• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı düzenleyememek

Kendi deyiminizle ailenize bağımlı olmanızdan kaynaklanıyor bu bence. Çünkü eşinizi sevdiğinizi söylemişsiniz.

Muhtemelen bu bağımlılıktan ötürü çok sık ailenizin bulunduğu şehre gidiyor/gitme ihtiyacı hissediyor, her yaptığınızı annenize anlatmak ve onay almak ihtiyacı hatta mecburiyeti hissediyor, eşinizle ortak karar almakta zorlanıyorsunuz.

Yine muhtemelen aile evinde yaşadığınız şey mutluluk değil alışkanlığı sürdürmenin getirdiği geçici rahatlık.

Evliliğinizi bitirmeden önce bunların üzerine yoğunlaşın derim.
Haklısınız galiba bir de alıngan bir yapıya sahibim çocuk ken cok eleştirildim. Köyde bilirsiniz ilişkiler cok iç içe sürekli eleştiri alırsınız bana yetersizlik duygusunu çok yansıtıldı belki de bu yüzden.

Çok gergin ve stresliyim demişsiniz. Gerginliğiniz ve stresinizden arinirsaniz çok daha çabuk sonuç alirsiniz bebekten. Stres çok büyük etken
Ben de insanlari takan biriyim ama inanın günün sonunda takmaya degmeyecegini anlıyor insan. Biraz bu yönümüzü geliştirmemiz lazım

Çok gergin ve stresliyim demişsiniz. Gerginliğiniz ve stresinizden arinirsaniz çok daha çabuk sonuç alirsiniz bebekten. Stres çok büyük etken
Ben de insanlari takan biriyim ama inanın günün sonunda takmaya degmeyecegini anlıyor insan. Biraz bu yönümüzü geliştirmemiz lazım
İnsanları takmamaya çalışmalıyım galiba bu yönüm eksik zaten bu yönüm yüzünden iş hayatı ve evlilik hayatı sıkıntıya girdi bu sorun bir hal olsa zaten diğer sorunlar çok basit....

Back
X