hayatımdaki en büyük sınavdan yenik ve mutsuz çıkmamalıyım yardım edin ne olur:(

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
bakıyorum herkesin türlü türlü derdi var,herkes birbirine uzaktanda olsa destek olup yardım ediyor benimde başlıkta belirttiğim gibi yardımınıza,fikirlerinize hayatımda hiç olmadığım kadar çok ihtiyacım var..öyle çaresiz ve çıkmazda görüyorumki kendimi şu an bile ellerim tiitriyor yazarken.1 yıldır tanıdığım kişiyle 6 ay önce nişanlandım güzel bir nişanlılık süreci yaşadık arada ufak tartşmalar olsada birbirimize çok değer veriyoruz çok seviyoruz.tüm hayatım nişanlım benim ama şimdiye kadar hiç konusu geçmeyen ve benimde hassas olduğum bir konu olduğundan hep sakladım açıklayamadım bunca zaman ama şimdi açıklamam gerekiyor artık ve ben hayatımda dönüm noktasındayım.knuya girecek olursam,kimlikteki yaşım nüfustakinden 6 yaş büyük yazıyor.nedeni ise benden önceki ablamın kimliğini bana vermiş annem ve babam.eskiden ölen kardeşin kimliği snradan doğana veriliyormuş banada öyle olmuş ama bu konuda hem çk hassasım hemde nişanlım inanmaz diye korkup çekindiğimden hiç bahsedemedim.şimdi ise evlilik işlemlerine başlayacağız ve ben bu konuyu nasıl açıklayacağım nasıl konuyu açacağım hiç ama hiç bilmiyorum.normalde nişanlımdan 1 yaşta ufağım ama ondan büyük nüfustaki yaşımarkadaşlar bulunduğum durum o kadar kötüki,nişanlım bana inanmaz yada herşey alt üst olur diye öyle korkuyorumki..şimdiye kadar rabbime şükür hiç hata yapmadım yalnış yapmadım onu sevmekten başka ama artık dönüm noktasındayım yalvarırım bana yardım edin ne olur kızmayın bana şimdiye kadar söylemediğimden dolayı. korktum çok korktum sadece..fikirlerinize ihtiyacım var ne olur yardım edin çıldırmak üzereyim..

kac yasındasın suan

Böyle bir konuyu daha önce okudum o siz miydiniz tam da dikkat edemedim.:44:
Sebebi gayet açık ve net olacağından sorun etmeyecektir. Ederse de daha önceden söylemediğin için biraz bozulur ama olağanüstü bir durum olacağını sanmıyorum.
Mutluluklar...

gerçeği saklamanın verdiği bi ağırlık olabilir üstünde ama bence büyüttüğün kadar bişey değil hadi büyük olsan anlıycam ama kimlikteki yaşından küçük olmanın kötü bi yanı yok nişanlını da olumsuz anlamda etkilemez bence..

aslında nsanlanmadan once herseyı anlatman gerekırdı kendınle ılgılı. ama gerıye dönüs olmaz tabı artık. sen nısanlına guwenıosan we senı sewdıgınden emınsen bı sorun olmayacagından emın ol. ınsanın yuzu bellıdır yani yasını gosterır genelde.

tam anlayamadım. yaşınız kaç? kimlikte kaç gösteriyo? nişanlınız küçük olduğunuzu duyunca problem mi yapar?
nişanlınızla konuşun. yarın bi gün öğrenince neden söylemedin diyecektir zaten.

bence bu büyütülecek bir konu değil. eğer sana bu kadr minik bir detay için inanmamazlık edecekse zaten hayatınız boyunca hiçbir şey için özellikle de zor zamanlar için inanmaz diye üşünüyorum. bence bir an önce laf arasında söyleyiverin.

Abartma canım ya bende bi şey var sandım aılende mı yalan soyleyecek sankı ona ama nıye sımdıye kadar soylemedın espiri yolla soyleseydın flört dönemınde keske

daha önce söylemediğim için kızacak biliyorum ve inanmazsa diye korkuyorum canım

canım kimlikte kendi yaşımdanda nişanlımdanda birkaç yaş büyük görünüyor sorun bu zaten( 6 aydır nişanlıyız ve bu dönemdede söyleyemedim hiç..

tek korkum inanmazsa diye canım.zaten o yaşta olmama imkan yok ama sonuçta nüfusta 30 görünüyorum.ama annem ve babama sorsun onlarda yalan söyleyecek değil sonuçta

biyolojik yaş tespiti yaptırıp kimlikteki yaşını değiştirmek için mahkemeye falan başvursan olmaz mı?

tek korkum inanmazsa diye canım.zaten o yaşta olmama imkan yok ama sonuçta nüfusta 30 görünüyorum.ama annem ve babama sorsun onlarda yalan söyleyecek değil sonuçta

Abartma canım ya bende bi şey var sandım aılende mı yalan soyleyecek sankı ona ama nıye sımdıye kadar soylemedın espiri yolla soyleseydın flört dönemınde keske

anneme babama sorsun zaten canım ama yinede beni istemeden kırar üzer diye korkuyorum.söylemediğimden dolayı çok korkuyorum nasıl açıklayayaım bilmiyorum

kimlik yaşım nişanlımdan 5 yaş büyük canım bunu sorun ediyorum

kimlik yaşım nişanlımdan 5 yaş büyük canım bunu sorun ediyorum

biyolojik yaş tespiti yaptırıp kimlikteki yaşını değiştirmek için mahkemeye falan başvursan olmaz mı?

cnm onu düşündüm çok uğraştırdığından ve o yaşta durmadığımdan hiç sorun etmedim şimdye kadar.ama şimdi nikah işlemleri var ve haftaya başyacağız işlemlere ama yaa herşey nişanlım öğrenince terse dönerse

hayatım bi insanın 24 mü yoksa 30 yaşında mı olduğu gayet bellidir. Hem bunda ne var söylenmeyecek?Neden sakladınki?
Hadi saklamışsın,bence korktumda sakladım bile deme,hiiiç aklına gelmemiş önemsiz bir ayrıntı olarak söylersin lafı açıldığında.
Evlilik hazırlığı yaparken inanmamakta ne demek,hemde böyle bir konuda. Ailece bir olup yalan söyleyecek değilsiniz ya.
Hem gerçekten 5 yaş büyük olsan ne olur:)

canım yaa peki nasıl açayım konuyu??peki ya bana imalı konuşursa beni kırar üzerse(çok korkuyorum canım yaa

canım yaa peki nasıl açayım konuyu??peki ya bana imalı konuşursa beni kırar üzerse(çok korkuyorum canım yaa

Sen bu konuyu çok büyütmüşsün gözünde canım,önce önemsiz olduğuna kendini ikna etki heyecanlanıp yalan söylüyor havası oluşturma.
Herhangi bir konunun içinde önemsiz bir şekilde üstünden geç,mesela ay kimliğimizi görende beni s.sayan sanar de:) esprili yaklaşabilirsin,ne bileyim işte gülerek anlat gitsin.

Ben kızmak için sormuyorum yargılamak için de sormuyorum ama en baştan neden söylemediniz onu merak ediyorum.
hani yeni tanışmışken bu hemen hemen birkaç ay sonra oraya çıkacak birşeydir.
kadınlar hele çok konuşur hemen hemen herşeyi anlatırlar sevgililerine
bu konu da kabahatli değilsiniz ailelerin eskiden hep böyle vukuatları vardır siz ilk değilsiniz.
peki neden söylemediniz ilginç yani işte bu kısım insanı şüphelendiriyor
nişanlınız da bunu söyleyebilir madem gerçek yaşın bu değil neden anlatmadım diyebilir.
nasıl kanıtlarsınız ailenizi sokarsınız devreye
ya da hepten yüzsüzlüğe vurup aa ben sana söylemedim mi falan dersiniz
ölen ablanızdan daha önce bahsetmişsinizdir herhalde yoksa ondanda mı bahsetmediniz
o şekilde mevzuya girebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…