hayatımı kararttım

ya çok saçma... adama bak madem öyle bir niyetin vardı niye nişanlanıyosun !! etrafta bir sürü kız bu işi yapacak... hey allahım yaa
 
Sen kendini degersiz gorursen illaki baskalarida gorur.
Bi anda yasadigin ayriligin acisiyla bu kadar karamsarsin. Insallah atlatirsin.

Emin ol o pislikte bunun hesabini mutlaka odeyecek seninde icin rahatlayacak.
 

Diktirmek bir kadinin kendine yapicagi en buyuk kotuluktur...

Aklim fikrim kabul edemiyo valla.
Nasil bir erkege yaranmak icin insan kendine bu kotulugu yalabilir ki?
 
Ben tavsiye verenlere şaşırdım ya hani diyorsunuz ya ailene tecavüz etti de bakalım kaçabilecek mi falan kaçmasa ne olacak ki hani zoraki adamı oturttu diyelim nikah masasına o adamdan hayır gelecek mi ki bu kıza evlense bile? Hani evlenince her şey çözülecek mi?
 
Canım sen şu an şoktasın ondan böyle konuşuyorsun. Sen bir bireysin kendi ayaklarının üstünde dur. Çalış okuyorsan oku ve kimseyle tam anlamıyla güvenmeden en yakın bir arkadaşınla bile bunu paylaşma en azından şu an için sebebi ise Türkiye de yaşıyor olmamız. Sen kendi kendine bakabildikten sonra hayatın mayatın kararmaz. Kimsenin de seni yargılamaya hakkı yok. Müsterih ol.
 
Diktirmek bir kadinin kendine yapicagi en buyuk kotuluktur...

Aklim fikrim kabul edemiyo valla.
Nasil bir erkege yaranmak icin insan kendine bu kotulugu yalabilir ki?

Lale hanım size katılıyorum. özellikle şu yorum "bir erkeğe yaranmak için " fakat Türkiye de eğer bu kız başkasını severse sorgusuz olacak erkek sayısı çok az bu da düşündürmüyor değil.
 
umutsuzluğa gerek yok
Allahın izniyle çok kolaylıkla iyi birini bulup evlenebilirsin
öyle fena bir insandan ayrılman da senin için çok iyi olmuş
sabırlı ol herşey yoluna girecek
 
arkadaşım önce silkelen bir kendine gel tamam bir hata yapmış olabilirsin ama bu senin suçun değil o eski nişanlın olacak karaktersizin suçu , seni inandırmış kandırmış belkide bunu planlayıp yaptı bilemeyiz ama üzerinde masum bir insanın vebali var artık senin hakkını iki dünyada da ödeyemez çünkü ortada bıraktı seni. Biliyorum üzülme demek dile kolay ama sen dik dur ve kendini toparla. Elbette güzel günler sana gelecek.
 
ben sanmıyorum ailene ben kızınızla cinsel ilişki yaşadım diyebileceğini o kadar cesareti yoktur başına gelcekleri biliyor mu o bu ülkde acaba?Bence asla kabul etmemliydin olan olmuş seninle beraber oldu hevesini aldı kaçtı bu kadar basit ailene söylebilirsen sen söyle o da kaçmaya yer arasın bence
 
dert etme ya..kızlık önemli birşey değil zaten..diktirirsin olur biter..bu zamanda kim kızki zaten..sen akılsızlık etmişsin o şahsa güvenmekle..şükret hamile bırakmamış birde çıkar bu çocuk benden değil der..ayol kadın kocasına bile güvenmemeli terk etme yetileri kuvvetlidir..
 

Yahu bu nasıl bir yorum? Arkadaşım diktirirsin olur biter ne demek? Kimi kandıracak,kendini mi,kocası olacak kişiyi mi!! Samimi olsun,dürüst olsun..Hem siz nereden biliyorsunuz bu zamanda kim kız diye yorum yapıyorsunuz? Ayna mı tuttunuz alttan,bekaret kontrolü mü yaptınız insanlara? Kusura bakmayın ama cehalet kokuyor yazınız.Ya da bakın bakın kusura bakın! Kusur bulmak sizin işiniz nede olsa!!
 
ailenle aranızda geçeni anlatırım demesi aslında bu onun korktuğunun göstergesi..ama seni korkutmuş sindirmiş..ben olsam kıyameti koparırdım...sende ailene bana tecavüz etti dersin eğer o böyle şerefsizlik yaparsa..dinsizin hakkından imansız gelir derler..korkma sakın..zaten bu erkek cinsinin aşkları yatağa girip çıkana kadardır...birde yıkanırlar..buda ellerinin kiri olur onlar için..birdaha sakın böyle hata yapma sende..
 
Yurtta bir ablam vardi 2 yildir nisanliydi mezun olmasina cok az kalmisti okul bitince evleneceklerdi evleri esyalari herseyleri hazirdi.nisanlisi seninki gibi sevmiyor musun neden istemiyorsun beni diyerek iliskiye zorluyor bu da dugune cok az kaldi diye kabul ediyor. sabahinda adi adam terketmis kiz intahara kalkisti hastanede yaptti bir sure.sonra birisi düştü pesine. kiz da ben boyle bir sey yasadim diyerek anlatmis adamin tek dedigi; simdi uyuyalim yarin hersey daha guzel olacak.şimdi ikinci cocuguna hamile :)
 

Anlatma derken ilk başlarda demek istedim ben, benim için önemli değil der ben seni böylede kabul ediyorum der , sonrada aynı bu adamın yaptığı gibi bırakır sıkılır gider. Bu benim çevremde o kadar kişinin başına geldi ki. Ben artık böyle birşeyi başkası ile yaşamasın diye dedim. Ayrıca bir ilişkinin şekillenmesi için seneelr geçmesine gerek yok 15 yaşında değil 24 yaşında. ilk 6 ayda şekillenir. 5 tane erkeğin içinde büyüyünce erkekleri çok yakından tanır oldum. Dürüstlüğün ne olduğunu gayet iyi biliyorum.
 

Sana kesinlikle katılıyorum. Aynı şeyi bende yaşadım çünkü. Hatta bence hiç söylemesin !! Her zaman dürüst olmak birşeye yaramıyor!
O kadar çok varki bekaret önemli değil deyip istediğini alınca bye bye diyen. Kimse bununla yargılayamaz seni boşver.
 
ben kendı fıkrımce evlılık dışı cınsel ılişkıye karsıyım nısanlı ol ımam nıkahı olsu ne olursa olsun resmı bır nıkah yapılmadan cınsellegın sonu husran oluyor. zaten nısanlılık tanısma surecıdır cınsellıge adım atma surecı degıl nısanlılığı toplumumuza yanlış tanıtıyorlar. burada okudugun ılk konu degıl daha bır suru okudum,sen uzulme senı bu konuda bılgılendırmeyen ler utansın artık onune bak keske olmasaydı ama olmus artık gecmıs olsunn..
 

her şeyden önce insana en çok koyan sevdiği insanın adiliğidir.
ne demek ''kabul etmessen ailene söylerım''
gerçekten seven insan her haliiyle kabullenır ınsanı, elbet tekrar seveceksin
ama önemli olan geleceği düşünmek değil
şuanki acını dindirmek. 3 haftada ne değişti de ilişkiyi onayladı? madem aklında ayrılık vardı nıye ilişki yaşadın.

pislik herif, allahından bulsun
öyle birine denk gelsinki, hem kandırılsın
hem başını taşlara vursun inşallah.
 
Son düzenleme:
Eski nişanlının tek amacı seninle yatmakmış.ve seni tehdit eden biriyle kızlık için evlensen de hayatının son 60 yılı perişan geçer ya da boşanırsın.Asla bu şerefsizle bileşme.
Namus bir kadının zırhıdır keşke onu savaşın ortasında çıkarmasaydın. olan olmuş belki kabul eden birini bulursun ama ne olursa olsun asla evlenme onunla bitsin
 
Nişanlının yaptığı adilik.. Bu duurmda olan bşr çok arkadaşım oldu şimdi evliler ve çok mutlular ... Çoluk çocuğa karıştılar. Bu süreci yönetmeyi bilmen lazım..Kendini hırpalama kimseye anlatma.. ama Evleneceğin adm için önemli bir konu olursa ve sana özellikle sorarsa doğruyu söyle.. Evlilkte güven çok önemli.. Ayrıntıya da girme..
 
tusinami1 ıyımısın enson boyle yasamam yazdın sonra bısey yazmadın ınsallah kotu bısey yapmamıssındır kendıne.. intelligent yanlıslıkla snın nıkı yazdım kusura bakma ozur dılerım
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…