Ben kızmak için sormuyorum yargılamak için de sormuyorum ama en baştan neden söylemediniz onu merak ediyorum.
hani yeni tanışmışken bu hemen hemen birkaç ay sonra oraya çıkacak birşeydir.
kadınlar hele çok konuşur hemen hemen herşeyi anlatırlar sevgililerine
bu konu da kabahatli değilsiniz ailelerin eskiden hep böyle vukuatları vardır siz ilk değilsiniz.
peki neden söylemediniz ilginç yani işte bu kısım insanı şüphelendiriyor
nişanlınız da bunu söyleyebilir madem gerçek yaşın bu değil neden anlatmadım diyebilir.
nasıl kanıtlarsınız ailenizi sokarsınız devreye
ya da hepten yüzsüzlüğe vurup aa ben sana söylemedim mi falan dersiniz
ölen ablanızdan daha önce bahsetmişsinizdir herhalde yoksa ondanda mı bahsetmediniz
o şekilde mevzuya girebilirsiniz
Arkadaşım alakasız olacak ama e okulda falan ne yaptın sen? :26: Bugüne kadar hiç mi sorun olmadı ki?
Nişanlına da bu durumu açıkça, dolandırmadan anlatmalısın. İnanmayacağını sanmıyorum. Sadece bugüne kadar neden sakladığını sorgular. Onu da fırsat olmadı hiç, çekindim falan dersi. Sıyrılırsın bu işten.[/QUOT 6 yaşında ilkokula başladım ama 12 yaşımda görünüyordum:)yaşım zaten o yaş görünmediğinden sorun emedim hiç canım zaten gören kimse ihtimal bile vermezki..ama rakamda yazan farklı tabi...sanki nişanlımı bunca zaman kandırmış gibi lucağım çok kızıyorum kendime neden açıklamadım diye şimdi o kadar zorki tam bu nikah arefesinde söylemek..nişanlımda çok ters bir kişiliği vardır..daha öncede kimliğimi görmek istemişti flört dönemimizde ama ben hep yanımda değil filan demiştim.zaten sakladığım bişey olduğunun farkındaydı canım ama yinede şok yaştmaktan korkuyorum
cnm onu düşündüm çok uğraştırdığından ve o yaşta durmadığımdan hiç sorun etmedim şimdye kadar.ama şimdi nikah işlemleri var ve haftaya başyacağız işlemlere ama yaa herşey nişanlım öğrenince terse dönerse
Ben kızmak için sormuyorum yargılamak için de sormuyorum ama en baştan neden söylemediniz onu merak ediyorum.
hani yeni tanışmışken bu hemen hemen birkaç ay sonra oraya çıkacak birşeydir.
kadınlar hele çok konuşur hemen hemen herşeyi anlatırlar sevgililerine
bu konu da kabahatli değilsiniz ailelerin eskiden hep böyle vukuatları vardır siz ilk değilsiniz.
peki neden söylemediniz ilginç yani işte bu kısım insanı şüphelendiriyor
nişanlınız da bunu söyleyebilir madem gerçek yaşın bu değil neden anlatmadım diyebilir.
nasıl kanıtlarsınız ailenizi sokarsınız devreye
ya da hepten yüzsüzlüğe vurup aa ben sana söylemedim mi falan dersiniz
ölen ablanızdan daha önce bahsetmişsinizdir herhalde yoksa ondanda mı bahsetmediniz
o şekilde mevzuya girebilirsiniz
canım haklısın bahsetmemekte hatalıyım ama bu konuda çok hassasım ve gerçekten bana ait olmayan bir kimliği taşımak zor..ama babam isim değişikliği yapmış ölen kişinin ismini taşımayayım diye..ispatım bu olabilir ama toplumumuzda kimlik yaşı önemli olduğundan geriliyorum.nikah işlemlerinde filan kaç yaş nişanlımdan büyük görünücem çok üzülüyorum ve elimde değil kabus gibi bunu açıklamak
hayatım bi insanın 24 mü yoksa 30 yaşında mı olduğu gayet bellidir. Hem bunda ne var söylenmeyecek?Neden sakladınki?
Hadi saklamışsın,bence korktumda sakladım bile deme,hiiiç aklına gelmemiş önemsiz bir ayrıntı olarak söylersin lafı açıldığında.
Evlilik hazırlığı yaparken inanmamakta ne demek,hemde böyle bir konuda. Ailece bir olup yalan söyleyecek değilsiniz ya.
Hem gerçekten 5 yaş büyük olsan ne olur:)
ama çıkmış kimlikte isim değişikliği nasıl oluyor ki?
Ölen ablanın adı ayşeydi baban da gitti fatma yaptı diyelim
Bunu yapana kadar sıfırdan kimlik alır? Yani isim değişikliği daha zor bir iş değil mi?
Hayatının en buyuk sınavımı bu sımdı ?
yah Allah ya sen sınav gormemıssın hayatta .
Ne dıyım Allah dert vermesın demek dert verse ne olacak halin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?