Böyle bir konuyu daha önce okudum o siz miydiniz tam da dikkat edemedim.:44:
Sebebi gayet açık ve net olacağından sorun etmeyecektir. Ederse de daha önceden söylemediğin için biraz bozulur ama olağanüstü bir durum olacağını sanmıyorum.
Mutluluklar...
gerçeği saklamanın verdiği bi ağırlık olabilir üstünde ama bence büyüttüğün kadar bişey değil hadi büyük olsan anlıycam ama kimlikteki yaşından küçük olmanın kötü bi yanı yok nişanlını da olumsuz anlamda etkilemez bence..
bence bu büyütülecek bir konu değil. eğer sana bu kadr minik bir detay için inanmamazlık edecekse zaten hayatınız boyunca hiçbir şey için özellikle de zor zamanlar için inanmaz diye üşünüyorum. bence bir an önce laf arasında söyleyiverin.
tek korkum inanmazsa diye canım.zaten o yaşta olmama imkan yok ama sonuçta nüfusta 30 görünüyorum.ama annem ve babama sorsun onlarda yalan söyleyecek değil sonuçta
Abartma canım ya bende bi şey var sandım aılende mı yalan soyleyecek sankı ona ama nıye sımdıye kadar soylemedın espiri yolla soyleseydın flört dönemınde keske
gerçeği saklamanın verdiği bi ağırlık olabilir üstünde ama bence büyüttüğün kadar bişey değil hadi büyük olsan anlıycam ama kimlikteki yaşından küçük olmanın kötü bi yanı yok nişanlını da olumsuz anlamda etkilemez bence..
kimlik yaşım nişanlımdan 5 yaş büyük canım bunu sorun ediyorum
biyolojik yaş tespiti yaptırıp kimlikteki yaşını değiştirmek için mahkemeye falan başvursan olmaz mı?
hayatım bi insanın 24 mü yoksa 30 yaşında mı olduğu gayet bellidir. Hem bunda ne var söylenmeyecek?Neden sakladınki?
Hadi saklamışsın,bence korktumda sakladım bile deme,hiiiç aklına gelmemiş önemsiz bir ayrıntı olarak söylersin lafı açıldığında.
Evlilik hazırlığı yaparken inanmamakta ne demek,hemde böyle bir konuda. Ailece bir olup yalan söyleyecek değilsiniz ya.
Hem gerçekten 5 yaş büyük olsan ne olur:)
canım yaa peki nasıl açayım konuyu??peki ya bana imalı konuşursa beni kırar üzerse(çok korkuyorum canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?