- Konu Sahibi baskabahara
Hayatınız falan mahvolmadi.Eger bekaretimi kaybettim vs diye bu adama mecbur olduğunu dusunup evlenirsen hayatın mahvolacak.Ve o zaman kendine en büyük saygısızlığı yapmış olacaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlığı görünce insanın siniri bozuluyor..insanlar acı çekerken ince detaylara takılmayın derim![]()
ay o kısmına hiç girmeyin ayrı bir polemik konusu olur .Maffettim nedir ya ? Eğer sen üniversite mezunu olacaksan ben diplomamı yakayım.. Hiç mi türkçe dersi görmedin ?
Buralar karışmış zatenay o kısmına hiç girmeyin ayrı bir polemik konusu olur .![]()
Başlığı görünce insanın siniri bozuluyor..
Acı çekme geçer diyeyim bari genç arkadaşımıza :)
İlk sevişen sen değilsin,sevişmek insani bir ihtiyaçtır. Evlendiğin adamda ilk seninle sevişmeyecek,takılma bukadar herşeye..
İyi ki ayrılmışsın,bi halt olmaz o adamdan.. Adam ? Neyse uzatmayayım..
aynen yapamacagı şey diktirme operasyonu geçirmek yapıumız bunu gerektiriyor.Hayatınız falan mahvolmadi.Eger bekaretimi kaybettim vs diye bu adama mecbur olduğunu dusunup evlenirsen hayatın mahvolacak.Ve o zaman kendine en büyük saygısızlığı yapmış olacaksın.
Burası müslüman bir ülke değil tatlım. Laik bir ülke. Hem niye Amerika yi örnek gösterdin?Bildiğin tek müslüman olmayan ülke orasımi?Haha orada yaklaşık 12 milyon müslüman yaşıyor bilgin olsun diye yazmak istedim.ileri görüşe bak sen..neymiş cinselliği yaşamak gayet dogalmis mis mis heeyyy burası müslüman memleketi siz heralde amerikadan yaziyosunuz kendi kizlarinizi öyle yetistirin o saçma ahlaksız ileri görüş muhabbetinizi de kokos ahbaplariniz la yapın.önüne gelen le yatmayı da ileri görüş luyuz kilifiyla kamufle etmeyin...ahlaksızlık edepsizlik adı olmuş özgürlük ya siz ne tuhaf yaratıklar siniz bu mübarek günde....nedense o özgür kızlar in başlığı mahvoldum bittim be
aman ileri gorusunuze hayran kaldım önüne gelen le yatmayı ileri cilik olarak giren biri sen kızını busekil de yetistir de burada saçma sapan yorumlar yapma.
Haaa anne baba alır karşısına çocuğunu yavrum yasa cinselliği burası amerika yasamassan ayip olur aaaaa 2016 olmuş olacak seymi Sen de inanç Allah korkusu olmayabilir ama böyle kustah bir yorum yazamassin.kimsin sen ya burada ahksm kesiyosun burası müslüman bir ülke haaa amerikadan yaziyosan seni orası bağlar burds inanç ahlak örf adet var Allah dan korkmak var bayan İLERICİİİ
Canım benim,o kadar gençsin ki,hayatında daha büyük tecrüblerin olacak.Kendini suçlu,günahkar,kirletilmiş mahvolmuş görme.Gençlik hatası diyelim.Yaşanmış.Sen sadece tertemiz duygularla güvenmişsin.İnanmışsın.Bu bir tek senin başına gelmiyor.İnsanlar evleniyor,evlendikten sonra daha büyük acılar yaşıyor,keşke giden sadece bekaretim olsaydı da evlenmeseydim diyorlar.Ben , biri ile tanıştım.. adina x diyecegim...o sıralar bir baska sevgilim vardı. Ilk sevgilimdi...Bazı sebeplerle ayrıldım ve bu surecte x , bana hep destek oldu psikolojik olarak. Baska sehirde idi sürekli arar yazar desteğini esirgemedi. Ciddi ciddi yardımı dokundu çünkü ilk sevgilimi unutamiyordum ...
Aradan tam tamina 3 ay sonra bana ilgisini belli etmeye başladı. Ben açıkçası ilk başlarda onemsemedim çünkü ilgimi görsel olarakta çekmiyordu ama olgunluk olarak benden olgundu.. Bana sürekli benim olduğum sehre geleceğinden yerleseceginden bahsederdi. Ben yine ilgilenmiyordum . Umrumda değildi çünkü gelmesi...
3 ay geçti ilgisini belli etti dedim , 8 ay sonra da bir baktim çıkıp gelmiş ev tutmuş yerleşmiş düzen kuruyor.. Bana sürekli görüşmek istiyor bende vakit ayiramiyorim çünkü hem okul hem çalışıyorum.
Bir gün canim çok sikkindi, hadi dedim sohbet edelim madem... o gün görüştük ve niyetinin ciddi olduğundan bahsetti...
Kısa kesiyorum...
Ardından sevgili olduk.. Ben ilk cinsel deneyimii de bu adamla yaşadım
Hiç pişman değildim çünkü o kadar mutluydum ki evleneceğim adam gözü ile görüyordum ve onun da beni evleneceği kadın olarak gördüğünden emindim. Hayattaki tüm erkek cinsiyetleri onemsizlesmisti benim için ... dünyam olmuştu... bana o kadar ilgili idi ki...
Hep dua ederdim... Allahım evlenmeden cinselligi yaşamayı nasip etme .. Allahim dogru yollan ayırma...Allahim Evlendigim adamla olsun....
Sonra düşündüm. Sevdigim adamla oldu, ben hala aynı **** yim. .. bundan önce de aynı idim bundan sonra da ayniyim... içimi böyle rahatlattim...
Aşk gözümü kör etmişti. Ilk defa böyle sevilmistim. Daha önce hiç kimse ile oturup film izlememis sinemaya gitmemiştim. Herseyiyle ilkleri yaşıyor, sevdigimden sevildigimden emindim...
Ailesi ile tanıştım.. Onları o kadar sevdim ki.. Ailesi de beni çok sevdi . Herşey hayal gibiydi... o kadar kıymetli idi ki benim için.
Biz bir sene beraber aynı evi paylastik.. Evlilik planları.. hayaller...
Sonra ailemle tanistirdim. Ilk başta istemediler onu..kisa kesiyorum...bu süreçte de bekaretim ile ilgili durumu anneme anlattim..Geleneksel bir aile yapımız var. Bende pismaniyetini yaşadım ama bir kere o anlık heyecanla kaybettiğim bekaretimi sevdigim adamla yaşadığım için yukarıda yazdigim gibi , kendimi kandirdim ve onemsemedim. Bakis acimi degistirmeye calistim.. bazi olaylardan sonra kısa kesiyorum.. benim sevgimi annem gördü ve kizim sen kimi istiyorsan bizim için damadimiz odur dedi.. ikna oldular
Okul bitiyordu , bitsin yüzükleri takalim diye karar alındı..
Mutluydum okula gidip geliyordum. Hayallerime ortak bir adam vardı ve ona inanılmaz aşıktım... gözüm ondan başkasını görmüyordu... Tüm ailem kizim sevmiyor seni dediği halde, istemedikleri halde ben sevgisinden emindim ve ben dine gelenek goreneklere aykırı bir şekilde ona kocam o benim dedim..
Sonra bazı şeyler öğrendim... nasıl öğrendim..
Sanalda biri ile tanışmış, kızla sanal seks yapmışlar telefonda... ardından geceleri yapmaya devam etmişler... bazı geceler onun yanında uyurken bu kız onu aradığında , sms atarak geri dönmüş whatsappdan...
**** uyuyor... ve yazışarak seks yapmaya devam etmiş benim yanimda...
Bekaretimi nasıl kaybettigimi o kiza ince ayrıntıları ile anlatmis..
Bunları o kiz anlatıyor bana... Ben ikisinide yuzlestirip bunları ve daha fazlasını yaptığından emin oldum...
Ayrıldım. ..
Psikoloğa gittim. Bir suru terapi aldım. Bana en başından bak ****, senin için en doğru kararı vereceğiz tamam mi dedi... tamam dedim.. çok iyi dost oldu bana , beni yargilamadi. Onca şeyin ezikliğini yaşarken bana iyi geldi..
Inanır misiniz psikoloğa anlatırken farkettim ki sevilmemisim, kullanilmisim kaldirilmiisim... Psikolog bana , senin sevgine inaniyorum ****, ama x seni sevmemis, dediginde hüngür hüngür ağlarken karşımdaki bana dost olan doktor dahi aglamakliydi...
Içim sogumuyor. Hem yaptığım hatalardan dolayı pişmanım. Kendime hiç yakıştıramıyorum... bu ben miyim diyorum... tövbe ettim dine yöneldim...
Içim sogumuyor.
Benden ayrildigimdan beri aradan geçen 5 aydan beri yalvar yakar aflar diliyor... ozurlerin bini bin para... en komiği de.. "hata yaptım, senle senin S evginle iliskimizle ilgili değildi... benle ilgili idi gecmisimle ilgiili idi " oldu... Her gun ozurler diliyor...
Çok üzülüyorum...
Hay ağzına sağlık.yok olmamis hayatta inanmam universite ogrencisi oldugunu daha maffetmek yaziyorsun. Mahvetmek tir dogrusu.
23 yasinda ne yasadin bilmiyorum ama Turkceden kalmissin...
Burası müslüman bir ülke değil, halkının çoğu islam dinine mensup bir ülkeileri görüşe bak sen..neymiş cinselliği yaşamak gayet dogalmis mis mis heeyyy burası müslüman memleketi siz heralde amerikadan yaziyosunuz kendi kizlarinizi öyle yetistirin o saçma ahlaksız ileri görüş muhabbetinizi de kokos ahbaplariniz la yapın.önüne gelen le yatmayı da ileri görüş luyuz kilifiyla kamufle etmeyin...ahlaksızlık edepsizlik adı olmuş özgürlük ya siz ne tuhaf yaratıklar siniz bu mübarek günde....nedense o özgür kızlar in başlığı mahvoldum bittim be
aman ileri gorusunuze hayran kaldım önüne gelen le yatmayı ileri cilik olarak giren biri sen kızını busekil de yetistir de burada saçma sapan yorumlar yapma.
Haaa anne baba alır karşısına çocuğunu yavrum yasa cinselliği burası amerika yasamassan ayip olur aaaaa 2016 olmuş olacak seymi Sen de inanç Allah korkusu olmayabilir ama böyle kustah bir yorum yazamassin.kimsin sen ya burada ahksm kesiyosun burası müslüman bir ülke haaa amerikadan yaziyosan seni orası bağlar burds inanç ahlak örf adet var Allah dan korkmak var bayan İLERICİİİ
ileri görüşe bak sen..neymiş cinselliği yaşamak gayet dogalmis mis mis heeyyy burası müslüman memleketi siz heralde amerikadan yaziyosunuz kendi kizlarinizi öyle yetistirin o saçma ahlaksız ileri görüş muhabbetinizi de kokos ahbaplariniz la yapın.önüne gelen le yatmayı da ileri görüş luyuz kilifiyla kamufle etmeyin...ahlaksızlık edepsizlik adı olmuş özgürlük ya siz ne tuhaf yaratıklar siniz bu mübarek günde....nedense o özgür kızlar in başlığı mahvoldum bittim be
Bekaret bozmak da nedir yahu bozulan ne yani bir kadına hiç yakışmıyor.Detayli detayli senin bekaretini nasil bozdugunu mu anlatmis kiza? Hic bu kadar asagilik bi adam gormemisti bu forum igrenc
Yıl 2016 .. Millet marsta koloni kuruyor biz hala bekaret !!! Bak Can'ım çok önemliyse git diktir hayatına devam et .. Bu çifte standart olan ülkelerdeki erkeklere çok bile .. Adamlar istediğinde yatsın kalksın ohhh süper kızlar yapınca o.. Oluyo .. Boşversene. Ne hayatını zindan ediyorsun. Gencecik kızsın . Tedavini ol ilaçlarını al önüne bak.Ben , biri ile tanıştım.. adina x diyecegim...o sıralar bir baska sevgilim vardı. Ilk sevgilimdi...Bazı sebeplerle ayrıldım ve bu surecte x , bana hep destek oldu psikolojik olarak. Baska sehirde idi sürekli arar yazar desteğini esirgemedi. Ciddi ciddi yardımı dokundu çünkü ilk sevgilimi unutamiyordum ...
Aradan tam tamina 3 ay sonra bana ilgisini belli etmeye başladı. Ben açıkçası ilk başlarda onemsemedim çünkü ilgimi görsel olarakta çekmiyordu ama olgunluk olarak benden olgundu.. Bana sürekli benim olduğum sehre geleceğinden yerleseceginden bahsederdi. Ben yine ilgilenmiyordum . Umrumda değildi çünkü gelmesi...
3 ay geçti ilgisini belli etti dedim , 8 ay sonra da bir baktim çıkıp gelmiş ev tutmuş yerleşmiş düzen kuruyor.. Bana sürekli görüşmek istiyor bende vakit ayiramiyorim çünkü hem okul hem çalışıyorum.
Bir gün canim çok sikkindi, hadi dedim sohbet edelim madem... o gün görüştük ve niyetinin ciddi olduğundan bahsetti...
Kısa kesiyorum...
Ardından sevgili olduk.. Ben ilk cinsel deneyimii de bu adamla yaşadım
Hiç pişman değildim çünkü o kadar mutluydum ki evleneceğim adam gözü ile görüyordum ve onun da beni evleneceği kadın olarak gördüğünden emindim. Hayattaki tüm erkek cinsiyetleri onemsizlesmisti benim için ... dünyam olmuştu... bana o kadar ilgili idi ki...
Hep dua ederdim... Allahım evlenmeden cinselligi yaşamayı nasip etme .. Allahim dogru yollan ayırma...Allahim Evlendigim adamla olsun....
Sonra düşündüm. Sevdigim adamla oldu, ben hala aynı **** yim. .. bundan önce de aynı idim bundan sonra da ayniyim... içimi böyle rahatlattim...
Aşk gözümü kör etmişti. Ilk defa böyle sevilmistim. Daha önce hiç kimse ile oturup film izlememis sinemaya gitmemiştim. Herseyiyle ilkleri yaşıyor, sevdigimden sevildigimden emindim...
Ailesi ile tanıştım.. Onları o kadar sevdim ki.. Ailesi de beni çok sevdi . Herşey hayal gibiydi... o kadar kıymetli idi ki benim için.
Biz bir sene beraber aynı evi paylastik.. Evlilik planları.. hayaller...
Sonra ailemle tanistirdim. Ilk başta istemediler onu..kisa kesiyorum...bu süreçte de bekaretim ile ilgili durumu anneme anlattim..Geleneksel bir aile yapımız var. Bende pismaniyetini yaşadım ama bir kere o anlık heyecanla kaybettiğim bekaretimi sevdigim adamla yaşadığım için yukarıda yazdigim gibi , kendimi kandirdim ve onemsemedim. Bakis acimi degistirmeye calistim.. bazi olaylardan sonra kısa kesiyorum.. benim sevgimi annem gördü ve kizim sen kimi istiyorsan bizim için damadimiz odur dedi.. ikna oldular
Okul bitiyordu , bitsin yüzükleri takalim diye karar alındı..
Mutluydum okula gidip geliyordum. Hayallerime ortak bir adam vardı ve ona inanılmaz aşıktım... gözüm ondan başkasını görmüyordu... Tüm ailem kizim sevmiyor seni dediği halde, istemedikleri halde ben sevgisinden emindim ve ben dine gelenek goreneklere aykırı bir şekilde ona kocam o benim dedim..
Sonra bazı şeyler öğrendim... nasıl öğrendim..
Sanalda biri ile tanışmış, kızla sanal seks yapmışlar telefonda... ardından geceleri yapmaya devam etmişler... bazı geceler onun yanında uyurken bu kız onu aradığında , sms atarak geri dönmüş whatsappdan...
**** uyuyor... ve yazışarak seks yapmaya devam etmiş benim yanimda...
Bekaretimi nasıl kaybettigimi o kiza ince ayrıntıları ile anlatmis..
Bunları o kiz anlatıyor bana... Ben ikisinide yuzlestirip bunları ve daha fazlasını yaptığından emin oldum...
Ayrıldım. ..
Psikoloğa gittim. Bir suru terapi aldım. Bana en başından bak ****, senin için en doğru kararı vereceğiz tamam mi dedi... tamam dedim.. çok iyi dost oldu bana , beni yargilamadi. Onca şeyin ezikliğini yaşarken bana iyi geldi..
Inanır misiniz psikoloğa anlatırken farkettim ki sevilmemisim, kullanilmisim kaldirilmiisim... Psikolog bana , senin sevgine inaniyorum ****, ama x seni sevmemis, dediginde hüngür hüngür ağlarken karşımdaki bana dost olan doktor dahi aglamakliydi...
Içim sogumuyor. Hem yaptığım hatalardan dolayı pişmanım. Kendime hiç yakıştıramıyorum... bu ben miyim diyorum... tövbe ettim dine yöneldim...
Içim sogumuyor.
Benden ayrildigimdan beri aradan geçen 5 aydan beri yalvar yakar aflar diliyor... ozurlerin bini bin para... en komiği de.. "hata yaptım, senle senin S evginle iliskimizle ilgili değildi... benle ilgili idi gecmisimle ilgiili idi " oldu... Her gun ozurler diliyor...
Çok üzülüyorum...