Öğretmenim. En fazla tayinle şehir değiştirebilirim. İZimi bulur mu bilmiyorum ama Eminim ölene kadar bize rahat vermeyecektaşınsanız iş değiştirip izini kaybettirseniz olmazmı ? ne bu böyle oh kurtulduk diyemiyorsunuz yine başınıza bela bu adam
Öğretmenim. En fazla tayinle şehir değiştirebilirim. İZimi bulur mu bilmiyorum ama Eminim ölene kadar bize rahat vermeyecek
Kanserim dedi yalan çıktı. Sara nöbeti rolü yaptı sürekli tam doktor çağırdık dedik ayağa kalktı. Çok sağlam kendisi hep yalan dolan işi. Hastalıktan falan ölmez oVarlığı dert olanın ömrü kısa olsa keşke de nedense hep çivi çakıyor böyleleri
Kanserim dedi yalan çıktı. Sara nöbeti rolü yaptı sürekli tam doktor çağırdık dedik ayağa kalktı. Çok sağlam kendisi hep yalan dolan işi. Hastalıktan falan ölmez o
Amiiin
Allah kurtarsın bacım
Keşke evlense mi? Allah korusun milletin başını yakar.Bakıma muhtaç değil canım. Ama yıllarca anneme sen ancak bana hizmetçi olursun derdi. O yüzden çatalı yere düşse almaz yenisini ayağına ister. Ütü nedir çamaşır makinası nasıl çalışır asla bilmez. Çay bile koyamaz. Hal böyle olunca öylece kaldı ortada. Keşke tekrar evlense de bıraksa bizi
Ev işlerini kendine bakmayı bilmiyorsa hayatındaki kadına insan gibi davransaydı sahip çıksaydı63 yaşında şu an annemi son ana kadar da internetten tanıştığı Kadınlarla sohbet ederek aldatıyormuş annem yakalamış itiraz etmiş. O zaman dövmüş onu ve çok şükür artık kurtardık onu. Zamparalığa gelince çok genç. Çok dinç. Ama ev işleri kendine kalınca tutuştu
Kendi ellerinizle cici anne bulsanız keşke şuna.Rezil adam
Merak etme sonradan gelen tatlı olur.Garezi konu sahibinin annesineymiş.Kendi annesi kurtulmuş gidio başka kadını mı rezil etsinler. Bencil düşünmeyin.
Babana bakmayacak kadar nefretin büyükse olmaz zaten. 65 yaş üştüyse huzurevine yatırabilirsin. Yalniz elinde mesleğin varsa niye boşanmadın babanı dinledinki. Bu saatten sonrada baban icin ayrılma benceİnsanın bu hayatta sırtını dayayacağı bir babasının olması çok üzücü. Buraya açtığım ilk konu babamla ilgiliydi. Ona olan nefretimdi. Annem, kardeşlerim ve ben yıllarca çok çektik elinden. Yıllar geçti ben ve kardeşlerim mesleklerimizi elimize aldık. Annem de artık buna güvenmiş olacak ki en son annemi şiddetli bir şekilde darp edince annem beni artık götürün demiş ve kardeşlerim onu almış evden. Benim bir kaç sonra haberim oldu ve anneme yeni bir ev kurduk. Kardeşlerim de yanına yerleşti. Dava açıldı ve çok sancılı bir süreçten sonra boşandılar.
Babam bu süreçte tehdit etti hepimizi, beni bu yaştan sonra rezil ettiniz. Beni ele muhtaç mı edeceksiniz dedi. Hepimizi tek tek günlerce rahatsız etti. Benim ve kardeşimin iş yerine gidip olay çıkardı. Yani yine kendisine yakışanı yaptı. Ama annem de bir o kadar mutlu. ilk defa evine istediği eşyaları alabildi mesela. Çocuk gibi sevindi. Yıllarca başka şehir yüzü görmemişti. Gezmeye götürdü kardeşim onu. Telefon bile kullanamazdı doğru düzgün hepsini öğrendi. İstediği şeyleri giyebildi. İşte mesele burdan sonra başlıyor.
Eşim beni aldattığında asla boşanamazsın beni rezil edemezsin, gelir yanına taşınır hayatı sana zehir ederim diyen adam bana her gün mesajlar atıyor. Boşan, ben yanına gelecem. tek başına kalamam ben. Kim yemek yapacak bana. Damatla aynı evde yaşayamam.... hep aynı şeyler. Artık aramalarını açmıyorum ama mesaj atıyor. Boşanmana izin veriyorum, bana bakacak biri lazım diyor. Ben cevap yazmayınca da bir sürü beddua sıralıyor nefret kokan. Her Allah'ın günü. ya ben bıktım. Saatlerce baş ağrısı çekiyorum. Tekrar iş yerimi basacak diye korkuyorum. Anneme bir şey yapacak diye korkuyorum. benim yüzüm hiç gülmeyecek mi ya?
Numarasını engellesem ya da numara değiştirsem daha da çirkinleşir mi? ne yapabilirim?
Annemi beğenmeyip sürekli başka kadınları övüyordu. Aslında ondan dedim. Kendinden beter birini bulmasını dilerim. Dinsizin hakkından imansız gelir ama kimsenin de başı yanmasın haklısınızKeşke evlense mi? Allah korusun milletin başını yakar.
Çünkü o zaman da öyle baskı uyguladı ki bana. Beni rezil edeceksin. Kızı boşanmış dedirtmem diye. Seni kocana muhtaç bırakırım dedi mesela. Bir sürü tehdit. Yıldım iyice. Hiçbir şey için mücadele edemez oldum. Eşim düzeldi derken şimdi de boşan da bana bak demeye başladıBabana bakmayacak kadar nefretin büyükse olmaz zaten. 65 yaş üştüyse huzurevine yatırabilirsin. Yalniz elinde mesleğin varsa niye boşanmadın babanı dinledinki. Bu saatten sonrada baban icin ayrılma bence
Bence ayrılma baban evlense yada huzurevi. Telefonlarını bile açmaÇünkü o zaman da öyle baskı uyguladı ki bana. Beni rezil edeceksin. Kızı boşanmış dedirtmem diye. Seni kocana muhtaç bırakırım dedi mesela. Bir sürü tehdit. Yıldım iyice. Hiçbir şey için mücadele edemez oldum. Eşim düzeldi derken şimdi de boşan da bana bak demeye başladı
sizde bnm yaptigimi yapin munkun oldugunca uzaklara gidin tek care bn kendimi cok sanli his ediyorum baba olcak adam annemi biraktiginda daha bes yasindaydim tam 22 yasima geldim ora etrafimizda kendinin baba oldugunu sanan bir kisilik sevdigim adamla. hayatimi. birlestirdim ve cok yzaklardayim olan anneme oldu gun yuzu goremedrn oldu.. sakin annenizi birakmayin 4 elle sarilin anne gibisi yok canm o benm hem annem hem babam hemde en iyi arkadasimdi babanizida takmayin allah biliyor kimin hakli oldugunuİnsanın bu hayatta sırtını dayayacağı bir babasının olması çok üzücü. Buraya açtığım ilk konu babamla ilgiliydi. Ona olan nefretimdi. Annem, kardeşlerim ve ben yıllarca çok çektik elinden. Yıllar geçti ben ve kardeşlerim mesleklerimizi elimize aldık. Annem de artık buna güvenmiş olacak ki en son annemi şiddetli bir şekilde darp edince annem beni artık götürün demiş ve kardeşlerim onu almış evden. Benim bir kaç sonra haberim oldu ve anneme yeni bir ev kurduk. Kardeşlerim de yanına yerleşti. Dava açıldı ve çok sancılı bir süreçten sonra boşandılar.
Babam bu süreçte tehdit etti hepimizi, beni bu yaştan sonra rezil ettiniz. Beni ele muhtaç mı edeceksiniz dedi. Hepimizi tek tek günlerce rahatsız etti. Benim ve kardeşimin iş yerine gidip olay çıkardı. Yani yine kendisine yakışanı yaptı. Ama annem de bir o kadar mutlu. ilk defa evine istediği eşyaları alabildi mesela. Çocuk gibi sevindi. Yıllarca başka şehir yüzü görmemişti. Gezmeye götürdü kardeşim onu. Telefon bile kullanamazdı doğru düzgün hepsini öğrendi. İstediği şeyleri giyebildi. İşte mesele burdan sonra başlıyor.
Eşim beni aldattığında asla boşanamazsın beni rezil edemezsin, gelir yanına taşınır hayatı sana zehir ederim diyen adam bana her gün mesajlar atıyor. Boşan, ben yanına gelecem. tek başına kalamam ben. Kim yemek yapacak bana. Damatla aynı evde yaşayamam.... hep aynı şeyler. Artık aramalarını açmıyorum ama mesaj atıyor. Boşanmana izin veriyorum, bana bakacak biri lazım diyor. Ben cevap yazmayınca da bir sürü beddua sıralıyor nefret kokan. Her Allah'ın günü. ya ben bıktım. Saatlerce baş ağrısı çekiyorum. Tekrar iş yerimi basacak diye korkuyorum. Anneme bir şey yapacak diye korkuyorum. benim yüzüm hiç gülmeyecek mi ya?
Numarasını engellesem ya da numara değiştirsem daha da çirkinleşir mi? ne yapabilirim?
Kimsenin başı yansın istemem. Sadece ona çektirdiklerini çektirecek biri gelsin isterdim hep ama bazen de diyorum Allah kimseye beddua ettirmesin diye. Üzülüyorum kötü şeyler diledim diye. Ama çok çektik. Annemi ıssız yollarda arabadan mı atmadı. Kolları ağrıyordu kadının. Yalan söylüyorsun kesin doktorla beni aldatıyorsun ağrım var diye bahane buluyorsun dedi. Aylarca doktora gitmesine izin vermedi. Tv yasak internet yasak markete izinsiz gitmek yasak. Biz iş sahibi olunca annemi az az çıkarabildik ama her eve dönüşte kavga dövüş. Kardeşim hastanede yattı ameliyat olmustı. Ne işin var onun başında bekleme diye annemi de eve alıp geldi. Ben kaldım üst üste iki gün uykusuz. Kadın evde ağladı evladımın yanında duramıyorum diye. O yüzden istiyorum ki biri de ona çektirsinKendi annesi kurtulmuş gidio başka kadını mı rezil etsinler. Bencil düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?