- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Bahçeye düşen izmariti söndürmem toplamda 1 dakikamı bile almaz. Birinci kattayım telefonla 2 basamak inip bahçeye çıkmam kadar saçma bir durum yok. Eşim balkonda. Ben panikledim çünkü ne de olsa bahçedeyim ve savunmasızım 1.60 - 35 kilo bir kadınım. Kucakladığı gibi arabaya atması 2 dakikasını almaz. İnsanın aklına her şey geliyor ben o 5 saniye içerisinde neler yaşadım neler geçti gözümün önünden. Olay adamın organını görmek değil, benim kapımın önünde benim balkonuma benim bahçeme ve direkt bana bunu yapması. Benim haneme... sokakta başka bir yerde olsa neyse ama şu an evimi biliyor. Ben evde perde açmadım bugün. Evine oksijen girmedi. Korkumu tarif edemem ve 2 yaşında kızım var üstelik ameliyatlıyım.Bu tür şeyler saniyelik oluyor. Adam seyini acip sen fotograf cekesin diye poz vermiyor durup.
Ayrica bazisi da konu sahibi gibi panik oluyor herkesin aklina gelemez o durumda fotograf.
Sizin basiniza gelince siz cekersiniz.
Hayatinda hiç ayni şeyle karsilasmadigi halde "şoyle yapamadin mi boyle yapamadin mi" muhabbetlerine de uyuz oluyorum. Kendin fotografini çek birebir ayni durumda sonra konuş bari ki herkes ayni şekilde etkilenmiyor. Benim basima 2 kere geldi daha kucuktum ama konu sahibi kadar korkmadim mesela.
Kendisinin başına gelince poz verdirtir resmini çeker benim öyle bir imkanım yoktu. Bir daha olursa ki inşallah olmaz söylerim poz verir.