- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Hayatına son vermeye degecek hiçbirşey yok bu dünyada. Sağlık ve ölüm hariçindeYasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Var di derken sanırım ayrıldıniz ve acı cekiyorsunuz,muhtemelen de yirmili yaşlarda genceciksiniz.Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
E madem oyle psikiyatra git saglikli bi zihin ölmek istemez guzelcimYa cok iyi kazancim arabam guzelligim sağlığım var ailem iyi ama yasadigim yerden hayatindan sorunlarımdan kimsenin basina gelmeyen seylerin benu bulmasindan yoruldum Rabbim biliyo ya o engelliyor inancim yoksa hergun insan diler mi bunu...yorgun hissediyorym
Anlatsaniza, belki hep beraber dertleşir bir çözüm yolu buluruzYa cok iyi kazancim arabam guzelligim sağlığım var ailem iyi ama yasadigim yerden hayatindan sorunlarımdan kimsenin basina gelmeyen seylerin benu bulmasindan yoruldum Rabbim biliyo ya o engelliyor inancim yoksa hergun insan diler mi bunu...yorgun hissediyorym
Ne mesela somut örnek verYa cok iyi kazancim arabam guzelligim sağlığım var ailem iyi ama yasadigim yerden hayatindan sorunlarımdan kimsenin basina gelmeyen seylerin benu bulmasindan yoruldum Rabbim biliyo ya o engelliyor inancim yoksa hergun insan diler mi bunu...yorgun hissediyorym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?