Hayatımı Mahveden Adam (Baba)

taşınsanız iş değiştirip izini kaybettirseniz olmazmı ? ne bu böyle oh kurtulduk diyemiyorsunuz yine başınıza bela bu adam
Öğretmenim. En fazla tayinle şehir değiştirebilirim. İZimi bulur mu bilmiyorum ama Eminim ölene kadar bize rahat vermeyecek

Varlığı dert olanın ömrü kısa olsa keşke de nedense hep çivi çakıyor böyleleri
Kanserim dedi yalan çıktı. Sara nöbeti rolü yaptı sürekli tam doktor çağırdık dedik ayağa kalktı. Çok sağlam kendisi hep yalan dolan işi. Hastalıktan falan ölmez o

Keşke evlense mi? Allah korusun milletin başını yakar.

Ev işlerini kendine bakmayı bilmiyorsa hayatındaki kadına insan gibi davransaydı sahip çıksaydı

E napmayi düşünüyorsunuz?
Bence babanızla konuşun haftada bir temizlik çamaşır için birini ayarlayacaginizi, beraber yaşayamayacağınızı söyleyin. Cidden iyi bir insan değilmiş ama ne bileyim sonuçta baba.

Eşinizle aranız nasıl bilmiyorum ama babam yanımda kalmak istiyor diye de boşanılmaz ki.
Allah yardımcınız olsun. Kendinize de koruma kararı çıkarabilirsiniz.

Kendinize koruma cikartin ofkesi gecince sakinlesecekdir.

Allah sabr versin size ya ne biçim baba numaranı deyiş hemen uzaklaş kardeşlerine falan da söyle vermesinler numaranı

Babana bakmayacak kadar nefretin büyükse olmaz zaten. 65 yaş üştüyse huzurevine yatırabilirsin. Yalniz elinde mesleğin varsa niye boşanmadın babanı dinledinki. Bu saatten sonrada baban icin ayrılma bence

Keşke evlense mi? Allah korusun milletin başını yakar.
Annemi beğenmeyip sürekli başka kadınları övüyordu. Aslında ondan dedim. Kendinden beter birini bulmasını dilerim. Dinsizin hakkından imansız gelir ama kimsenin de başı yanmasın haklısınız

Babana bakmayacak kadar nefretin büyükse olmaz zaten. 65 yaş üştüyse huzurevine yatırabilirsin. Yalniz elinde mesleğin varsa niye boşanmadın babanı dinledinki. Bu saatten sonrada baban icin ayrılma bence
Çünkü o zaman da öyle baskı uyguladı ki bana. Beni rezil edeceksin. Kızı boşanmış dedirtmem diye. Seni kocana muhtaç bırakırım dedi mesela. Bir sürü tehdit. Yıldım iyice. Hiçbir şey için mücadele edemez oldum. Eşim düzeldi derken şimdi de boşan da bana bak demeye başladı

Bence ayrılma baban evlense yada huzurevi. Telefonlarını bile açma

sizde bnm yaptigimi yapin munkun oldugunca uzaklara gidin tek care bn kendimi cok sanli his ediyorum baba olcak adam annemi biraktiginda daha bes yasindaydim tam 22 yasima geldim ora etrafimizda kendinin baba oldugunu sanan bir kisilik sevdigim adamla. hayatimi. birlestirdim ve cok yzaklardayim olan anneme oldu gun yuzu goremedrn oldu.. sakin annenizi birakmayin 4 elle sarilin anne gibisi yok canm o benm hem annem hem babam hemde en iyi arkadasimdi babanizida takmayin allah biliyor kimin hakli oldugunu

Kendi annesi kurtulmuş gidio başka kadını mı rezil etsinler. Bencil düşünmeyin.
Kimsenin başı yansın istemem. Sadece ona çektirdiklerini çektirecek biri gelsin isterdim hep ama bazen de diyorum Allah kimseye beddua ettirmesin diye. Üzülüyorum kötü şeyler diledim diye. Ama çok çektik. Annemi ıssız yollarda arabadan mı atmadı. Kolları ağrıyordu kadının. Yalan söylüyorsun kesin doktorla beni aldatıyorsun ağrım var diye bahane buluyorsun dedi. Aylarca doktora gitmesine izin vermedi. Tv yasak internet yasak markete izinsiz gitmek yasak. Biz iş sahibi olunca annemi az az çıkarabildik ama her eve dönüşte kavga dövüş. Kardeşim hastanede yattı ameliyat olmustı. Ne işin var onun başında bekleme diye annemi de eve alıp geldi. Ben kaldım üst üste iki gün uykusuz. Kadın evde ağladı evladımın yanında duramıyorum diye. O yüzden istiyorum ki biri de ona çektirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…