Hayatıma son vermek istiyorum

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede

Neden böyle düşünüyorsunuz peki ne sorununuz var

Sakın sakın sakinnn!!!! At kafandan o düşünceleri ve kendine gel. Senden önemli mi nişanlın. Canından önemli mi. Düşünme çok gelir geçer hepsi. Ne olursa olsun yaşamak çok güzel.....

Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Hayatına son vermeye degecek hiçbirşey yok bu dünyada. Sağlık ve ölüm hariçinde

Herkesin hayatta basina zor seyler gelebilir, hatta size zor gelen bir baskasinin belki hayalini bile kuramayacagi bir seydir.
O yuzden eldekilere sukretmek en guzelidir.
Eger problem nisanlinizsa ve yurumuyorsa ayrilin.
Ama kendinizi oldurmeyi dusunmeyi aklinizdan dahi gecirmeyin,nefes alip verisiniz bu kadar degersiz olmamali!

her ne kadar sorunlar yasayıp isyan noktasına gelsekte yinede yasamaktan daha onemli birsey yok kendini bu dusuncelere sokma cunku o ana geldiginde anlarsın hata yaptıgını donusude olmaz sakın

İyi geceler güzel arkadaşım. İnancım var diyorsun bak, bir dua oku biraz güzel şeyler düşünmeye çalış. Bazen ruhsal olarak çıkmaza girebiliyoruz maalesef. Sende o durumdasın şuanda sanırsam. Nişanlıymışsın birde karşılıklı iletişim kurarak sorunlarınızı aşmaya çalışın. İşinde var ne güzel, etrafında da sevilen birisin. İstersen hafta sonu da geldi bak, şehirdışı turları oluyor kültürel açıdan, eğer imkanın varsa katıl hem kafanı dağıtırsın hemde yeni yerler görerek yaşamanın ne kadar güzel olduğunu farkedebilirsin...

Var di derken sanırım ayrıldıniz ve acı cekiyorsunuz,muhtemelen de yirmili yaşlarda genceciksiniz.

İnanın hepsi geçiyor ve ileride ne kadar saçma ve boş birsey için uzuldugunuzu anlayacaksınız. Sen olmazsan hayat zaten yok ama varsan sıfırdan bile bir hayat kurabilirsin

Tatlım nedir canını sıkan problemler? Anlat yardımcı olalım sana..

Ya cok iyi kazancim arabam guzelligim sağlığım var ailem iyi ama yasadigim yerden hayatindan sorunlarımdan kimsenin basina gelmeyen seylerin benu bulmasindan yoruldum Rabbim biliyo ya o engelliyor inancim yoksa hergun insan diler mi bunu...yorgun hissediyorym

E madem oyle psikiyatra git saglikli bi zihin ölmek istemez guzelcim

Anlatsaniza, belki hep beraber dertleşir bir çözüm yolu buluruz

Ne mesela somut örnek ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…