- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.819
- 798
- Konu Sahibi essiloratte
-
kizlar nisanlim ile yuzuk atinca cok agir konuşup beni anlamadan dinlemeden bitirdi hala ablam ve enistemle falan msjlasiyor ozel günler araciligiyla falan ben baslarda whatapp bile 24 saat cevrincii onu kontrol ederek yasadim surekli takip ettik birbirimizi buna bir son verdim ama tek bir sebep degil onlarca sebep cevre baskisi mahalle baskisi bir araya gelince cok kotu hissettim..Bu çevre nisan atmak biraz defolu kiz sendromu yaratıyor ne yazik ki ama cok sukur atlatir gibi oldum insanlardan soyutladim o dusuncedeki..evlenen arkadaslarim evlenmeyenlere acir gozlerle bakiyor 26 yasima girdim ama evlilik baskisindan da biktim.Meslegimi yapamaz oldum bu baskılardanOlum düşüncesi cok bende olumsuz etkiler birakti yasama sebebim yok gibi ve kendimi sonunda doktorda buldum ve bana beynimle savasmamam gerektigini tibbi ihtiyac olarakta ilac verdi antidepresan basladim bu tarz sureclerden gecenler var mi bilmiyorum ben bu asamada neler yapmam gerektigini birine tekrar nasıl guvenebilrxegimi evlilik düşüncemi ertelemem mi gerektigini ya da ne kadar sure bana saglikli olacak bilemiyorum
hayati dar eden nisanlinsa, yol ver.. deger mi hayatini perisan etmeye, bir de ahiretini yakmaya?
aynenAynen öyle.
Ayrilinca çok uzuleceksin gibi geliyor nasil yapacagim diyorsun.
Hele benim gibi çocukluktan bu yana suren bir ilişkiye onsuz nasil olur diyorsun.
Diyorsun da diyorsun.
6 ay olacak biz ayrilali.
Hala hayattayim, gulebiliyorum, egleniyorum .
Belki iki ay zor olur ama inan boyle daha huzurluyum.
Kafam daha rahat.
Daha özgürüm.
İnan boşuna cekmisim o adama onca yıl..
Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Hayatına son vereceğineYasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Evet arkadaslar bazilari fake yazmis inanmamis falan sorunu soyle ozetleyim. Ben öğretmenim bilincim yerinde suuru yerinde bir insanim. Kucuk dar bir cevrede ogretmenlik yapıyorum. Arkadas cevrem cok kısıtlı surekli kazik yedim. Hep iyi niyetim birileri tarafindan somuruldu gitmedigim ülke kalmadi Amerikaya bile gittim hayati sevdim hep olumlu oldum. Canım nasil isterse. Kendimi iyi yetistirdim ki zaten ingilizce öğretmeniyim. UZUN YILLAR ailemden uzak yatili okullarda kaldim okudum cabaladim ama hep mucadele ederek hayatima bakiyorum hic kolay olmadi akrabalarimdan bile en yakinimdan kazik yedim defalarca. Neyse deli gibi beni mutlu eden bir adam vardi ki beni aldatti eski konularimdan okursunuz hayatim butun planlarim yok oldu derken o donemde beni destekleyip cidden hayatimi toparlayan nisanlimla tanistim asik oldum. Bosanali 2 sene olmustu sorunlu bir evlilik 3 5 ay sürmüş ve bitmis uzerinde yiginla dava vardı aileme onu kabullendirmem zaman aldi tum sorunlari astik butun engellerden gectik ve cok sukur nisanlandik nisanlandigimi eski sevgili duyunca turlu turlu eziyetlerle iftiralarla olaylar oldu ayrildik yasadigim cevrede nisan atmis sifati ustume yapisti. NIKAH MEMURU nufusta karışıklık yaparak evlenmedigimiz halde bizim bilgilerimizi yanlışlikla nufusa göndermiş ve ben evli görünüyordum yasal olmayan nikah icin dava acildi okuldakilere herkese evlenmedigimi soylesemde anlatamadim evlendi bosaniyor dediler o kadar cahil insanlarlayim ki ailem perisab oldu nikah memuru piskinlik yapti neyse o donemde biraz sinirimiz yatisinca biz baristik ama bu seferde aieller istemiyor hele onun ailesi hic ben onca iyiligi onlara yapmışken iftiralar atilnisken cok seviyorum nişanlımi zerre uzmedigini dusunuyorum ama bazen eski yasatilan tramvalarim aklıma geliyor. Dun mesela bana yapilan haksizliklar kimsenin basina gelmeyen seylerin ustume gelmesi ben inancliyim ama inanin bazen dertlesecrk bunlari anlatacak guvenecegim kimsem yok herkes kurt gibu kapida acigimi arıyor okulda dedikodu ebru barismis ama hani yuzuk gibisinden imalar. Zor durumda kalmaktab birakilmaktan cok yoruldum. Zevk almiyorum artik kilo aldim basa cikamiyorum kilomlada depresyon teshisi ile ilaç kullandin bu surejli olmasada arada oluyor bu duygu yogun sekilde lutfen olaylardan lutfen olayardan ziyade ruh halimi anlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?