- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi champagneshimmer
Bence mutsuzluğunuz birgün mutluluğa döner, en yakın arkadaşım çok kötü bir şekilde aldatıldı, detaylara girip sıkmak istemem, gerçekten yıkıldı ayrılırken, adam arkadaşımdan ayrıldığı gibi evlendi, arkadaşımın aylarca gözyaşı döktüğünü bilirim, 2 tane de çocukları vardı, çocuklarda epey etkilendi, önce işe girdi sonra ona deli gibi aşık olan bir adamla evlendi, sanki geçmişi hiç yaşamamış gibi mutlu
Kaldı ki mutluluk illa ki evli çocuklu olmak değil aslında, biz evlilik ve çocukla mutlu olacağımıza inandırmışız kendimizi, halbuki dünyadaki mutluluklar bundan ibaret değil, öyle olsaydı yalnız yaşayan tüm insanların bunalımda olması gerekirdi.
Böyle hikayeler umutlandırıyor insanı.. Evlilik, çocuk değil istediğim çocuk istemiyorum zaten ama ben aşkımı doyasıya yaşamak istemiştim ya da birine gözü kapalı güvenmek.. İşte bunları yaşayamamak üzücü.. Üstüne ihanet, nankörlük vs.. Oysa ne hayaller kurardım, boşa çıktı hepsi.
Çok ağladım bende aylardır bi kaç haftadır ağlamıyorum ama biraz iyiyim o konuda. Sadece sevilmek ve güvenmek istiyorum mune abla.. İnşallah olur. :)