Sır mı bilemiyorum ama yapilabilecek seyler var tabii ki. Ben pek aska inanmam, yani varlığına inanırım ama gerekliligine inanmam. Gozu kor eden kisimda alinan yanlis kararlar, askin etkisi geçtiğinde elinde bomba gibi patlıyor. Bu yuzden elimden geldiğince mantik evliliği yaptim. Dini, siyasi, kültürel, maddi, manevi, mesleki anlamlarda aynıyız. Bunun onemli olduğunu düşünüyorum.
Kotu niyetli degilse eger, erkeklerin egitilebilir oldugunu dusunuyorum

ilk zamanlar romantik değildi. Simdi adımı dağlara yaziyor. Bunun benim emegimin sonucu oldugunu dusunuyorum. Hep motive ettim. Sokaktan bir tane papatya koparsa dilim uyuşana kadar teşekkür ettim. Mutluluğumu cok fazla dile getiririm.
Romantik degildi ama her zaman dusunceliydi tabii. Ozel gunleri unutmazdi. Ama beklentilerim dogrultusunda biraz sekil degistirdi sagolsun.
Ben trip atmam, surat asmam. Konusurum. Cok net. Onemli bence. Adam neye kizdiginizi veya ne beklediginizi bilmezse nasil sizi mutlu edecek? Acik olmak lazim. Ay askim seninle vakit geçirmeyi cok ozledim, bu aksam cocugu anneme birakalim da guzel bi yemek yiyelim eglenelim vs demek lazim. Erkeklerden surpriz beklemekle omur gecmez.
Askim bu aksam bana çiçek getirir misin cok canim cekti diyebilirim rahatlikla. Ve getirdikten sonra da, hıh benim zorumla aldın nalet herif diye düşünmem.
Cok uzun yazdim. Eşim sakin ve naif biri yapı itibariyle. Yaradılış da onemli tabii ki. Ama kufrun, dayağın, ayılığın kol gezdigi bi ailede buyumus malesef. Bunlarin etkisini azaltmak kolay olmadı. Bebek büyütür gibi sevdim hep. Hala da seviyorum.
Annem babam dahil, hic kimse için eşimi ikinci plana atmam. Her zaman eşim ilk siradadir. O da bunu bildigi icin, aileme ve benim hayatima cok saygılıdır. Ama bunu bir inat meselesine donusturseydim, cok sorun yasardim eminim.
Simarir mi diye hic hesaplamadan sonsuz sınırsız sevdim ve deger verdim. Hayatimdaki herseyden ve herkesten daha degerli oldugunu hissettirdim. Ve tabii o da bana hissettirdi. Kimse de simarmadi, karsisindakini ezmeye çalışmadı, benim dediğim olsun diye düşünmedi.
Kesinlikle kus kalmayiz. En fazla 1 saat.
Bir de evimizde tv yok :) bence en önemlilerden birisi
1.sevgi, 2.saygi, 3.mantıkla başlamak, 4.acik acik herseyi konuşmak, 5.ikili iliskiye hic kimseyi mudahale ettirmemek.
Bizden bu kadar :)