeriz …
Sessizzzce kaldığımız günlerde olur aynı örnekte ki uzanışla.
Yürüyüş yapardık işlerimiz öyle yoruyor ki bizi 6 buçukta evden cıkmış olup 8 e doğru gelmek yürüme aktivitemizi bile bir süredir aldı elimizden.
Hep bir faaliyet yapmak zorunda değilsiniz kısmını sevdim. Zorunluluk kelimesi hariç . Biz yapı gereği aktif bireyleriz ve sakinlik nasıl birden geldi bize bilmiyorum. Bu da karşılıklı oldu ..
Ben evden çalışıyorum eşim dışarıda ama uzun bir süre evdeydi. Oturup bir plan yapmamıştık ama biri bir iş yapıyorsa diğeri farklı bir işe el atıyordu. Mesela ben çamaşır asıyorsam eşim mutfağa el atıyordu gibi. Biz zaten çok düzen tertip düşkünü bir çift değiliz o yüzden bu soruyu cevaplayacak doğru kişi olmayabilirim ama güzeldi, ikimiz de memnundukEvet bundan bahsediyorum.ikinizde evden çalışıp hayatı sevgi ve saygıyla devam ettirmenizi nelere bağlıyorsunuz gibi bir soru diyebilirim
Ama bu durum çok normal değil mi, ekonomik sorunlardan ötürü. Resmen üzerimize enflasyon çöktü, biz de eskisi gibi dışarıda zaman geçiremiyoruz maalesef. Çok çok çok üst düzey ekonomik duruma sahip kişiler dışında herkes etkilendi benceYaz-kış ayrımını hatırlatmanız güzel oldu benim için. Bu ara ikimizde önce korona olduk atlattık 1 ay sonrasında grip öksürük ateş onu da atlattık. Kışın gelişini düşünerek birazda olsa normal bir durumdaymışız gibi düşüneceğim.
Rahatsızlığım şu;anormal şeyler var. Bir şeyler yapmaya hep meyilliyken ikimizin birden sakinliğe veya sessizliğe hatta yeri geliyor ayrı planlar yapmaya başlayışımız…
1 aydır hafta sonu bile birlikte evde oturup film-dizi izlemekten ,çay kahve yudumlamaktan başka bir şey yapmamak ,ayrı ayrı arkadaşlarımızla plan yapmalarımız arttı mesela.
Nasıl birden böyle onu anlayamadığımdan, hem kendime hem ona iyi gelir diye sizlerden düzenli hayatlarınızın örneklerini dinlemek, okumak istedim.
Bugün iş çıkışı hastaneye gittim mr randevum vardı. Eşim bir kere aradı gittin mi diye sıra bekliyorum dedim. Detay sormadı doktor ne dedi diye. Bende o sormadığı merak etmedği için üzüldüm anlatmadım.Hiç bir şey yokmuş gibi susuyorum.Bizim olumsuzlukla ilgi sorunumuz sağlıkla ilgili
Elimizden ne geliyorsa yapılacak ne varsa yapıyoruz
Ve o sağlık sorununu hiç evde konuşmuyoruz
Eşim bana kıyamaz üzüldüğümü görmeye dayanamaz bende çocuklara kıyamam
Sanki hiç böyle bir sorunumuz yokmuş gibi davranıyoruz
Gidebildiği kadar
İnanın sağlık konusunda iyiseniz diğer tüm sorunlar halledilebilir
Asshsdfgdxs , sus sus okeymiş ya ...Ne rezil olcam be, dünya alem duysun, kumarda tımarda işim yok, eteği belinde ekmeği a101 de bir gadınım elhamdulillahRezil olmiyim diye önce gugila yazdım zaten, a101 kataloğu çıktı.
Ben çok pis kumarbazim ama king falan severim, okey sevmiyorum benAssfgdxs okeymiş ya ...Ne rezil olcam be, dünya alem duysun, kumarda tımarda işim yok, eteği belinde ekmeği a101 de bir gadınım..
Hım heralde acıttımBugün iş çıkışı hastaneye gittim mr randevum vardı. Eşim bir kere aradı gittin mi diye sıra bekliyorum dedim. Detay sormadı doktor ne dedi diye. Bende o sormadığı merak etmedği için üzüldüm anlatmadım.Hiç bir şey yokmuş gibi susuyorum.
Bende bel fıtığı ameliyatına gerek yokmuş gibi davranayım iyi bir şeydir belki konuşmamak. Sorar ederdi sormadı olsun sessiz kalmayı tercih ettim bugünlük.
İkinizin de memnun olmasına sevindimBen evden çalışıyorum eşim dışarıda ama uzun bir süre evdeydi. Oturup bir plan yapmamıştık ama biri bir iş yapıyorsa diğeri farklı bir işe el atıyordu. Mesela ben çamaşır asıyorsam eşim mutfağa el atıyordu gibi. Biz zaten çok düzen tertip düşkünü bir çift değiliz o yüzden bu soruyu cevaplayacak doğru kişi olmayabilirim ama güzeldi, ikimiz de memnunduk
Yanlış bulduğum için üzüldüm gözlerim doldu ama konuşmıcam mr konusunu. Sorarsa anlatıcam ,laf sokmamaya da gayret edeceğim. İçimden gelmiyor artık böylesi nasıl belki daha iyidir.Hım heralde acıttım
Bizim sorunumuz çok farklı evlat ile ilgili
Anlatmak istediğim bu değildi
Eşinin yaptığı yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?