Teşekkür ederim tekrardan, tavsiyenize uyacağim.Peki ben şimdi erkek arkadaşima ne söyleyeyim
Arkadaşlar ne olur yardım edin ben 18 yaşındayım bir erkek arkadaşım var konuşuyorduk bana bir sırrını söyledi ama çok büyük bir sır. Cinsiyet yönelimi ile ilgili. Bir tek ben biliyormuşum. Bunun üzerine ben de ona bir sırrımı söyledim benimki de çok çok büyük bir sır ne diye sormayın ama şöyle diyeyim doğuştan gelen psikolojik bir hastalık gibi benimki. Çok pişmanım bir tek ona söyledim çok kötü oldum yardım edin.
Neden dalga geçiyorsunuz ki? Bende TÜM belirtileri var. Bunu söylemek hoşuma mı gidiyor sizce?Kimin hoşuna gider ki? Doktora gitmek istemiyorum çünkü bununla yüzleşmekten korkuyorum. Herkesin benden uzaklaşacağından korkuyorum.
Düşünüyorsunuz kendi kendinize tanı mı koydunuz?Bulmaca değil gerçekten doğru. Ben asperger sendromlu bir insanım. Öyle olduğumu düşünüyorum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Off lanet olsun erkek arkadaşım bence de yalan söylüyor. Bir insan böyle bir şeyi kullanır mı ya. Psikolojim altüst oldu.
Bu kriterlere bakılarak Asperger sendromunu belirlenseydi o zaman toplumun yarısı asperger sendromlu olurdu.sen konuyu yanlış anlamışsın ayrıca internette her yazana inanmaÇünkü bu bir hastalık. Şimdiye kadar insanlar hep bana,garip bir insansın dediler. Kolay kolay iletişim kuramam,kendime ait bir dünyada yaşıyorum. Öğrenirlerse benden hastalıklı diye kaçacaklar bundan korkuyorum.
Söylerken çok ciddiydi.off goddamit yaa, lanet olsun falan. her şeyi uçlarda yaşama yahu çocuk bir yalan uydurdu diye niye psikolojin alt üst oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?