Biz de şimdi mutlu olsun diye uğraşıyoruz. Gerçekten en büyük isteğim artık gün yüzü görmeksizde bnm yaptigimi yapin munkun oldugunca uzaklara gidin tek care bn kendimi cok sanli his ediyorum baba olcak adam annemi biraktiginda daha bes yasindaydim tam 22 yasima geldim ora etrafimizda kendinin baba oldugunu sanan bir kisilik sevdigim adamla. hayatimi. birlestirdim ve cok yzaklardayim olan anneme oldu gun yuzu goremedrn oldu.. sakin annenizi birakmayin 4 elle sarilin anne gibisi yok canm o benm hem annem hem babam hemde en iyi arkadasimdi babanizida takmayin allah biliyor kimin hakli oldugunu
ah canim ah egerki cok rahatsiz ediyorsa polise basvurun .tehtit mesajlarinida yaninizda goturunBiz de şimdi mutlu olsun diye uğraşıyoruz. Gerçekten en büyük isteğim artık gün yüzü görmek
Kimsenin başı yansın istemem. Sadece ona çektirdiklerini çektirecek biri gelsin isterdim hep ama bazen de diyorum Allah kimseye beddua ettirmesin diye. Üzülüyorum kötü şeyler diledim diye. Ama çok çektik. Annemi ıssız yollarda arabadan mı atmadı. Kolları ağrıyordu kadının. Yalan söylüyorsun kesin doktorla beni aldatıyorsun ağrım var diye bahane buluyorsun dedi. Aylarca doktora gitmesine izin vermedi. Tv yasak internet yasak markete izinsiz gitmek yasak. Biz iş sahibi olunca annemi az az çıkarabildik ama her eve dönüşte kavga dövüş. Kardeşim hastanede yattı ameliyat olmustı. Ne işin var onun başında bekleme diye annemi de eve alıp geldi. Ben kaldım üst üste iki gün uykusuz. Kadın evde ağladı evladımın yanında duramıyorum diye. O yüzden istiyorum ki biri de ona çektirsin
Bu süreç haziran sonunda ancak sonuçlanır. O zamana kadar da çok bunaltırsa önce numaramı değiştireyim dedim. İş yerime gelirse de polise gideceğim inşallahSizin babanız olabilir ama kusura bakmayın ama insanlıktan nasibimi almamış.Sırf kendisine hizmet edin diye yuvanızı yıkmanızı bekleyen biri.Hiç durma numaranı değiştir yada engelle hatta yeni bir eve taşın yerini yurdunu bile bilmesin.
Canım baban olması her yaptığı hareketin doğru olduğu ve sana istediği gibi davranma hakkını vermez.Sende toplumda yer edinmiş yetişkin bir bireysin sonuçta o yüzden yapman gerekeni yap asla düşünmeBu süreç haziran sonunda ancak sonuçlanır. O zamana kadar da çok bunaltırsa önce numaramı değiştireyim dedim. İş yerime gelirse de polise gideceğim inşallah
Ya şizz ne cekmissiniz :-Kimsenin başı yansın istemem. Sadece ona çektirdiklerini çektirecek biri gelsin isterdim hep ama bazen de diyorum Allah kimseye beddua ettirmesin diye. Üzülüyorum kötü şeyler diledim diye. Ama çok çektik. Annemi ıssız yollarda arabadan mı atmadı. Kolları ağrıyordu kadının. Yalan söylüyorsun kesin doktorla beni aldatıyorsun ağrım var diye bahane buluyorsun dedi. Aylarca doktora gitmesine izin vermedi. Tv yasak internet yasak markete izinsiz gitmek yasak. Biz iş sahibi olunca annemi az az çıkarabildik ama her eve dönüşte kavga dövüş. Kardeşim hastanede yattı ameliyat olmustı. Ne işin var onun başında bekleme diye annemi de eve alıp geldi. Ben kaldım üst üste iki gün uykusuz. Kadın evde ağladı evladımın yanında duramıyorum diye. O yüzden istiyorum ki biri de ona çektirsin
Öğretmenim. Tayin zamanı dışında gidemeyeceğimi biliyor yani. Annemin aldığı uzaklaştırma var ama kardeşlerim ve ben yapmadık henüz bir şeyDavacı olun uzaklaştırma alın. Akıllansın. Ne biçim ondan o ya. Delinin zoruna bak. Boşan bana bakmış. Tövbe yarabbim.
Isyronizde güvenlik ya da girişde görevli kimse yok mu. Söyleyin işten ayrıldı desin.
Az önceki mesajda ağlama emojisi koydum gulen çıkmış nolur affedin yaÖğretmenim. Tayin zamanı dışında gidemeyeceğimi biliyor yani. Annemin aldığı uzaklaştırma var ama kardeşlerim ve ben yapmadık henüz bir şey
Anladım onu sondaki kapalı parantezden :) önemli değilAz önceki mesajda ağlama emojisi koydum gulen çıkmış nolur affedin ya
Dinleseniz onu, tam bir melek. Ama biz şeytanız. Annem bundan sonra daha mutlu olacak inşallah ama 30 yılını yedi bitirdi adam. Giden yıllar geri gelmese de bundan sonra mutlu olur inşallahVe ben sizi hatırlıyorum. Annenizin o psikopattın kurtulmasına çok sevindim. Şikâyetçi olun uzak kalın ne hali varsa görsün. Babanız olması bisey değiştirmez. Baba.vasfina ait bir özelliği zerre yok. Annenize gerçekten sevindim. Babamızı tehtit edin sakin hayatınıza sokmayin
İnsanın bu hayatta sırtını dayayacağı bir babasının olması çok üzücü. Buraya açtığım ilk konu babamla ilgiliydi. Ona olan nefretimdi. Annem, kardeşlerim ve ben yıllarca çok çektik elinden. Yıllar geçti ben ve kardeşlerim mesleklerimizi elimize aldık. Annem de artık buna güvenmiş olacak ki en son annemi şiddetli bir şekilde darp edince annem beni artık götürün demiş ve kardeşlerim onu almış evden. Benim bir kaç sonra haberim oldu ve anneme yeni bir ev kurduk. Kardeşlerim de yanına yerleşti. Dava açıldı ve çok sancılı bir süreçten sonra boşandılar.
Babam bu süreçte tehdit etti hepimizi, beni bu yaştan sonra rezil ettiniz. Beni ele muhtaç mı edeceksiniz dedi. Hepimizi tek tek günlerce rahatsız etti. Benim ve kardeşimin iş yerine gidip olay çıkardı. Yani yine kendisine yakışanı yaptı. Ama annem de bir o kadar mutlu. ilk defa evine istediği eşyaları alabildi mesela. Çocuk gibi sevindi. Yıllarca başka şehir yüzü görmemişti. Gezmeye götürdü kardeşim onu. Telefon bile kullanamazdı doğru düzgün hepsini öğrendi. İstediği şeyleri giyebildi. İşte mesele burdan sonra başlıyor.
Eşim beni aldattığında asla boşanamazsın beni rezil edemezsin, gelir yanına taşınır hayatı sana zehir ederim diyen adam bana her gün mesajlar atıyor. Boşan, ben yanına gelecem. tek başına kalamam ben. Kim yemek yapacak bana. Damatla aynı evde yaşayamam.... hep aynı şeyler. Artık aramalarını açmıyorum ama mesaj atıyor. Boşanmana izin veriyorum, bana bakacak biri lazım diyor. Ben cevap yazmayınca da bir sürü beddua sıralıyor nefret kokan. Her Allah'ın günü. ya ben bıktım. Saatlerce baş ağrısı çekiyorum. Tekrar iş yerimi basacak diye korkuyorum. Anneme bir şey yapacak diye korkuyorum. benim yüzüm hiç gülmeyecek mi ya?
Numarasını engellesem ya da numara değiştirsem daha da çirkinleşir mi? ne yapabilirim?
Haklısınız. Korkarsa belki bırakırSavcılığa başvurun. Şu ana kadar yaptığı her şey için (işyerinizi basması dahil) şikayetçi olun. Yine birşeyler yaparsa uzaklaştırma çıkartın. Ceza almasa bile sizinle uğraşmayı bırakır.
Özel olmasa bişey sorabilir miyim bu kadar şey yaşamazsınız zorluklar maddi durumlar filan ve en güzeli kendinize bakabilecek haldesiniz evlenmişsiniz bunlar çok yüksek şeylerAnladım onu sondaki kapalı parantezden :) önemli değil
Kesinlikle bakın babaniz hiç iyi halde değil ya şeytana uyar kezzap atanardan tut vuranlardan filan lütfen annenize ve ailenize kendinize kardeslerinize çok çok dikkat edin psikoloji filan da bırakmaz babanız çok acı ya aman dikkat her şeye rağmen çünkü babanızdan kin var kin insana neler neler yaptırmazz ki?:-|Haklısınız. Korkarsa belki bırakır
Ben öğretmenim. Atanmaktan başka çarem yoktu. Hiçbirimizin iyi bir işten başka seçeneği yoktu. Kardeşlerimin de çok güzel meslekleri var şimdi. Biz burs aldık kredi aldık. Ona bile göz koydu zamanında. Aylık belirli bir miktarını bana verin diye. Allah çok yardım ettiÖzel olmasa bişey sorabilir miyim bu kadar şey yaşamazsınız zorluklar maddi durumlar filan ve en güzeli kendinize bakabilecek haldesiniz evlenmişsiniz bunlar çok yüksek şeylerhelal olsun acaba ne mesleği yapıyorsunuz çok merak ettim ....
Kini öyle büyük ki doğacak çocukların kuru ekmeğe muhtaç kalsın diyecek kadar. Evlat değil de düşmanız bizKesinlikle bakın babaniz hiç iyi halde değil ya şeytana uyar kezzap atanardan tut vuranlardan filan lütfen annenize ve ailenize kendinize kardeslerinize çok çok dikkat edin psikoloji filan da bırakmaz babanız çok acı ya aman dikkat her şeye rağmen çünkü babanızdan kin var kin insana neler neler yaptırmazz ki?:-|
Aynen. Bundan sonra iyi olsun inşallah. Ya zaten bosan bana bak diyen bir adam ne kadar iyi olabilir ki. Burdan pay bicsin kendine. Böyle insanlar malesef kendilerini mukemmel görürler zaten ...Dinleseniz onu, tam bir melek. Ama biz şeytanız. Annem bundan sonra daha mutlu olacak inşallah ama 30 yılını yedi bitirdi adam. Giden yıllar geri gelmese de bundan sonra mutlu olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?