Hayatıma son vermek istiyorum

Güzel arkadaşım 30 ağustos'ta yazmışsın bu mesajı. Tedaviye ara mı verdin? Yarım mı bıraktın? Belki hayatında ufak bir değişiklik seni kendine getirir. Maddi sıkıntın yok anladığım kadarıyla kısa bir yurt dışı seyahatine çıkabilirsin. Sana çok iyi gelir. Bu mesajımı okuyunca dön bak aynaya ve kocaman gülümse kendine. Hayatta güzel sende güzelsin. Herkes zaman zaman yorulur. Sende yoruldun sadece. Ruhunu dinlendir biraz bak eskisinden daha güçlü neşeli ve dinamik olacaksın. Sev kendini, sev hayatı.. O düşündüğün çirkin eylem gerçekleşse annecin babacın ne kadar üzülür sen düşün?

Aynen öyle.
Ayrilinca çok uzuleceksin gibi geliyor nasil yapacagim diyorsun.
Hele benim gibi çocukluktan bu yana suren bir ilişkiye onsuz nasil olur diyorsun.
Diyorsun da diyorsun.
6 ay olacak biz ayrilali.
Hala hayattayim, gulebiliyorum, egleniyorum .
Belki iki ay zor olur ama inan boyle daha huzurluyum.
Kafam daha rahat.
Daha özgürüm.
İnan boşuna cekmisim o adama onca yıl..

hayati dar eden nisanlinsa, yol ver.. deger mi hayatini perisan etmeye, bir de ahiretini yakmaya?

aynen hep ayrilik sonrasindan korkmak bizi zorlamiyo mu o mutsuz iliskiye devam etmeye.. ben titrerdim bosanma kelimesi aklima gelince.. simdiyse Allah a sukur bi rahatim ki.. ne cendere icindeymisim, kangrenli uzuv misali boyle mutsuz eden insanlar!

Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede

sen öte tarafta azap çekerken,nişanlın bu dünyada hayatını yaşar, Allah kimsenin üzerine taşıyamacağı yük vermez. biraz kendi kendinizin doktoru olun sağlam olun. öyle mutsuzsunuz diye yasamak istememek çok yanlış.toparlanın bu düşünceleride aklınızdan çıkarın,

inancın varsa canımızı ancak Allah alır bunuda biliyorsundur..hayatın gayet güzel işin var çevrendekiler seni seviyor..hayatta herşey dört dörtlük olmuyor malesef..seninde nişanlından yana sorunlarınların var..olabilir doğal bu..mutsuzsan ayrıl gitsin..hayattan zevk al..şükret haline..senden çok daha kötü durumda olanları düşün...

Diğer konularında da hep sorunların olduğunu söylemişsin .ama ne olduğunu soylememissin. Birazcık da olsa anlatsan belki seni bu kötü düşüncelere iten duygularını değiştirmiş oluruz.

İnsanların ne dertleri var, sen nişanlın yüzünden hayattan geçtiysen oooo ...
Bence profesyonel yardım almalısınız.

Ağır depresyondasın. Bunun bir rahatsızlık olduğunu kabullen çünkü hiç bir canlı (normal şartlarda, sağlıklı olan) ölmek istemez. Güdülerimiz yaşam hiç bitmeyecekmiş hiç ölmeyecekmiş gibi hayata deva etmemizi sağlar. Kendine yapabileceğin en iyi şey şu an bunu bir psikiyatrist ile paylaşman. Durumun ağırlığını belirterek tabi. İntihar riskinin olduğunu bilmeli, hemen etki eden ilaçlara yönelecektir bu durumda. Bol bol film izle ve kitap oku. Bazı filmler ve kitaplar insanın olaylara ve hayata bakış açısını değiştiriyor. Kapattığın pencereleri açmanı sağlıyor.

Tabi canim hayat senin hayatin. O cani kendine sen verdin. Sikildin hayatina son da verirsin ne demek !!!!
yaww olur mu oyle sey ne kadar basit dusunuyorsunuz. Kendi yasadiklarinizi dert goruyorsunuz. Inancim var diyorsun e inancbunun neressinde. Kendinden cok daha zor durumda olanlari dusun evsiz barksiz sogukta olan nice insan var. Trilyonlar icinde yuzup hastaligina care bulamayan insanlar . Ya bu kadarini yazmak bile canimi yakti daha niceleri var.

hayat daha neler çıkarır karşına da bu günleri dönüp ararsın inancım var diyorsun Allah bir gün sana öyle bir ders verir ki bugün dert deyip canını kıymaya çalıştığına bin pişman olursun tövbe de kendine gel hiçbirşey ama hiçbirşey senin canından önemli değil senin hayatından kıymetli değil. zorlanıyorsan git destek al tedavi gör gerekiyorsa hastanede yat bir dönem kafandan bu düşünceleri biz sana burada ne yazarsak yazalım silmene yardımcı olamayız. Allah kullarını sınar, sabırlarını ölçer, sınava tabi tutar, öbür tarafta cevabını veremeyeceğin hatalara girişme, hiçbirşey buna değmez çünkü. elini kalbine koy inan, senin derdinden büyük Allah'ın var ve Allah'ım kimseye taşıyamayacağından ağır yük vermez bunu da unutma!

Evet arkadaslar bazilari fake yazmis inanmamis falan sorunu soyle ozetleyim. Ben öğretmenim bilincim yerinde suuru yerinde bir insanim. Kucuk dar bir cevrede ogretmenlik yapıyorum. Arkadas cevrem cok kısıtlı surekli kazik yedim. Hep iyi niyetim birileri tarafindan somuruldu gitmedigim ülke kalmadi Amerikaya bile gittim hayati sevdim hep olumlu oldum. Canım nasil isterse. Kendimi iyi yetistirdim ki zaten ingilizce öğretmeniyim. UZUN YILLAR ailemden uzak yatili okullarda kaldim okudum cabaladim ama hep mucadele ederek hayatima bakiyorum hic kolay olmadi akrabalarimdan bile en yakinimdan kazik yedim defalarca. Neyse deli gibi beni mutlu eden bir adam vardi ki beni aldatti eski konularimdan okursunuz hayatim butun planlarim yok oldu derken o donemde beni destekleyip cidden hayatimi toparlayan nisanlimla tanistim asik oldum. Bosanali 2 sene olmustu sorunlu bir evlilik 3 5 ay sürmüş ve bitmis uzerinde yiginla dava vardı aileme onu kabullendirmem zaman aldi tum sorunlari astik butun engellerden gectik ve cok sukur nisanlandik nisanlandigimi eski sevgili duyunca turlu turlu eziyetlerle iftiralarla olaylar oldu ayrildik yasadigim cevrede nisan atmis sifati ustume yapisti. NIKAH MEMURU nufusta karışıklık yaparak evlenmedigimiz halde bizim bilgilerimizi yanlışlikla nufusa göndermiş ve ben evli görünüyordum yasal olmayan nikah icin dava acildi okuldakilere herkese evlenmedigimi soylesemde anlatamadim evlendi bosaniyor dediler o kadar cahil insanlarlayim ki ailem perisab oldu nikah memuru piskinlik yapti neyse o donemde biraz sinirimiz yatisinca biz baristik ama bu seferde aieller istemiyor hele onun ailesi hic ben onca iyiligi onlara yapmışken iftiralar atilnisken cok seviyorum nişanlımi zerre uzmedigini dusunuyorum ama bazen eski yasatilan tramvalarim aklıma geliyor. Dun mesela bana yapilan haksizliklar kimsenin basina gelmeyen seylerin ustume gelmesi ben inancliyim ama inanin bazen dertlesecrk bunlari anlatacak guvenecegim kimsem yok herkes kurt gibu kapida acigimi arıyor okulda dedikodu ebru barismis ama hani yuzuk gibisinden imalar. Zor durumda kalmaktab birakilmaktan cok yoruldum. Zevk almiyorum artik kilo aldim basa cikamiyorum kilomlada depresyon teshisi ile ilaç kullandin bu surejli olmasada arada oluyor bu duygu yogun sekilde lutfen olaylardan lutfen olayardan ziyade ruh halimi anlayın.

Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede
Hayatına son vereceğine
Nişanlına yol ver ...

sana laf edenler çok mu düzgünlermiş. herkes istediğini desin sen kendine bak duyma görme yada git tayinini iste

Sen de buraya yaz canim konusacak kimse yoksa ya da gunluk tut ise yariyor.her seyi yaz.luzumlu luzumsuz.

Kendinle barisik olmaya bak.cevrendenkilerin dediklerini nereye kadar dinleyecegine dair bir sinir ciz.elalem her sey diyor. Adamin yokusta ayagi tasa takilmis asagidan gorenler topal diye adamin adini cikarmis.

Ogretmenmissin bak tatil basladi sevdigin insanlarin yanina git beraber zamab gecir.nisanlinla limoniysen biraz zaman ver kafani dinle.

Ölup napcaksin.obur dunya da isin kolay mi saniyorsun. Aklinda. Cikar bunlari.inancin var madem inancina tutun.hepsi geri de kalacak.

Yaşamıma son vermek istiyorum diyerek konu açan bir insanın benimle ilgilenin buna ihtiyacım var alt mesajı vardır...belliki konuşacak kimsen yok canım ölmek istediğinide düşünmüyorum sana sadece şunu söylemek istiyorum hala nefes alıyorsan yaşaman gereken şeyler vardır saç kurutma makinesiyle çocuklarını ısıtmaya çalışan anneler var bu dünyada çöpte bulduğu fazla bayatlamamış ekmeğe çok sevinen insanlar var bu dünyada yürüyemediği için eve mahkum olup tekerlekli sandalyesine kavuşan insanların sevinci var bu dünyada şimdi sana soruyorum şükretmek için sayısız nedenin varken ölmeyi istiyorum demek şımarıklık değilde nedir kendinden utanmalısın

Iyiniyetinden oturu kazik yiyen cok vardir bir de sanirim yasadiklarindan oturu cevrenin verdigi tepki yipratmis seni iyi de onlarin yasami cok mu duzgun be cnm seni sorgulayacaklarina donup kendilerine baksınlar

Allah'ım verdiği Can'ı ancak Allah alır. Biz o canı emanet taşıyoruz. Böyle düşünmen bile çok günah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…