Hayatımı kökten değiştiren yaşadığım en kötü mayıs ayı

Aslında adamın yaptığı çok koymadı. Hep aynı şeyi yaşamak koydu:)
Biriyle tanısırım, tam gaz güzel gider. Ben artık bir ilişki beklentisine girdikçe adam benden uzaklaşır.
Hayat standardı, giyim kuşam ve cevre dolayısıyla herşeyi yaşamak şsteyen erkeklerle tanısıyorum galiba. Ama o konuda biraz geleneksel düşünüyorum ve sınır koyuyorum. Ardına bakmadan gidiyorlar:)

Şu an ağlamak, izin alıp eve kapanmak aşamalarında aynıyız:)
Yurtdısı olur mu bilmem. Ben sadece hak ettigim bi hayatı istiyorum. Çalıştım çünkü:)
Ay keşke beni de götürseniz :))
Size mükemmel bir hayat diliyorum. Umarım sansınız açık olur.
Beni en iyi anlayanlardansjnız su an. Mutlaka özelden yazın, merak ederim sizi.

Dur az jupiter ileri harekete geciyor bu ay
Bazen bikkinlik yorgunluk gelir gemiler yakilir ama daha iyisini insaa edemezsen pismanlik yasarsin bence tatil iyi gelecek.baktin hala sikiliyosun ucretsiz izin kullan.
Astrolojiden hiç anlamam ama şebnem ekşib var, isim vermek yasak mı bilmiyorum. O kadın çok gğncel tutmuyor sitesini ama ben okudukça kendimden birşey buluyorum.
Bu etkiler dolunayda olurdu hep, ben hep dolunay etkisindryim :)

Uzun bir tatile guzel mekanlara git oyle alanyaantalyaolayi degil.mesela latin amerikaulkeleri hindistan uzak dogu gibi. Maksat senin o kapana kisildigini hissettigin kucuk dunyadan baska yerlerde oldugunu fark etmen yani bir nefes al dondugunde gucun olur ona gore degerlendirirsin

Ne karar verirsen ver suan oldugundan daha iyi olacak

Canım geçen yaz tam da öyle yapacaktım. Ama malum 15 temmuz olunca tatil planının hepsi iptal oldu.
Bişeye kalkışsam sonu hep olumsuz oluyor:)

Evet bende doktora yaptığım mesleğimi bırakıp başka bir mesleğe geçiyorum ve 32 yaşımdayım. Üstelik bir çocuğun ve eşin sorumluluğuna ramen yapıyorum bu kendi işimi bırakıyorum. Çünkü hayatımın böyle bir dönemindeyim. Böyle bir arayıştayım. Belki macera peşindeyim ama nasıl olsa diplomalarım baki diyorum. Her zaman mesleğime geri dönerim diyorum. Böylece bu benim b planım oluyor. İşler ters giderse kaçıp eski işime döneceğim. Bende karar alırken çok zorlandım hatta buraya konu açtım. Çoğubluk bana işimi bırakmamamı söyledi ama yeni işimde çok daha mutly olacağımı hissediyorum. Yani bende kısmen yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım ve seni anlıyorum. Yeni bir kariyer için hiçbir zaman geç değil. Nasıl mutlu olacağına inanıyorsan o yolda yürü.

Mutsuzlugunuzun sebebi isiniz degil, ama bahaneniz isiniz anladigim kadariyla.

Surunmeyeceginiz bir mesleginiz var. siz emeklerinize acimiyorsaniz kime ne? Istediginiz karari verip, daha mutlu olacaginiza inandiginiz hayati yasamanizi oneririm. Ama kotu olan, sizin bir planiniz veya daha mutlu olacaginiza inandiginiz bir yol yok gibi. Bosluktasiniz ve bu hisleri ben yalnizca manevi aciginiza bagliyorum. O kisiyle isler yuruseydi boyle hissetmezdiniz. 5 sene sonra kendinizi ne sekilde gormek isterdiniz, bunu dusunun, ona gore karar alin derim

Bravo size:)
Doktorayı bitirip mi geçiyorsunuz yoksa bitirmeden mi? Geri dönmek şstediginizdr nasıl döneceksiniz? Kadro bulmanız mümkün mü?
Evet beni en iyi anlayanlardan biri sizsiniz. Ben de genel bir bıkkınlık var. Kafam rahat oksun kariyer olmasa da olur düşğncesindeyim. Yolunuz acık olsun

Aslına bakarsanız bir bakıma evet, duygusal boşluktan kaynaklanan bir memnuniyetsizlik var.
Ama iş ortamımla ilgili bıkkınlığım bu cocuktan önce de vardı. Bazen herşey ğst ğste gelir, bişeyler tetikliyor beni. Bambaşka bi iş yaşamı istedigim...

Cogunluk tarafindan sevilen, saygi duyulan bir meslegim var.Bundan 5 sene once sizin gibi isten ayrilma esigine geldim. Tabi istifa etme gibi bir luksum yoktu. Kurum degistirmeyi dusundum. Ama olmadi. Hiiic istemeyerek okudugum bir bolumdu. Sonunda baska caren yok dedim kendi kendime. Seveceksin, zevk alacaksin. Isimi sevecegim bicimde yapmaya basladim. Bilemiyorum ki sizin oyle bir sansiniz var mi?
Simdi ise mutlu olduğum bir işim, beni hep destekleyen bir ailem, çok eğlendiğim arkadaşlarım var. "Saçmalama kızım. Asil evlenen evde kalır, evlenmeyen gezer tozar" tadında yaşıyorum.

Ama o manevi boşluk oldu mu herşey yarım gibi geliyor. Dualarım hep mutlu olmak üzerine. Demek hayatimda biri olsa mutlu olamayacagim o yuzden yalnizim diyorum Öyle kendimi kandırmaya çalışıyorum. Pek kandığim söylenemez

Sizin de biraz zamana ihtiyacınız var. Kısa bir tatil sonrasında da uzmanlık. Emin olun hayatınız çok daha güzel olacak.

Manevi bosluğu dolduranlardan da tavsiye istiyorum ben de

Bana dedtek oldunuz iyi ki açmışım u konuyu. Kendimi suçlardım şımarıklık yapıyorsun şğkretmiyorsun derdim. Ama benim gibi kadınların oldugunu bilmek bana güç verdi.
Duygusal boşluk aynen, kalbimdeki yaradır. Senelerdir dolamadı bir türlü.
Fal baktırırdım eskiden, artık o da kar etmiyor :)

Arkadaşla hemen hemen aynı şeyleri yaşadık. Son cümlelere yürekten katılıyorum. Aşık olmaya sevmeye sevilmeye çok ihtiyacım varken bir ara boşverip kendi kendime yetebildiğimi görüp mutlu oldum. Şimdiki nişanlım o zaman karşıma çıkınca yok ya boşver başımıza dert almayalım modundaydım :)

Zaten artık umudu kestim aşktan. Kendime yetebilmem için de işi değiştirmem gerekiyor. Bşr nevi toplu değişiklik. Umarım hayat güzelliklerini sunar en kısa zamanda. Ben dahil herkese :)

Ramazan gecsin gidecegim Kısa süreli terapi gibi oluyor En son gittigim falcınin kuzenimin isiyle ilgili söyledigi seyler cikinca, benim aşk hayatimla ilgili soyledigi seyler de cikacak sandim
Benim gittigim kadın da mübarek günlerde algım daha acık dedi :) galiba müşterisi azalınca böyle bşr yola başvurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…