Hayatımı zehir eden adamdan kurtulma aşamam 1

Hemşire misiniz öğretmen misiniz onu merak ettim ben.. kocaniz 2 guzel söz söylese affediyorsunuz bu sefer affetmeyin doğru dusunuyorsunhz

pardon ama dayak siddet kufur vs bunlari neden kullanmiyorsun. cocugunun babasi olmasi ile ne alakasi var. bunlari soylediginde o yine cocugunun babasi. ama hakimin kanaatinde bu tur seyler cok onemli. ifitra atmiyorsan dogrulari eksiksiz anlat

Allah yardımcınız olsun Planlı davranmanız güzel şikayet etmeseniz bile nafaka alabilirsiniz. Siz öncelikle iş konusunu halledip KPSS ye yönelin

Allah yardımcın olsun herhalde çocuğun yoksa nafaka vermiyorlar ama tam bilemiyorum varsa nafaka vermek zorunda sana yaptıklarını da mahkemede kullan derim ama karşı dava açıp senin onu suçladıklarınla aynısıyla suçlar altını da yalancı şahitlerle doldururlar dikkat et delil olmalı

Canim soyledigin rakamlar ucuk devlette calisan bir ogretmen ek dersi ful dahi olsa en fazla tas catlasin 4 bin alir
ki simdi hemen atandim parami alayim olmuyor mulakati stajyerligi derken baya zaman alir
sana tavsiyem gercekci planlar yap net durumlar uzerinden
ayrica esinin sana yaptiklari tamamen ailenin sucu. Onlar evladina sahip cikmazsa el adami nasilsa gidecek yeri yok diye her eziyeti reva gormus durum bu

Oncelikle durumuba coj uzuldum biryandan bu planlarini yap biryandan esine karsi ilimli olmaya calis ve onun hareketlerini goxlemle belki duzelmeye karsr vermistir. Siddet ne derece? Ne gibi konularda Tartisiyorsunuz? Polisle evlenilir mi ya cok sinirli ve siddete meyilli oluyorlar bi operasyonda istedigi sonuca ulasamayinca eve gelip karisini doverek hirslarini aliyorlar sebbesiz yere benim cougu tanidgim polis voyle ve esleri cogunu bosadi kimisi boyun egiyor. Ben su yuzden yazdim daha cok simdi bu is planlari yapiyorsun ya 5 bin maas falan bunu nerede alacaksin? Misal esin unisini vs okumusken atanmisken o 4 bine yakin aliyorken kurslardan vsden basvuru yapan birinr kim verir 5 bin. Ben uni okudum 80 puanla yillardir evde bekliyordum en son baktim atamaya niyetleri yok bendebaska ise girdim ozel bi sektor oradan 1700 aliyorum yani bi holdingte is kadinu degilsrn bi mali musavir degilsen bi dr uzman vs degilsen o maasi bosuna hayal etme devlet memurlari ogretmen maasi 2200 vs oda ekstra katkilarla o civarda ama diget hemsire sekreter saglikci ogretmrn vs..vs hepsi 2200 lu civarlarda yani ki universite okumus kesim bu. Belki buyuk sehirdesin vs ama bence orda bile ozel bi holdingte falan degilsen okadr miktar vermzler. Kuzenim istanbul acibadem hastabedinde veznedar arti personel sefi 2100 aliyor oda alti ay denemeden gecmisti asgari ucretle sonra kendi bunyelerine alinca ve kademe yukselince anca 2100 almaya basladi oda en son rakammis.. Oyle bir yerde bence cok dusuk. Bir digeri amerikan hastabedinde ayni miktar aliyor buyuk sehirde bile maaslar bu derece dusukse uni mezunu olduklari halde kimse sana 5bin 2 bin vs vermez. Bu konuda plan yapmani istemem. Suan hic birkimin varmi? Esin sana para birakiyormu mesela onlardan bikirim yapsanda eger basvurdgun kurslar ciddi anlamda kesin sonuc verecekse sana yoluna devam et derim. Kiz beywz esyasicalar da cok veriyor ha soyleyim vestel arcelik vs buralara gir zaten cogusu kurumsallasti asgari ucret arti sigorta yapiyolar yetmezmi. Kocan icin uzgunum severekmi gorucumu ne oluyo bu heriflere evlendikten sonra ya valla allah yardimcin olsun su mubarek ayda allah size kolaylik versin o adama merhamet eylesin

yorum 1: parayı nakit biriktirin, bu sayede ortak olamaz, alır gidersiniz.
yorum 2: bu planları gerçekten çok çirkin buluyorum. işe girip para biriktirip kocayı boşamak da ne oluyor? hem çocuğun velayeti her zaman memur olan daha iyi şartları olan tarafta kalır. ben hakim olsam şahsen babasına veririm çocuğu. işi gücü garanti olmayan kadına velayet verilmez, hem belki sonra geçinemeyip tekrar evlenmek istersen bu sefer üvey babayla büyüyecek çocuk.
yorum 3: ilişkini düzeltip böyle saman altından su yürütmeler olmadan evliliğine devam etmeni, boşanacaksan da dürüstçe konuşup yapmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar neden 2 bin çok mu bi öğretmen için yahu ?
Ben de özel sektördeyim yeni başlayanlar 2 bin alıyorlar.
Ben daha fazla alıyorum tabi tecrübeli olduğum için.
Konu sahibi hangi sehirdesin ve branşın ne ben sana yardımcı olayım.
Branşın uygunsa bizim kurum öğretmen arıyor hatta.

Ha ozeldeysen bilemem belki orda ogretmen maasi farklidir ama benim.dayim ingilizce ogeetmeni devlet okulnda hacteppe mezunu. Arti ozel ders vs veriyor milletin cocuguna anca 2600-2700 alior sanirim bilmiyorum onca yil okuyupta ayrica mudur yardimciligifa yapti vs o zaman maasi degistimi bilmem ama myardimciligini birakip sadece bransina devam etti maas net olarak 2700 olmasi gerek. Ama simdi konu sahibi eger universitesinden mezun degilse zor olmaz mi ogretmen olarak ise baslamasi yani unisini okumamis birine kim tutupta bir okula 2000 civari maas verip ogremn diye otuttururkii buyuk sehirde olsa. Cevao yazmamis henuz ama umarim ogretmenlik falan bitirmistirde zor olmaz bu konuda yardimci olacak biri cikar insallah.

Valla eğer o branşla ilgili diplomasi ve formasyonu yoksa zaten olmaz o iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…