Hayatımı zehir eden adamdan kurtulma aşamam 1

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Konularımı bilen bilir her türlü iğrenç şeyi yaşadım iliskide şiddet küfür vs...

Su anda bekledigim iş olmadı cv olusturdum ve öğretmenlik için bu hafta içinde başvuru yapicam iki yere oralar olmazsa daha uzak yerlere basvurucam tahmini 2 buçuk milyar maaş alırım en kötü 2 alırım tecrübem olmadığı için.. Neyse bu isler olunca 10 bin gibi para biriktirip öyle eşimi boşamak istiyorum ..bu biriktirdigim para acaba boşanınca ortak olurmu onu merak ediyorum çünkü ayrı eve çık eşya al derken masraf olacak yahut iş bulunca direk halk evinemi geçip biriktirsem acaba diyorum ..bana ve kızıma ne kadar nafaka bağlanır sizce ..eşim polis 4 bine yakın maaş alıyor... bu arada eşim aynı eşim ama ben susup her hakaretini alttan aldığım için 1 aydır azcik da olsa insan gibi davranmaya başladı bana sarılıp beni seviyormusun diyor tabi nefret ediyorum diyemiyorum azcik seviyorum dedim oda senin azciginda çok degilmi dedi eskiden öyleydi dedim ... Bu ara da esimi dayak ve hakaretten dava açmak istemiyorum güzelce ayrillayim istiyorum sonuçta bebeğinin babası bunu yoksayamam görüşücez onun için ama şikayet etmezsem nafaka alamazmiyim bunları merak ediyorum su anda sessiz ve sinsi ilerliyorum çünkü o eşe muhtacim mecburum ailem arkamda değil bende bir anlık hareketle yapmıyorum planlı ilerlemeye çalışıyorum yani.. Ailem ve eşim tarafindan şiddet görünce böyle sinsi oldum bu konuda kızmayın bana yavruma iyi sartlarda bakmam için bu gerekli birde bu kadar maaşla gecinebilirmiyim tek başıma 1 +1 ev kiralarim diyorum ama yeni olsun ev eski evlerde çok sıkıntı çıkıyor kızımın şartları iyi olsun istiyorum atansam maaşım 5 bin olur özelde çalışınca bir yandan kpss çalışmaya çalışırım ama çok zor

Allah yardımcınız olsun. İyi düşünüp planlı hareket etmek çok mantıklı. Fevri davranmayıp önünüzü görerek hareket etmenizi tavsiye ediyprum. Sonuçta bunca zaman katlanmışsınız eşinize. Şartlarınızı olulturana kadar biraz daha katlanırsınız. Sonra yolunuza bakarsınız. Merak ettiğim siz çalışırken bebeğinize kim bakacak? Bu önemli bir sorun. Mutlaka o konuyu halledin derim.

kreşe veririm diyorum su anda çişini öğretmeye çalışıyorum yavaş yavaş ilerliyorum ama bu evden kurtulmayi hayal ederek sabrediyorum yoksa sabrim kalmadı

ailen niye arkanda değil?bu ailelere çok kızıyorum ya .insan evladına sırt çevirir mi ?
bu adamdan nafaka alıcaksın zaten mecbur verecek çocuk var .bence geçinirsin .kreş parasını o karşılasın .bide tazminat davası aç .

Allah yardımcın olsun canım. eşini de bildiği gibi yapsın.

Ne mezunusunuz? Ozelde ogretmenlige 2 binle baslama ihtimaliniz düşük gibi geldi bana. Size bu rakamı basvuru yaptiniz yer mi söyledi?

Planli hareket edin ama siddet varsa davanizi da açın. Cocugunu düşünen adam esine bunlari yapmazdı. Siz niye onu düşünüyorsunuz?

Direk boşanma davası açıp tedbir nafakası alabilirsin, evlilik dahilinde çalışıp para biriktirmek böyle kocayla olası gelmedi bana, velev ki 2 bin TL kazanıyorsun, adam isteyecektir, tamamını olmasa da yarısını, sana para da vermeyecek belki çalışıyorsun paran var diye

Kocan sana ayda kaç para veriyor? 1000tl veriyor mu mesela mutfak için? Yani 10 bini nasıl ve kaç ayda biriktirmeyi planliyosun?

Bence eline hiç para geçmiyor çünkü hala eski para söyleminde kalmışsın. 2 buçuk milyar yok artık. 2500 tl oldu o.

Konunda yazdıkların çok uçuk geldi bana. Kaç yıllık evlisin hiç mi kenara bişey atmadın. Bir kadının hep kenarda kötü gün parası olmalı bana göre.

Nafaka da geçim sağlayacak kadar çok değil çocuğunun birkaç ihtiyacını görebilirsin o kadar.

Yolun açık olsun.

Neden size şiddet uygulayan adamla anlaşmalı boşanacaksınızki? Şiddet sonrası gidin alın darp raporunuzu, şahitler falanda vardır, etraftan duyan konu komşu vs. manevi tazminat davası açın. Eksta para kazanmış olursunuz.

Yaptığınız mantıklı, planlı hareket etmek lazım ama ayaklarınız yere sağlam basarak hareket etmek daha sağlıklı.

Çalışacağınızı varsayarak, alacağınızı düşündüğünüz ücretler abartı geldi bana, özelde yeni başlayan bi öğretmen 2500 alır mı bilmiyorum?

En kötüsünü hesaplayarak yola çıkın bence.

Güvendiğin bir arkadaşım var mı? Üniversite de benim çok güvendiğim bir arkadaşım vardı.her ay çeyrek alıp oba vermiştim.12 çeyrek biriktirmistim.istedigim anda çıkarı o vermişti.bu yöntemler ise yarıyor

Adam evde yokken kpss çalışın, başka her türlü işi minimuma çekin. Atanınca ilk ay çift maaş yatar,o da küçük bir ev tutmaya yeter ama taşınma masrafı vb yetmez, direk atandığın yere gidip eşyayı en ucuzundan internet ikinci el vb alacaksın. Çocuğa bu dönemde annen bakmaz mı? Yanına gelen olmaz mı? Davayı şiddet gerekçesiyle aç, koruma iste. Bu adam çocuğa ve sana huzur vermez. Bu arada devlette okuldan bir kadın öğretmene durumunu anlatırsın, onlar severler böyle dramları dinlemeyi, müdüre söyletirsin,böylece çocuğu yanında götürebilirsin arada sırada, olmazsa aynı apartmanda üst alt komşu bir kadına bırakırsın iş saatlerin kadar, gelir gelmez alırsın böylece hem kreş hem bakımından daha düşük ödemen olur. Özelde yarının belli olmaz, tecrübenin de olmadığı için söylüyorum.

Bebeğim eski para söyleminde diye para yüzü görmemek ne alaka
Benim babamda eski para olarak söyler hep...
Konu sahibi canım durumuna çok üzüldüm para birikimi yap ama bankaya yatırma..
Evliyken sahip olduğun tüm malvarlığı boşanırken yarı yarıya bölüştürüyor...

Sizin Türkiye şartlarından haberiniz yok galiba. İnşallah atanırsınız ama 5 bin maaşı öğretmenlikte alan yok. 3.5 alıp başınıza koyarsınız. Özelde tecrübesize 2 bin ütopik.
Ayrılma kısmına yorumum yok inşallah her şey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…