• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı ve kocamı cok seviyorum

Konu sahibi öncelikle maşşallah subhanallah.. Rabbim hiç sıkıntı vermesin inşallah.
Ama neden böyle olabilecekken bi sıkımtı içindesinz demişssin. RABBİM VERMESİN O SIKINTIYI.
çünkü herkes oyle veya böyle sıkıntılarını aşabilir. dogru cözümü bulup o derdin içinden kendini en az hasarla sıyırabilir. hatta hasar bile görmededen. fakat genelde sıkıntının içine atlayıp onun içinde boguluyoruz. ben yapabiliyorsam sizlerde yapabilirsiniz. mesaj bu.

İçerikte sıkıntılar var tartışılabilir ama hiçbir üye buraya gelip "3 çocuğum var çalışma durumum yok boşanamıyorum" yazmasın.
Yapmayacaksınız kardeşim. Karşı tarafı tanımadan ayaklarınızın üzerinde duramıyorsanız çocuk mocuk yapmayacaksınız.
Git al 30 tl ayda kadın doğum hapı. O sağlıksız evde büyüse ileride psikolog seansı en az 100 tl.
Kimsenin çocukluğunda sizin evlat sevdanız yüzünden kötü şekilde büyüyüp psikolojik sorunlar yaşamaya zorunluluğu yok!
Bende annem ve babamdan hem psikolojik hemde fiziksel şiddet gördüm ne yapayım evleneyim mi şimdi? 20 yaşındayım bende mi evleneyim hemen? Koca evine gitmek birde üstüne çocuk yapmak çözüm değil. Yaşadığınız sıkıntılardan kurtulma yolu değil. Daha bugün okuduk şiddet gördüğü halde hala 2 çocuk daha yapıcam diyen kadını. Akıllı birazda mantıklı olun şu evlilik düzenine olan o dar açıyı kırın. Aile kavramına uyacak eşler seçin Allah rızası için ya...
saglık ocaklarında bedava spiral takılıyor. veya dogum kont. hapı verilyor. 30 tl ye bile gerek yok.

saglık ocaklarında bedava spiral takılıyor. veya dogum kont. hapı verilyor. 30 tl ye bile gerek yok.

Henüz korunma konusunu detaylı araştırmadım ücretsiz destek anlamında, ne güzel böyle bir imkan varsa. Söylüyorum ama bu konu "kaderde varmış" düşüncesinden kurtulacakta, o dar aç kırılacakta... Çok zor çok!

son yazayım yatayım : okuyun arkadaşlar okuyun. hem okul okuyun hem kitap okuyun. biz kadınlar gelişmedikce güzel nesil yaratamayız.
romantik ilişki becerileri ( psikolojik bir olay romantizim ile alakası yoktur )
baglılık kuramı
eşler arasında saglıklı iletişim eşler arasında suıclama davranışı ve yaşanan tartıuşmalar
google yazın acın okuyun.

Henüz korunma konusunu detaylı araştırmadım ücretsiz destek anlamında, ne güzel böyle bir imkan varsa. Söylüyorum ama bu konu "kaderde varmış" düşüncesinden kurtulacakta, o dar aç kırılacakta... Çok zor çok!
her belediyenin var mı bilmiyorum ama büyükşehirlerde psikolojik derstek veren ücretsiz birimleri var .her yaşa da hitap ediyorlar. bulundugun yerdeki belediyenin muıtlaka sitesi vardır. nete gir bak.

her belediyenin var mı bilmiyorum ama büyükşehirlerde psikolojik derstek veren ücretsiz birimleri var .her yaşa da hitap ediyorlar. bulundugun yerdeki belediyenin muıtlaka sitesi vardır. nete gir bak.

Maalesef yetersiz. Benim bahsettiğim 1-2 seanslık destekler değil. Onu devletin sağladığı imkanlarla yapmak imkansız.
Aile ve küçükken yaşanılan travmalar uzun süreli terapiler gerektiriyor ve iyi bir psikolog eşliğinde tabii ki.

başlıktanda anlayacagınız üzere kocamı cok seviyorum. oda beni seviyor. 10 yıllık evliyiz. ben 37 eşim 47. biz hala cocuk kıvamında yetişkinleriz. bu halimizden de cok mutluyuz. ve eğitimliyiz.
cocugumuz olmuyor. bunu da bir dönem dert etsemde şimdi hiç dert etmiyorum. hatta olmamasının daha iyi olduıguna karar verdik.
eşimin işi dolayısıyla biraz ayrı kaldıgımız zamanlar olur. bu zamanlar nadiren zor ama genelde güzel gecer. kavga ederiz ama küsmeyiz. kavga ederiz ama olayı tartışıp bir fikre varırız. eşimin ego ve kompleksleri olabiliyo. böyle zamanlarda ben onu alltan alırım. her türlü şakaya gelir. bende gelirim. zevklerimiz farklı ama saygı duyarız birbirimize. benim bir tek leopar desenli kıyafetler giymemi ve popomu cok acıkta bırakan şeyler giymememi istemez. bende giymem zaten.
her türlü sorunu yaşadık ama cok şükür hepsini ve bundan sonra olabilecek sorunları aşabiliriz. buınu biliyoruım.
cinsel yonden de harikayız. eşim bana göre daha isteksizdir ama ben bunu önemsemiyorum. isteyenin bir yüzü istemeyenin bin yüzü kara diyip sırnaşırım.
dışarda, toplantılarda , ark. ortamlarında bizi görenle, bize sevgi pıtırcıgı derler. birlikte yer içeriz sözyleriz hep ellleyiz dizdizeyiz. yani gene cok mutluyuz.
eşime kızarım söylenirim garip gelen tesr gelen hareketleri olur ama hiç dert etmem. dogruyu bulacagına emin oldugumdan durumu akışına bırakırım.
önceleri pek birşey anlatmazdı. şimdi bülbül.
sabahları uyanır yataktan kalkmadan bana şarkılar söyler... vs.vs.vs.vs.vs..vs..bende ona yumurtalı sucuk yaparım :)
o yokken butun evi derdi tasası bakımı tutumu bana aittir. bundan hiç rahatsız olmam. taşıyamacagım yukun altına da asla girmem. bahceyi de kazar eker dikerim, tamir de yaparım artık aklınıza ne geliyorsa.
evliligim 4-5 yılı kv sorunum vardı. zorlu oldu ama başardım. bunu da aştık.
ailemden baya uızaktayım. asla ailemde yanımda olsun tüh vah demedim. çünkü herkesin kendine ait bir hayatı var ve ben bu hayatı sectim. senede 3 kere onlara giderim onlarda yazları bana gelir.
2 tane kamkam var. futursuzca herşeyi konuşur güler egleniriz ( telefonda ). onlar bazen beni 2 ay aramazlar. ben arar neden beni aramıyorsunuz derim. yada tam tersi. genelde cok sık grştügüm bir ark. eger 3 gun aramazsam veya 3 kere telini acmazsam merak eder öldü mü kaldı mı diye. bu da cok güzel birşey. asla kimseye darılmam kırılmam naz kapris yapmam. her işimi kendim yaparım. bahcem köpegim evim ailem arkadaşlıklarım vs.sv.sv.s.s herşey cok güzel.

şimdi derdin ne ki diyeceksiniz.
benim derdim böyle olabilecekken neden böyle olamıyorsunuz da hep bir dert içindesiniz ? en güzel yaşlarınızı zamanlarınızı neden sorunlu insanlar ile birlikte olup, olmayacagını bile bile diretip kendinize ve karşınızdakine hayatı zehir ediyorsunuz ? neden güzel aile olamıyorsunuz ?
ek: güzel biri ilişki örnegi de vermek istedim. içimiz acılsın.
Ablacim ben seni çok iyi anladım
Her zamanki gibi anlamak istediği gibi anlayanlar olmuş. Olsun.
Çok şükür benim de güzel bir evliliğim var. Rabbim yuvamizi daim etsin.
Aynı senin dusuncendeyim. Insanlar özellikle problemli insanlarla evleniyor. Nişanlılık döneminde her türlü problemi yaşadıktan sonra gene de evleniyorlar o insanla. Neymiş seviyorlarmis. O tip insanlara kızıyorum. Burda insanlar akıl veriyor evlendikten sonra da problem yaşarsınız diye. Ve sonra bu insanlar evlendikten sonra vay efendim kocam beni dövdü diye konu açıyorlar. Hiç acimiyorum hiç üzülmüyorum. Çünkü kendileri tercih etti bile bile.
Tabi her şey düzgün giderken sonradan problem yaşayan kadınlar da var. Onlara da zaten her şeyi büyütmeyin mutlulugunuza bakın anlamına gelen şeyler soylemissin. Ortada büyük problem yoksa evliliği zehir etmenin bir anlamı yok hakikaten.
Yalnız ben bunlardan çok sana gelen tavırlara takıldım. Neyse yazdığın şeyleri anlayanlar yeter diyorum anlamayanlari takma.

Mutluluğunuz daim olsun. Allah bozmasın fakat siz bir örneksiniz,iyide bir örneksiniz aslına bakarsanız,yinede neden böyle olamıyorsunuz demek çok doğru bir yaklaşım değil.
Benimde eşimle sizinkine benzer bir ilişkim var,gayet neşeli,eğlenceli bir çift olduğumuz söylenir,birlikte iyi vakit geçiririz,çocuğumuzda var,tabiki kavgalarımız,anlaşmazlıklarımız oldu/ilerleyen dönemlerde de olabilir,garantisi yok olmayacağının ,birbirimizi idare ederiz,alttan alırız duruma göre ama her evlilikte bu böyle olur,olmalı diyemem. En basitinden herkesin karakteri farklı,hep ben haklıyım,ben doğruyum,ben iyiyim diyen biri olsa eşiniz,sizde bende hadi idare edivereyim demeyiz.
Yada ailemde ailem diye ölüp biten,eşine asla hak vermeyen,ezilmesine müsade eden kişiyide hadi ben alttan alayım,idare edeyim demez kimse.
Bunlar basit örnekler,yeri geliyor aldatma ,şiddet konuları okuyoruz burada,o kadınlarda yeri geliyor affediyor bin pişman oluyor,affetmeyip boşanıyor yada ama tek başlarına bir sorun yaratmadıkları,karşısındaki adam kaynaklı ciddi sorunlar yaşadıkları için onlarda kendi tasarrufları ile düzeltemezler bu durumu.
Ha size katıldığım bir nokta var ki oda,bazı kadınlar kıskançlıkta yada minicik şeyleri büyütmekte çığır açıyorlar,bu noktada söyledikleriniz anlam kazanıyor. Ama her evlilikte böyle olmaz/olamaz.

daha o kadar cok şey varki yazmadıgım.. kimse okumaz diye kısa kestim. herşey de ama abartısınız herşeyde konuşur anlaşır paylaşır sorun her ne ise cözeriz.
bunu sizlerde başarabilirsiniz.
Karşınızdaki anlamıyorsa orada tıkanırsınız ama. Tek kişilik bir durum değil bu. Dün vardı bir konu,eşine problemlerini anlatan bir üyeye eşi"ben böyleyim,boşanalım ıstersen "diyen. Konuşmak her zaman,herkeste işe yarayan birşey değil maalesef,iletişim önemli ama her zaman,her durumda işe yaramıyor,yukarıda bahsettiğim konuda olduğu gibi.

Maalesef yetersiz. Benim bahsettiğim 1-2 seanslık destekler değil. Onu devletin sağladığı imkanlarla yapmak imkansız.
Aile ve küçükken yaşanılan travmalar uzun süreli terapiler gerektiriyor ve iyi bir psikolog eşliğinde tabii ki.
surekli terapi. 1 sene bile gidebilirsin veya 2.

Karşılıklı iletişim ve olumlamalar okudum. Ben boyle olsam keske ... Ama işte bazısı okumadan alım olur bazısı da okumuş cahil olur. Bunun zorluklarini cekiyorum. Beş parmağın beşi de bir olmaz. Maşallah size. Allah bozmasın.

Karşınızdaki anlamıyorsa orada tıkanırsınız ama. Tek kişilik bir durum değil bu. Dün vardı bir konu,eşine problemlerini anlatan bir üyeye eşi"ben böyleyim,boşanalım ıstersen "diyen. Konuşmak her zaman,herkeste işe yarayan birşey değil maalesef,iletişim önemli ama her zaman,her durumda işe yaramıyor,yukarıda bahsettiğim konuda olduğu gibi.
gunaydin.o konunun yazdigindan az degisik ve anlatilmayan birseyler oldugunu dusunuorum.
uzun yazinuz icinde, senin ailen benim ailemlikler cift taraftli cocukluktur.
kararlilikla ve sureklilik arz etmedigi surece bir konusma ile hic birsey olmaz.
hem bahsettigim evli ve mutlu olun degil..
iyi olmayi denediginizde olmuyorsa bundan az veya sifir hasarla nasil kurtulacagini bulmak.

Maşaallah canım Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah.:nazar:Bunuda gönülden söylüyorum inşallah sağlıklı,hayırlı bir bebeğiniz olur.Her çocuk böyle mutlu bir ailede büyümeyi hak eder.O da sizin birbirinize sevginizin ödülü olur inşallah.

allah mutlulugunuzu daim etsin.Maddi sıkıntılarınız olsaydı eger,cocugamı eve mi kendimemi yetişeyim deseydin eğer,2 kuruşu nereye yetiştireceginin hesabnı yapsaydın eger vs.vs.vs. Ama allah daimi huzur versin:KK23:
paran yoksa cocukda olmamali
yada eve katki olmali. veya ne kadar varsa o kadarla idare edersin. baktin cok sefil oluorsun kalkarsin koyune gidersin...
diyecekler ki e cocuklar okul mokul..koydede okul var...

Sabah şarkı kısmı bile aynı biz aslında 8 yıllık beraberiz 3 yılı evlilik.ayna da dünden kalma canım oglum canım karim yazısı var ama ben yeni gördüm o kadar kötü 2 gun geçirdim.yani çocuk ve maddi durum yetmezliği gelince değişmeye başladım ben mutsuzum artık. Bazen neyin hayır neyin ser olduğunu bilemeyiz derler ya haklılar. Elbette çocuğum için çok mutluyum ama işte. İştesini benimle aynı durumda olanlar anlar, ki daha doğmadan beni hüzün bastı.
Allah mutlulugunuzu daim etsin bu arada

Ben nişanlıyım 10 yıllık ilişkimin sonunda nişanlandık. Başlarda cok sorunlar yaşadık hep tartışırdık. Karakterimiz zıttı çünkü o fazla mantıklı, ben fazla duygusalım. Ama zamanla birbirimizi anlamaya başladık.
Bazılarının nişanlılık süreci çok zor geçer, sürekli kavga ederler vs . Biz henüz hiç tartışmadık. Bunun sebebi hiç sorun olmaması değil sadece birbirimizi anlamamız ve anlayış göstermemiz.
O yüzden ben sizin demek istediğinizi anlıyorum . Inşallah evlendigimde de anlayış ve sevgi ile sorunları atlatırız :)

Her gün siteye acaba bugün kaç kadın aldatıldı şiddet gördü horlandı kaynanasıyla kavga etti diye bakıyorum. İlk defa çok enterasan ve güzel bir konuyla karşılaştım kutluyorum sizi uzun yıllar sürsün bu huzur.

Sizin adınıza sevindik, yazının başı güzel sonunu maalesef kötü bağlamışsınız. Diğer insanların sorunlarını fazla basite indirgemişsiniz, sorun her zaman kişinin bakış açısında mutlu olma isteğinde değil, kim mutsuz olmak ister ki, okula gönderilmeyen bir kadına sen de çalışıp okusaydın demek gibi olmuş. Herkesin yaşadıkları, çevresi , imkanları farklı, hayat herkese farklı kağıt dağıtıyor.

Back
X