- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
vallahi kendini kötü hissetme senin yapacağın diktirmek , resmen nişanlın şerefsizlik yapmış,
bu konudada gayet rahat ol ,o geriNE
gerine gezecek sende ezik bence kendine eziyet etme , senin ahın
tutar ne işe sarılsa başarı göstermez , aynen dediğimi yap
bunuda hakkın var
Diktirmek bir kadinin kendine yapicagi en buyuk kotuluktur...
Aklim fikrim kabul edemiyo valla.
Nasil bir erkege yaranmak icin insan kendine bu kotulugu yalabilir ki?
dert etme ya..kızlık önemli birşey değil zaten..diktirirsin olur biter..bu zamanda kim kızki zaten..sen akılsızlık etmişsin o şahsa güvenmekle..şükret hamile bırakmamış birde çıkar bu çocuk benden değil der..ayol kadın kocasına bile güvenmemeli terk etme yetileri kuvvetlidir..Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
dert etme ya..kızlık önemli birşey değil zaten..diktirirsin olur biter..bu zamanda kim kızki zaten..sen akılsızlık etmişsin o şahsa güvenmekle..şükret hamile bırakmamış birde çıkar bu çocuk benden değil der..ayol kadın kocasına bile güvenmemeli terk etme yetileri kuvvetlidir..
ailenle aranızda geçeni anlatırım demesi aslında bu onun korktuğunun göstergesi..ama seni korkutmuş sindirmiş..ben olsam kıyameti koparırdım...sende ailene bana tecavüz etti dersin eğer o böyle şerefsizlik yaparsa..dinsizin hakkından imansız gelir derler..korkma sakın..zaten bu erkek cinsinin aşkları yatağa girip çıkana kadardır...birde yıkanırlar..buda ellerinin kiri olur onlar için..birdaha sakın böyle hata yapma sende..Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...
Anlatma diye bsy yok.. durustluk herzmn uzun surer. sakla sakla , sonra baglan, sev asik ol. Seneler gecsin zaman gecsin. Sonra anlat. Oglanda niye onceden soylemedin diye sorar seni yalanci olarak gorur. Guvenmez.. isin icinden cikamazsin.. basta anlat.. o ya seni oldugu gibi kabul eder yada etmez. Bsy yasamadan inceldigi yerden kopar acida cekmezsin. Ilaki bir erkek kabul etmez demiyorum. Cahilce dusunen bir cok erkek var.. temiz ve iyi kapli insan cikarsin rabbim..insallah
Saçmalama lütfen ya hayatın neden kararsın benim kaç arkadaşım vardı evlilik öncesi cinsellik yaşayan. Evlendiler gayette mutlular. Ne demek kabul eder mi sen eşya mısın ki etmiyorsa zaten sevmiyordur. Ben 29 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi bu durumunu ileride erkek arkadaşın olacak kişiye anlatma çünkü karşında ki kişinin niyetini bilemezsin. O zaman çok üzülürsün. Hiç birşey için üzülmeye değmez boşver hayat çok kısa herşey o değil hatta bana göre hiç birşey değil.
Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?