hayatıma yön veremiyorum çıkmazdayim:(

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 ay oldu. Ayrılma sebebim ise erkek arkadaşımın farklı şehirden olmasi ve benim tek çocuk olmamdi. Ailem karşı çıktı ve ben duygularının da farkında değildim. Biliyorum size tuhaf geliyor bir insanın kendi duygusunu anlayamamasi ama ben anlayamiyirdum.Aslinda arkadaşım ile görüşmeye baslamadan önce platonik olarak hisleri vardı. Sonra arkadaşımın tayini çıkıp başka şehre gidince bana duygularını açınca görüşmeye başladık. İkimizde farklı şehirlerde olunca telefon ile gorusuyorduk. Sonra yüz yüze gorusunce, ben duygumu anlayamadım. Bir şeyler eksik gibiydi. İlk defa olduğu için mi bulamadım. Ya da ettiğim duamin etkisi ile mi oldu bilmiyorum hayırlı isek daha çok seveyim hayırlı degilsek sogiyayim diye. Ben daha önce biliyordum o kişiyi hisleri mde vardı nasıl oldu bilmiyorum görünce bir boşluk oldu . Duygumu anlamlamdiramadim. Sonra ailem karşı çıktı bende o sıra duygumu da tam bilmediğim için çok sıkışmış tim ayrıldım. Ayrıldım ama kafamda tam bitirmeden ayrıldım. Yarım kaldı. Aileme çok kızdım kırıldım. Bir taraftan da aileme kızdıgim için kendime kızdım bitmesinde tek sebep ailem degildi ama ben aileminsucladim. Ailem Ve arkadaşımdan dolayı vicdanında hiç rahat değildi. Arkadaşımı da yarı yolda bırakmıştım. Biteli 5 ay oldu halen ben bu olayı anlatamadım sürekli düşünüyorum. Yanlış karar verdim gibi geliyor. Duygumdan emin olamadigim icon arkadaşımı da geri donemiirum. Diğer gelen teklifleri direk eliyirum zaten.bazen diyorum demekki duygun varmış halen düşünüyorsun kimseyi istemiyorsan sonra diyorum ki sevse isen çabuk vazgecmezdin. Aileme karşıda uzayın . Duygumu nasıl anlayabilirizm Tangkntiolduğu için miböyle oldu sizce. Duygumu anlmanin yolu var mı . Yoksa bu defteri kapatıp yeni bir yol mu cizeyim. Ama bu ihtimali düşününce kimse onun gibi olmayacak gibi geliyor. Arkadaşım çok iyi biri idi .kimse onun kadar iyi olamaz gibi geliyor. Lütfen yardımcı olun. Biliyorum saçma insanın duygusunu bilmemesi ama ben anlayamıyorum . Beş aydır çok uğraştım bulamadım.

anladığım kadarıyla vicdanlı ve inançlı birisiniz.hem de baya çok.o boşluk gibi bir şey oldu dediğiniz şey onu sadece arkadaş gördüğünüzü gösterir.dediğiniz gibi duygunuz olsaydı beceremeseniz bile savunurdunuz.hangimiz sevmedik diye bir dizi başlamıştı.orada kız babasını çok seviyor; ama babası benim kızım birincilikle bitirdi.onunki bitiremedi diyor.buradaki onunki kızın sevdiği çocuk artı baba bunu bilmiyor.kız birden olur mu o da birincilikle bitirdi diye savunmaya geçiyor.sonra anında ne diyorum ya ben oluyor.ikilemde kalmanızın sebebi vicdanınız.kendinizi sorumlu hissetmeniz.kendinize bir süre verin.yalnız bu süre zarfında ilişkinizi düşünmeyin.kafanızı dağıtın.o zaman göreceksiniz.

bir de şöyle bir durum var: çok fazla şey ummuş olabilirsiniz .ölücek gibi falan olmadım sevmiyorum hissi de olabilir.

en iyisi sürenizi verin.1- 1,5 ay gibi.sonra bir bakın tekrar hislerinize.

Galiba çok yoğun bir şey bekledim olmadı. Ya da sevgiyi aşırı heyecan sandım. Bu kadar uzun süre düşünmem takıntı olabilir mi o zaman. Bu durumda duygumu bulmam da zor görünüyor ya da ben bulamıyorum. Mevcut durumda anlamam zor değil mi

farklı sehirlerde aileden ayri zor oluyor gercekten..ben yasamadim ama yasayan arkadaslarimdan biliyorum. aileme cok duskun olmadigim halde evlendikten sonra bende düşkün oldum. farkli sehirler olunca daha da zor olabilir. onun tekrar sizin bulundugunuz sehre gelmesi mumkun degil mi.

birde sadece aileden dolayi degilse belki cok da emin degildiniz?

ben normalde ilk goruste aska inanirdim. hatta oyle cok kisininde ahini aldim sanirim hic kimseye sans vermemistim. bi duygum olsa ilk andan olurdu saniyordum. hep dizi filmlerin etkisinden bence

neyse esimde öyle olmadi. hatta asla dusunmeyecegim biriydi. ama birlikte calisiyorduk ikili ekiptik. gel zaman git zaman 1 ayda etkilenmisim. yine de emin degildim hatta is bitince ayrilirim diyordum. ama olmadi. hakkinda cok da olumsuz konustular. onla birlikteyken cok ideal kisiler de karsima cikti vs ama hicbirinden etkilenmedim. evlendim.

yani akliniz karismissa duygulariniz yogun degildir zaten. ama duygunun yogun olmasi cok da gerekmiyo sanki yam zamanla illa sevgi olusuyo sanki eger iyi biriyse. gorucu usulu evlenip birbirini seven de cok cift var.
cok da yorum yapamiyorum aslinda. akliniz kaldiysa biraz daha deneyin.

ben normalde ilk goruste aska inanirdim. hatta oyle cok kisininde ahini aldim sanirim hic kimseye sans vermemistim. bi duygum olsa ilk andan olurdu saniyordum. hep dizi filmlerin etkisinden bence

neyse esimde öyle olmadi. hatta asla dusunmeyecegim biriydi. ama birlikte calisiyorduk ikili ekiptik. gel zaman git zaman 1 ayda etkilenmisim. yine de emin degildim hatta is bitince ayrilirim diyordum. ama olmadi. hakkinda cok da olumsuz konustular. onla birlikteyken cok ideal kisiler de karsima cikti vs ama hicbirinden etkilenmedim. evlendim.

yani akliniz karismissa duygulariniz yogun degildir zaten. ama duygunun yogun olmasi cok da gerekmiyo sanki yam zamanla illa sevgi olusuyo sanki eger iyi biriyse. gorucu usulu evlenip birbirini seven de cok cift var.
cok da yorum yapamiyorum aslinda. akliniz kaldiysa biraz daha deneyin.
Ailem tek çocuk olduğum için farklı şehirden birini istemiyor. Ailem haklı ama ben aynı memlektkim biri ile evlensem bile memleketimde yaşayamam . Isimden dolayı memleketime gelmem uzun zaman alacak. Bu nedenle aileme kırgın ve kızginim. Zaten ayrı yaşayacağım diye düşünüyorum . Duygu kısmını gelincede anlayamadim bazen diyorum takıntı seve idin çabuk vazgecmezdin bazende diyorum o kadar ay düşünüyorsun Ailene kirginsin demekki var düygun. Ama o kadar zaman geçince bulmak duyguyu anlamak zorlaşıyor tekrar görme ihtimalim olsaydı keşke. Geri aramayı düşündüm ama yapamadım . 5 ay sonra karşısına çıkıp sonra düygun olmadığımı fark edersen onu yıkıma uğradım bunu yapamam . Belki hayatında biride olabilir se kafasını karistiririm.

Galiba çok yoğun bir şey bekledim olmadı. Ya da sevgiyi aşırı heyecan sandım. Bu kadar uzun süre düşünmem takıntı olabilir mi o zaman. Bu durumda duygumu bulmam da zor görünüyor ya da ben bulamıyorum. Mevcut durumda anlamam zor değil mi

anladığım kadarıyla vicdanlı ve inançlı birisiniz.hem de baya çok.o boşluk gibi bir şey oldu dediğiniz şey onu sadece arkadaş gördüğünüzü gösterir.dediğiniz gibi duygunuz olsaydı beceremeseniz bile savunurdunuz.hangimiz sevmedik diye bir dizi başlamıştı.orada kız babasını çok seviyor; ama babası benim kızım birincilikle bitirdi.onunki bitiremedi diyor.buradaki onunki kızın sevdiği çocuk artı baba bunu bilmiyor.kız birden olur mu o da birincilikle bitirdi diye savunmaya geçiyor.sonra anında ne diyorum ya ben oluyor.ikilemde kalmanızın sebebi vicdanınız.kendinizi sorumlu hissetmeniz.kendinize bir süre verin.yalnız bu süre zarfında ilişkinizi düşünmeyin.kafanızı dağıtın.o zaman göreceksiniz.

bir de şöyle bir durum var: çok fazla şey ummuş olabilirsiniz .ölücek gibi falan olmadım sevmiyorum hissi de olabilir.

Galiba ben çok yoğun bir şey bekledim olmadı sevgiyi aşırı heyecan sandım Bu kadar uzun süre düşünmem takıntı olabilir mi o zaman. Bu durumda duygumu anlamam da zor galiba deGil mi

Ailem düşüncelerinde haklı mı . Ben olaya objektif bakamiyirum galiba. Tek çocuk olduğum için yanlarında istiyorlar ama ben kendi memleketlim biri ile evlensem bile isimden dolayi farklı şehirde yaşayacağım zaten. Bundan dolayı aileme hak veremiyirum

Back
X