Hayatımı Mahveden Adam (Baba)

Biz de şimdi mutlu olsun diye uğraşıyoruz. Gerçekten en büyük isteğim artık gün yüzü görmek

Çok şükür ki kurtulmuş kadın. Babanız kendi pisliğinde boğulsun. Kimse onu insan edemez. Annenizi mutlu etmeye çalışın. Çok üzüldüm kadına

Sizin babanız olabilir ama kusura bakmayın ama insanlıktan nasibimi almamış.Sırf kendisine hizmet edin diye yuvanızı yıkmanızı bekleyen biri.Hiç durma numaranı değiştir yada engelle hatta yeni bir eve taşın yerini yurdunu bile bilmesin.

Bu süreç haziran sonunda ancak sonuçlanır. O zamana kadar da çok bunaltırsa önce numaramı değiştireyim dedim. İş yerime gelirse de polise gideceğim inşallah

Bu süreç haziran sonunda ancak sonuçlanır. O zamana kadar da çok bunaltırsa önce numaramı değiştireyim dedim. İş yerime gelirse de polise gideceğim inşallah
Canım baban olması her yaptığı hareketin doğru olduğu ve sana istediği gibi davranma hakkını vermez.Sende toplumda yer edinmiş yetişkin bir bireysin sonuçta o yüzden yapman gerekeni yap asla düşünme

Ya şizz ne cekmissiniz :----(

Davacı olun uzaklaştırma alın. Akıllansın. Ne biçim ondan o ya. Delinin zoruna bak. Boşan bana bakmış. Tövbe yarabbim.
Isyronizde güvenlik ya da girişde görevli kimse yok mu. Söyleyin işten ayrıldı desin.

Öğretmenim. Tayin zamanı dışında gidemeyeceğimi biliyor yani. Annemin aldığı uzaklaştırma var ama kardeşlerim ve ben yapmadık henüz bir şey

Ve ben sizi hatırlıyorum. Annenizin o psikopattın kurtulmasına çok sevindim. Şikâyetçi olun uzak kalın ne hali varsa görsün. Babanız olması bisey değiştirmez. Baba.vasfina ait bir özelliği zerre yok. Annenize gerçekten sevindim. Babamızı tehtit edin sakin hayatınıza sokmayin

Dinleseniz onu, tam bir melek. Ama biz şeytanız. Annem bundan sonra daha mutlu olacak inşallah ama 30 yılını yedi bitirdi adam. Giden yıllar geri gelmese de bundan sonra mutlu olur inşallah

Savcılığa başvurun. Şu ana kadar yaptığı her şey için (işyerinizi basması dahil) şikayetçi olun. Yine birşeyler yaparsa uzaklaştırma çıkartın. Ceza almasa bile sizinle uğraşmayı bırakır.

Haklısınız. Korkarsa belki bırakır

Anladım onu sondaki kapalı parantezden :) önemli değil
Özel olmasa bişey sorabilir miyim bu kadar şey yaşamazsınız zorluklar maddi durumlar filan ve en güzeli kendinize bakabilecek haldesiniz evlenmişsiniz bunlar çok yüksek şeyler helal olsun acaba ne mesleği yapıyorsunuz çok merak ettim ....

Haklısınız. Korkarsa belki bırakır
Kesinlikle bakın babaniz hiç iyi halde değil ya şeytana uyar kezzap atanardan tut vuranlardan filan lütfen annenize ve ailenize kendinize kardeslerinize çok çok dikkat edin psikoloji filan da bırakmaz babanız çok acı ya aman dikkat her şeye rağmen çünkü babanızdan kin var kin insana neler neler yaptırmazz ki?:-|

Ben öğretmenim. Atanmaktan başka çarem yoktu. Hiçbirimizin iyi bir işten başka seçeneği yoktu. Kardeşlerimin de çok güzel meslekleri var şimdi. Biz burs aldık kredi aldık. Ona bile göz koydu zamanında. Aylık belirli bir miktarını bana verin diye. Allah çok yardım etti annem hep okuyun elin eline bakmayın dedi. Neticesi güzel oldu :)

Kini öyle büyük ki doğacak çocukların kuru ekmeğe muhtaç kalsın diyecek kadar. Evlat değil de düşmanız biz

Dinleseniz onu, tam bir melek. Ama biz şeytanız. Annem bundan sonra daha mutlu olacak inşallah ama 30 yılını yedi bitirdi adam. Giden yıllar geri gelmese de bundan sonra mutlu olur inşallah
Aynen. Bundan sonra iyi olsun inşallah. Ya zaten bosan bana bak diyen bir adam ne kadar iyi olabilir ki. Burdan pay bicsin kendine. Böyle insanlar malesef kendilerini mukemmel görürler zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…