Benim hayatım kendi içinde düzenlidir. Önce kendimi tanitayim. 36 yaşındayım. Kedim var bi tane birlikte yaşıyoruz. Spor yapmayı çok seviyorum. Bu hayatımın bir parçası. Aylik harcamalarimin bir kismini buna yatiriyorum.
Kendimi dE tanıyorum. Çok hercaiyim. Pilatese gidiyorum 2 ay, sonra 2 ay fitness, sonra yoga derken şuan reformera gidiyorum. Onumuzdeki ay kort tenisine yazilacagim. Anlaştım hoca ile.
Sonra ev temizliği konusunda, iki haftada bir yardımcı alıyorum. Bir hafta da kendim temizliyorum..
Öğlen yemeklerimi dışarda yiyorum. Akşam yemeklerimi evde yiyorum. Tropikal meyveler sipariş ediyorum internetten. Allahın yarattığı her şeyin tadına bakmak gibi hedeflerim var.
Onun dışında yakın arkadaşım yok hiç. Bu tamamen benim tercihim.. sosyal hayatım da iş yerim ve sporla sınırlı. Ihtiyaç da duymuyorum açıkçası.
Kendimi mutlu etmek için aromatik kokular ve mumlara meraklıyim . Haftada bir mum ve koku ile meditasyon yapıyorum.
Şuan bir kitap klubu kurduk bi grup arkadaşla. Her ay bir kitap bitireceğiz. Sonra o klüpten çıkıp film klubune katılmayı düşünüyorum. Aklımda sürekli sonrası için plânlarım var.
Ayda bir cilt bakımına gidiyorum. Cilt bakımı bitsin ayda bir masaj yaptırmayı düşünüyorum kampanyaları takip ediyorum bu arada.
Uzun yolculukları seviyorum. 4 Ayda bir şehir dışına çıkma planları yapıyorum. Yeni yerler şehirler görmek için uğraşıyorum.
Tamamen kendime odaklıyım. Bu hayatı öyle ya da böyle yaşayacağım. Çok mu mutluyum değilim ama hakkını vermeye çalışıyorum.
Sonra düzenli olarak dua ediyorum. Bi de eski kocama beddua seansları düzenliyorum sık sık. O da hayatımın bir parçası oldu
Böyle... umarım sana fikir vermisimdir