Hayatıma son vermek istiyorum

bu hayatta senden muhim hic bir sey yok. once bunu iyice idrak etmeLisin. ve bu tur dusunceler seytanin vesvesi, Lutfen silkelen ve kendine geL. daha fazla bu sekiLde dusunup imanini azaltma. farkindaLik yarat hayatinda. yenilikler ara. bu hayat insan'a bir kere veriliyo ve hayatini her seye ragmen yasamalisin.

Herkesin derdi kendine büyük.
Ben de atama bekliyorum mesela.Evde başka konu yok.Her şey buna bağlı.
Geleceğim,hayallerim...
Kaç kişi intihar etti bu sebepten.Artık düşünmekten kafayı yiyeceğim.
İntihar etmek değil de gitmek istiyorum ben.
Hiçbir şey almadan evden çıkıp hiç kimsenin olmadığı bir dağ başında bağırmak istiyorum.
Ağlamak,küfretmek...
Ya aslında yazacak çok şeyim var da ben destek yerine köstek oluyorum sana.
Aç ağır bir müzik,ağla ağlayabildiğin kadar.
Bomboş olana kadar.
Kağıtlara yaz içindekileri,yak sonra...
Pöf,ben senden de dertliyim be kardeşim.

belki de sadece senin başına geldiğini düşündüğün şeyler birçok insanın, birçoğumuzun başına geliyordur
hiç düşündün mü

Hayat yaşamaya değer dua et dua ile hayat çok değişiyor inancını asla yitirme beterin beteri var de sabret sabrın sonu inşallah selamettir

Youtube a mehmet piskin yaz bi izle kesin bu intihar dusuncen destek bulur oyle bi etkiye sahip bu kadarcik seyle ölmeyi dusunuyorsan biz tutmayalim canim fake mi nedir anlamadim.. rahatlik rahatsizlik veriyor olsa gerek!

Derhal bir psikiyatriye gidin..Bu düşüncelerin ve eğiliminiz gerçekse klinikte yatırabilirler..
İlaç ve terapi desteğiyle düzelirsiniz.

İnsanlar eşlerini kaybediyorlar, çocuklarını, anne babalarını kaybediyorlar. Bu soğuklarda banklarda, atmlerde, inşaatlarda yatıp kalkan küçücük çocuklar var..Evsiz barksızlar var..
Hayatta neler oluyor. Biraz şükretmeyi bilmek lazım.

Kendine zarar vererek onu cezalandırmak mı niyetin. Yazık edersin kesimine en ağır acıları bile toprak soğutur. Sen kendine zarar verdiğinle kalırsın.

Geçmiş konularınıza baktım da sanırım aşk acısı cekiyorsunuz ama benim kafam karıştı. İlk konularda evliyim ama temyiz bekliyoruz demişsiniz,başka bir konuda hiç evlenmedim demişsiniz, 9 ocakta aynı gün hem nisanlinizin ailesi sizi istemiyor diye hemde nisanlimi kiskaniyorum diye konu acmissiniz. Bu eski sevgili eski eşiniz mi?

Konu fake gibi geldi.

Son düzenleme:
Youtube a mehmet piskin yaz bi izle kesin bu intihar dusuncen destek bulur oyle bi etkiye sahip bu kadarcik seyle ölmeyi dusunuyorsan biz tutmayalim canim fake mi nedir anlamadim.. rahatlik rahatsizlik veriyor olsa gerek!

eline hap, bıçak, silah falan da tutuştursaydınız.

Arkadaşım bir süre sonra sana bu düşünceler saçma gelecektir eminim,
şuan yorgunsunuz anladığım kadarıyla, bir destek alın mutlaka, yakınızda kim varsa dertlerinizi, duygularınızı paylaşın,
N`olur bu düşüncelerden uzaklaşın...

Böyle yerlere yazmayın ya psikolojik sıkıntılarınızı, valla.
Hele böyle durduk yere link girişimi olan yerlere hiç yazmayın.
Git at da diyorlar, git öl de diyorlar.
Bir psikoloğa, psikiyatriste gidin.
Sizin iyiliğiniz için diyorum.
Görmezden gelin gereksiz yorumları.

İnancınız da varmış madem; diğer alemde çok mu mutlu olacağınıza inanıyorsunuz? Kabir azabı, hesap kitap bu hayatının sorunlarından daha mı çekilebilir geliyor?
Kardeş, Allahu teala sağlık sıhhat versin, sorunların üstesinden Allahu tealanın izniyle gelinebilir. Hemen hemen herkesin sıkıntılı dönemi olmuştur.

"Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir."

Gecmis konularina bi bakin isterseniz fake kanimca

bakayım
ben tuhaf bir şey göremedim
sanırsam eski nişanlısı evliydi onun için boşanma davası mı beklemişler ya da yanlış mı topladım bilgileri bilemiyorum nereden çıkardınız ki?

Çok saçma nişanlınla problem yaşayınca hemen intihar neden erkeğe endeksli yaşıyorsun anlamadım , onunla dünya'ya gelmedin ki kafanı düşüncelerini değiştlrmen gerek ,hastalıklı düşüncelerin var , sanırım hayat seni şımartmış lstediğin hayal etmediğin gibi gelişmeyince ,kolay yolu seçmek iyi olmamış , adam seni sevmediyse dünyanın sonu değil , ayrılırsın sonra başka birini seversin nedir bu hastalıklı sevme ve ruh hali
Yasamak istemiyorumm isim var inancim var sevilen biriyim beni cok seven nisanlim vardi ama surekli sorunlar yasamaktan yasamaktan zevk alamaz oldum ve tek istedigim yasamima son verme dusuncesi hergece bununla uyuyorum bu gecede

Konu ve üyelik hakkında şüpheniz varsa K.İ.B butonunu kullanınız.

Hayat sevince güzel. Boşverin gitsin rahat olun biraz.bakın saglıgınız yerinde cok şükür bu bütün herşeyden daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…