hayatımı kararttım

Kendini yanliz hisetme.. konusma ihtiyacin varsa herzmn msj atabilirsin burdan.. zamaninda bana iftira atilmisti kizlik zari yuzunden.. seni iyi kotu cok iyi anliyorum.ailenede anlatma.. herkesin bir ozeli var. Anlatmak zorunda hisetme kendini..

valla kusura bakmada canım nişanlın dümbüğün önde gideniymiş daha ağır hitap kullanırdım ama olmaz yani burda..kendini de suçlama..

vallahi kendini kötü hissetme senin yapacağın diktirmek , resmen nişanlın şerefsizlik yapmış,
bu konudada gayet rahat ol ,o geriNE

gerine gezecek sende ezik bence kendine eziyet etme , senin ahın
tutar ne işe sarılsa başarı göstermez , aynen dediğimi yap
bunuda hakkın var

Doğru günah ama tövbe et şükret Canım bence kurtulmuşsun. Kızlık zarına takılmasınlar demiyorum ama buna takılan zihniyet kaba, düşüncesiz, kadını mal gibi gören aldıktan sonra kafasına vurup oturtan zihniyetten başka değil. Evlenseydin adam böyle çıkınca hayatın zehir olunca daha mı iyi olacaktı. Hem diyelim ki bu durumun yüzünden kimseyle evlenemedin, evlenmeye mecbur musun? Şu hayatta bildiğim tek bir şey var sağlığına, işine dikkat edeceksin kendini dünyanın merkezine koyacaksın. Kendini topla, bu olayı kafanda döndürüp durma. bunu da bir tek sen yapmadın, suç işlemedin, adam öldürmedin, eski nişanlın gibi karaktersiz olmadın sevdin ve güvendin. Allah ahını alır. Sen sadece kendin odaklı düşün. Yaptın değmedi, sevdin değmedi, değen biri çıkar seni öyle bir sever bu yaptığın umrunda bile olmaz. Üzme canını. O yansın derdine.

her ne olursa olsun kesinlikle ailene bu şerefsizliği anlatmalısın.senin bir suçun yok.sevdiğin insana güvenmekten başka.nişanlıymışsınız.1.5 yıllık bir ilişki.ailene seni bunu yapman için zorladığını gönül rızanla olmadığını onun seni tehdit ettiğini anlatacaksın.asıl suçlu o.bilsinler.şimdi anlatmazsan seni korktu diye düşünerek yarın bir gün karşına çıkıp tehditle sana her istediğini yaptırabilir.öyle olsa daha kötü olur.şimdi anlat ailen arkanda mecbur duracak.hatta ailen o adi yaratığa herşeyi bildiklerini,bir daha karşına çıkarsa pişman olacağını falan söylemeli.bu dünyanın sonu değil.sen kabul edilemeyecek bir durumda falan değilsin.dimdik dur.

Dua et evlenmemisin o herifle.Tamam kaybettiğin bişey olmuş ama olsun.Evlenip daha mutsuz olmaktan çok daha iyidir.Ayrılmazsan söylerim diye tehtid ediyor ha tek başına mı yapmışsın sen o işi.Erkek tabi o erkeklere bişey olmaz zihniyeti.Beynine kezzap döktüğümün zihniyetsizleri.

Aslında kafama takılan böylesine büyük bir öküzlüğü yapmış birinin birlikteliğiniz sırasında açık vermiş olması az çok ne mal olduğnu belli etmiş olması lazımdı dolayısıyla sizin de böylesine öenmsediğiniz bişeyi ona sunmakta tedirgin olmanız buna izin vermemiş olmanız gerekirdi.

Ama madem olan olmuş.
Benim zoruma giden size bunu yapıp rahatça çekip gitmiş ve umrunda değil.
Eğer sen suarsan kullanılmış olursun ama eğer susmayıp ailene bana bunu zorla yaptı ve terketti beni dersen sen karlı çıkarsın.
Ailen zorla olduğnu düşünürse yaınnda olur bence.
O da işin bu kadar kolay olmadığnı anlar.

Peki ya evlenmeden yasadiklarimin gunahi ...
elbettekı evlenmeden beraberlık yasamak gunahtır ama senı buna zorlayan helekı beraretını aldıktan sonra ortada bırakanın gunahı çoooooooooooooook daha buyuktur sen sevdın temız duygular hıssetın kocan olacak sandın ama adı herıf senın kadar temız duygularla yaklasmamız sana kandırmıs senı asıl bunun vebalı altında o sahıs ezilir.

Kendine eziyet etmemesi konusunda hem fikiriz ama diktirmek ne demek oluyor onu anlamadım.Bu kız hayatına girecek bir insanı kandıracak bunu yaparak.Evliliğin en temel direği olan güven duygusundan eksik bir yuva olacak onların ki! Yalan var çünkü işin içinde. Olmaz, olmamalı! Namusu iki bacak arasından ibaret görmeyen aklı başında bir adam çıkarsa karşısına dürüst bir şekilde anlatır başından geçeni ve öyle adım atar bir evliliğe.Olması gereken bu.Aksi halde sizin deyiminizle kendini diktirip yalan söylediği bir evlilik ne kadar sağlam olabilir ki!

Konu sahibi arkadaşım sende hayatı zindan etme kendine kurtulduğuna sevin bu adamdan.Sevmişsin,güvenmişsin,birlikte olmuşsun.Güvendiğin dağlara kar yağmış.Yoluna devam et ve namus kavramını beyinde algılayan bir adamla evlen.Mutluluklar seninle olsun.

bizim dinimiz mantık dini
neden evlenmeden ilişkiye girmeyi yasaklamış
işte insanların duyguları ile oynayan bu şerefsizlerin önüne geçmek için
ve ortada ailesi belirsiz çocuklar olmasın diye....
kendini hırpalayacak birşey yok
tövbe et dua et
ama en önemlisi o adamla evlenmediğine şükret....
ya nasıl bir dünyada yaşıyoruz
dünyanın en yardımsever en iyi en çalışkan en dürüst hak yemeyen helal kazanan.....insanı bile olsanız
bacaklarınızın arasındaki deliğe girildi diye en namussuz ilan edilebilirsiniz.!!!!!!!
hiç üzme kendini
ailene de anlatma
onlar sana yeni bir tramva yaşatırlar
utanılacak birşey yok Allah iyilerle karşılaştırsın

Kendini toparla, giden gitti. Sen hayatina oyle bir ceki duzen verki
o seneler sonra arkaya baktiginda ne kadar buyuk bir enayilik etmisim desin.
Kendini gelistir, tovbeni et. Insanlarin senin hakkinda dusundukleri onemli olmasin.
Insanlarin dusuncesi seni yonlendirmesin. Elbet bir gun seni anlayacak biri cikar karsina.

arkadaşlar bu arkadaş gece intihar edecegini yazmış ve ondan sonra ç.içi olmamış ben merak ettim açıkçası umarım kötü bir şey yapmamıştır kendisine

At kafandan şu ahlaksızı
Bi de tehdit etmiş utanmadan rezil herif
Yapmışsın bi hata,pişmanlığını yaşıyorsun
Keşke yapmasaydın dememizinde bi mantığı yok
Geri gelmeyecek hç birşey
Sakın özgüvenini kaybetme,inan ondan daha iyilerini bulursun
Seni hakedecek birini

Klasik şerefsiz bir Türk erkeği!Allah böylelerini ya aynı duruma düşürsün ya da böyle erkeklere evlat vermesin.

Arkadaşım dünyanın sonu değil.Artık pek çok erkek bekaret aramıyor,arasa ne bakire olanların bir çoğu ameliyatla diktiriyor ya da başka yoldan ilişkiye giriyor.İstisnalar var tabi ama bu devirde rahibe Teresa bulmak zor pek çok erkek de bunun bilincine vardı bu yüzden huy güzelliği arıyor.Hayata küsme.Ama ben senin yerinde olsam tüm bunları ne pahasına olursa olsun aileme anlatırdım.Öyle seni üzüp hayallerini yıkıp gitmesi değil.Biraz da o yıkılsın.

Umarım çabuk toparlanırsın.

Maalesef ilk deneyimini kötü bir şekilde yaşamışsın.
Fakat bu yanlış düşüncelere sahip olmanı gerektirmez..
Evlenmeden nişanlısına güvenip, sonra ayrılan yüzlerce kız var..
Hatta sırf evlilik vaadi verildi diye aynı hisleri yaşayanlar var, bunu sen de biliyorsun pekala..
Fakat kötü sonuçlansa da, sonuçta onu yaşarken sevdiğin insanla birlikteydin.. Belki o bırakmasa bile, başka türlü ayrılacaktınız..
Mesela buradaki en çok anlatılan konulardan, kayınvaliden ayıracaktı.. ya da bir başkası..
Demek ki olması gereken buydu demeli ve kurtulduğun için şükretmeli, bir daha aynı yanlışı tekrarlamayacağını düşünmelisin..!
Ya evlendikten sonra seni bir de çocukla ortada bıraksaydı? Her türlü kurtulduğun için şükret bence..
Olan olmuş artık, sen geleceğine odaklan.. Emin ol çok daha iyi ve kıymetini bilen bir erkekle tanışacaksın.!
Öyle "ailene anlatırım" tehditlerine de kanma..!
Anlatmaya yeltense bile " evlenmeden birlikte olmak istedi, ben kabul etmeyince de iftira atıyor" dersin..!
Zaten şu anki ruh halinle yeni bir ilişki için çok uzun zamana ihtiyacın var..
O zaman gelince de, evleneceksen kesinlikle kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin..!! Boşuna ortalığı bulandırmaya gerek yok.!

Son düzenleme:
böyle kabul edilir miyim sözün çok yanlış olmuş bence. neyin var ki senin. sevdiğin onunda seni sevdiğine inandığın biriyle yaşamışsın. ilerde seni seven insan bunu çok iyi anlar bence. anlamayanı da sen boşver zaten. kendini ve yaşadığını karşındakinden saklama.

Canım üzüldüm böylesi uzuldugunu hissedince.. biran önce topla kendini ve bu adam canı istediğinde umarım tehdit etmez seni:-( birgün geri dönerse de asla kabul etme nisani ailene soylerim diye tehditle bozan adam ınan hayatını zindan eder.. umarım defolur gider hayatından o insan musveddesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…