• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı ve kocamı cok seviyorum

Öyle diyorsan öyle olsun :) ve helal olsun , hala böyle güzel yürekli insanların var olduğunu bilmek sevindirici! Onlar bize emanet ,emanetlerimize en güzel şekilde bakabilmek dileğiyle ...tavsiyelerin için de teşekkür ederim ama benim kızım ölümden döndü :KK43: çok basit atlatamiyor. .
astım zor kriz geldimi hele. ama alerji testi yaptırmalısın. mevsim degişikliklerinde mumkunse maske takın cocuga. evdeki halı kilim ne varsa kaldır. koltuklara çarsaf ört ve bunları haftada 2-3 kere yıka ütüle. yatagını hemen toplama yorganı kaldır yatak hava alsın. evin havalandırmasını iyi yap. evi iyi süpür. deterjansız yıka elbiselerini ve dışarda kurutma. veya dışarda kuruyorsa iyi silkele camaşırlarını. parfum vs onun yanında kullanmayın. ve ev ortamı cok kuru ise mutlaka nemlendir.
birde evde rutubet küflenme varsa çözüm bulun.
ergenlige girdiginde gecer hepsi

valla her cok monoton bir hayat yaşamıyoruz... bir sürü ugraşımız var. eglenmeyi de severiz.
bizde cocuk olmayınca kedi köpege verdik kendimizi.
bize göre aile olmak için illa cocuk olması gerekmiyor. zaten olmuyor :)
Yasamak gerekiyor sanirim. Yada empati kurmak. Cocugum olmasa ne yapardim? Hayvan alirdim evime cok da severim ama cocuklar alerjik birde yetiyorlar saolsunlar. Cocugun yerini tutar mi? Tutar galiba bilemiyorum gece 2 bu saatte empati zor. Ama hayat guzel herseye ragmen..

Sevgili champagneshimmer champagneshimmer bir ara dertlesmek icin açtığım konuma bir yorum bırak bu adamla nasıl iletişim kurmam gerektiği hakkında ..Mutluluklar dilerim eşinle ..belki ben de senin gibi olabilirdim ama eşim asla esin gibi bir adam değil. .

Sevgili champagneshimmer champagneshimmer bir ara dertlesmek icin açtığım konuma bir yorum bırak bu adamla nasıl iletişim kurmam gerektiği hakkında ..Mutluluklar dilerim eşinle ..belki ben de senin gibi olabilirdim ama eşim asla esin gibi bir adam değil. .
konunu de bana... sana daha şeyler de yazarım :) bazen kısa kesiyorum ...sarı sarı resimini hatırlıyorum da konuyu inan şimdi hatırlamadım...

Gorecelik tabi mesela cayimizi deve kusu demler zaten ee cayi da koysun disi kus dimi. Maksat anlasmaya calismaksa disi cay koyarken deve kusu baska bir misyon ustlenebilir. Onu da bulmak disinin isi. Zaten deve kusu dedigin adamin da duz bi mantigi var sen sekil verebilirsin az cok.
İste tam da bu noktada deve kuşu tv başında koca göbeğini kasiyip, herşeyi dişi kolesinden bekliyor. Sorumluluklar paylaşılırsa zaten sıkıntı olmuyor . paylasilmadigi için dişi kuş ,çaydanlığı yanlışlıkla deve kuşunun üzerine devirmek istiyor .

Yasamak gerekiyor sanirim. Yada empati kurmak. Cocugum olmasa ne yapardim? Hayvan alirdim evime cok da severim ama cocuklar alerjik birde yetiyorlar saolsunlar. Cocugun yerini tutar mi? Tutar galiba bilemiyorum gece 2 bu saatte empati zor. Ama hayat guzel herseye ragmen..
tam olarak tutmuyor ama tutuyor. benim bir parçam olmayabilir ama inan analarından daha iyi bakıyorum onlara :) ve cok seviyorum. can candır ya.

İste tam da bu noktada deve kuşu tv başında koca göbeğini kasiyip, herşeyi dişi kolesinden bekliyor. Sorumluluklar paylaşılırsa zaten sıkıntı olmuyor . paylasilmadigi için dişi kuş ,çaydanlığı yanlışlıkla deve kuşunun üzerine devirmek istiyor .
Ay caydanlik mi kaldi artik cayci var :)
Ben de diyorum ki sorumlulugu paylasmayi ogretecek olan yine disi kus. Cunku odun duz mantikli deve kususu bilmez yapmaz anlamaz. Sen yontacaksin disiliginle. Artik iyi olur insAllah..

astım zor kriz geldimi hele. ama alerji testi yaptırmalısın. mevsim degişikliklerinde mumkunse maske takın cocuga. evdeki halı kilim ne varsa kaldır. koltuklara çarsaf ört ve bunları haftada 2-3 kere yıka ütüle. yatagını hemen toplama yorganı kaldır yatak hava alsın. evin havalandırmasını iyi yap. evi iyi süpür. deterjansız yıka elbiselerini ve dışarda kurutma. veya dışarda kuruyorsa iyi silkele camaşırlarını. parfum vs onun yanında kullanmayın. ve ev ortamı cok kuru ise mutlaka nemlendir.
birde evde rutubet küflenme varsa çözüm bulun.
ergenlige girdiginde gecer hepsi
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için . Deterjansiz çamaşır yıkama haricinde söylediklerini fazlasıyla yapiyorum. Ama yalnızca 2 yaşında ve bu ona biraz ağır geliyor .

Ay caydanlik mi kaldi artik cayci var :)
Ben de diyorum ki sorumlulugu paylasmayi ogretecek olan yine disi kus. Cunku odun duz mantikli deve kususu bilmez yapmaz anlamaz. Sen yontacaksin disiliginle. Artik iyi olur insAllah..
Güzel atalarımız "Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir "demiş :) öyle umalım öyle olsun ..

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için . Deterjansiz çamaşır yıkama haricinde söylediklerini fazlasıyla yapiyorum. Ama yalnızca 2 yaşında ve bu ona biraz ağır geliyor .
astım olduguna eminler mi? 2 yaş cok erken... evde sülalade kim alerjik ?

Güzel atalarımız "Eşeğe altın semer vursan da eşek yine eşektir "demiş :) öyle umalım öyle olsun ..
Zaten esekse bagla samanliga bitsin gitsin. Oylesine tahammulum yok. Gorumcemin evinde var bir esek eni konu besliyor onu. Yuzune soyluyorum odunsun diye ama adam guluyo ve 5 kat tatli surdugu cicek ekmegin yaprak kismini iki isirikta yiyiyor. Boylelerinden korusun Rabbim..

Zaten esekse bagla samanliga bitsin gitsin. Oylesine tahammulum yok. Gorumcemin evinde var bir esek eni konu besliyor onu. Yuzune soyluyorum odunsun diye ama adam guluyo ve 5 kat tatli surdugu cicek ekmegin yaprak kismini iki isirikta yiyiyor. Boylelerinden korusun Rabbim..
Amin amin :)

İçerikte sıkıntılar var tartışılabilir ama hiçbir üye buraya gelip "3 çocuğum var çalışma durumum yok boşanamıyorum" yazmasın.
Yapmayacaksınız kardeşim. Karşı tarafı tanımadan ayaklarınızın üzerinde duramıyorsanız çocuk mocuk yapmayacaksınız.
Git al 30 tl ayda kadın doğum hapı. O sağlıksız evde büyüse ileride psikolog seansı en az 100 tl.
Kimsenin çocukluğunda sizin evlat sevdanız yüzünden kötü şekilde büyüyüp psikolojik sorunlar yaşamaya zorunluluğu yok!
Bende annem ve babamdan hem psikolojik hemde fiziksel şiddet gördüm ne yapayım evleneyim mi şimdi? 20 yaşındayım bende mi evleneyim hemen? Koca evine gitmek birde üstüne çocuk yapmak çözüm değil. Yaşadığınız sıkıntılardan kurtulma yolu değil. Daha bugün okuduk şiddet gördüğü halde hala 2 çocuk daha yapıcam diyen kadını. Akıllı birazda mantıklı olun şu evlilik düzenine olan o dar açıyı kırın. Aile kavramına uyacak eşler seçin Allah rızası için ya...

Konu sahibi öncelikle maşşallah subhanallah.. Rabbim hiç sıkıntı vermesin inşallah.
Ama neden böyle olabilecekken bi sıkımtı içindesinz demişssin. RABBİM VERMESİN O SIKINTIYI.

Babaannem ve ben :) evet eminler ,bir sürü testten geçti .bronkoskopi bile yapıldı :KK43:
genetik. anladım. cok erken ama yapacak birşeyiniz yok. ergenlige bile gelmeden atlatır üzerinden... alerji testi de bu yaşta biraz zor sen yediklerine içtiklerine dikkat et. yumurta-süt bu donemde en alerjik olanları.

Back
X