Hayatımın en korkunç gecesi ...

Hani kolaydı öyle diyeceksiniz, haklısınız da zamanında ben de çok korktuğum için epey araştırmıştım.
Bende siz söyledikten sonra okudum gerçekten göstermekten öte geçmiyormuş ama abla bir şey soracam ya demesi ne alaka onu anlamadım. Konuşmadan gösterip kaçsa anlarım da. Ne bileyim bu da farklı bir tür demek ki. Ama bugün biraz daha rahatım. Polise de gittim ama plaka olmadan nerden bulayım yaaaa dedi gönderdi beni. Halbuki sokağın başında çıktığı yerde kamera var saati de belli istese ordan çıkardı. Uğraşmak istemedi sanırım. Basit geliyor ama ben değil bir çocuğa yapmış olsaydı o çocuğu düşünemiyorum. Ben bu kadar korktum o ne yapmaz.

Polise gidin , her şey plaka değil ki illa ki başka yerde de kameraya yakalanmıştır inip binmiştir eşgalden bulunabilir. Lütfen sessiz kalmayın ya. Böyle teşhirciler çoğaldı parkta mastürbasyon yapanları filan türedi. Yakalanan da oldu
Polise gittim. Binamda kamera var kayıttan belli olmadı ama sokağın sonundaki kameralardan çıkar saati de bu dedim söyledim yapılacak bir şey yok bulunsa bile hasta deyip bırakırlar dedi. Bu kadar basit işte Türkiye’de adalet o yüzden türedi bunlar. Kendi adaletimizi kendimiz sağlayacağız demek ki. Eşim gece boyu bekledi gelen giden olmadı. Bu gece de bekleyecek olmadı kaçtığı güzergahta bekleyecek kafasına koydu çok taktı kafasına. Namus başka bir şey değil diyor.

Polise gittim. Binamda kamera var kayıttan belli olmadı ama sokağın sonundaki kameralardan çıkar saati de bu dedim söyledim yapılacak bir şey yok bulunsa bile hasta deyip bırakırlar dedi. Bu kadar basit işte Türkiye’de adalet o yüzden türedi bunlar. Kendi adaletimizi kendimiz sağlayacağız demek ki. Eşim gece boyu bekledi gelen giden olmadı. Bu gece de bekleyecek olmadı kaçtığı güzergahta bekleyecek kafasına koydu çok taktı kafasına. Namus başka bir şey değil diyor.
Yani sana şu kadar söyleyim polis onu bulur bulmaz bir güzel eziyor sonra ifadesi alınıyor böyle sapıkların. O yüzden inşaallah bulunur da en azından bi temiz dayak yer

Krissi Krissi dikkatini çekmek için konuşmuştur. Konuşmasa görmeyip geçecektiniz, adamın derdi göstermek zaten. Öyle bir kişiye saplantılı bir hale getireceğini sanmıyorum, o riski göze alamaz. Yani emin olun bir yerlerde yakalanmış, dayak yemiştir ki ustaca kaçacak kıvama gelmiştir zamanla. Hani fiziksel olarak zararsız ama psikolojik olarak tahrip edici, hele ki bunlar çocuklara daha çok yapıyorlar bunu ne yazık ki. Adam bunu hayvani bir dürtüyle yapıyor, mantığını koyamıyor oraya. Dayak yese de ders almaz, ancak kaçmayı öğrenmesine yardımcı olur bu dayaklar.

Yani bu insanlardan akıl, mantık beklememek gerekiyor maalesef. O yüzden evinizin, sizin peşinize düşeceğini sanmıyorum. Yeni hedeflere koşar o.

Gerçekten polisin bu konuda bir şey yapmıyor olması çok üzücü.

Yani sana şu kadar söyleyim polis onu bulur bulmaz bir güzel eziyor sonra ifadesi alınıyor böyle sapıkların. O yüzden inşaallah bulunur da en azından bi temiz dayak yer
Bulmak için bildiğim bilgileri bile almak istemedi ki. Ben dilekçe yazdım. Adamlar onu bile yazmamı istemiyordu. 155 ihbarla ilgilenmedi. Karakola gittim bulunsa bile hasta yapılacak bir şey yok ifadesi alınır sadece dediler. Yani şikayet etsem de bir etmesem de...

Krissi Krissi dikkatini çekmek için konuşmuştur. Konuşmasa görmeyip geçecektiniz, adamın derdi göstermek zaten. Öyle bir kişiye saplantılı bir hale getireceğini sanmıyorum, o riski göze alamaz. Yani emin olun bir yerlerde yakalanmış, dayak yemiştir ki ustaca kaçacak kıvama gelmiştir zamanla. Hani fiziksel olarak zararsız ama psikolojik olarak tahrip edici, hele ki bunlar çocuklara daha çok yapıyorlar bunu ne yazık ki. Adam bunu hayvani bir dürtüyle yapıyor, mantığını koyamıyor oraya. Dayak yese de ders almaz, ancak kaçmayı öğrenmesine yardımcı olur bu dayaklar.

Yani bu insanlardan akıl, mantık beklememek gerekiyor maalesef. O yüzden evinizin, sizin peşinize düşeceğini sanmıyorum. Yeni hedeflere koşar o.

Gerçekten polisin bu konuda bir şey yapmıyor olması çok üzücü.
155 ihbarı kale alıp bir devriye aracı bile yollamadı bugün 2. Gün halamın polis aracı görmedim. Karakola gittim dilekçe yazmamı bile istemez tavırlarla konuştular. Ne abarttın der gibi. Bulunsa bile hasta yapacak bir şey yol ifadesi alınır bırakılır diyorlar. Şaka gibi.

Zaten eşim hemen çıktı ve bağırmaya başladı o esnada hemen arabaya bindiği gibi kaçtı. Ama şaşırtıcı olan şu ki sokağın sonuna kadar hızlı gitti. Eşim eve koştu arabanın anahtarını aldı çıktı hemen sokağın sonunda adam bekliyormuş 🤭 yani gitmemiş ki. Eşim geri döndü diye sanırım kaçma gereksinimi duymadı kaldı orda. Gerçekten hayret ediyorum düşündükçe. Şok şaşırtıcı bir hastalık bir bağımlılık.

dün gece eşimle balkonda oturuyorduk bebeğimi yatırdıktan sonra. Giriş katta oturuyoruz. Eşim sigarası bitince bahçenin dışına atmak istedi ama izmarit bahçeye düştü. Giriş kat olduğu için eşim balkondayken ben hemen çıktım izmariti söndürmek için eşim elini uzatsa tutarız öyle bir mesafe var aramızda kızımın da bezi vardı kapıya koyacaktım neyse o esnada sokağa bir araba geldi. Geri geri geldi yolun ortasında araba çalışır vaziyette durdu indi arabadan bahçenin demirlerinden birden pantolonunun önünü açtı ve olanlar oldu göreceğimi gördüm 😒 o esnada abla bir şey soracam yaaaa diye bağırıyor ama üstü açık hala 😒😒😒😒😒hemen apartman kapısına koştum zaten iki adım o esnada eşim hemen forması toplam 5 saniye içinde oluyor bunlar. Adam o kadar alışmış ki bu duruma demek ki hemen arabaya bindi uzaklaşmaya başladı. Eşim arkasından çorapla koştu bağırdı filan tabii sokağın sonuna gitti. Hemen geri geldi eşim arabayı aldı mahallede dolanmaya başladı. Bir büyük otoparkta (çıkmaz sokak gibi durur ama dar bir çıkışı vardır oranın kimse de bilmez orada oturmayan) arabayla oraya girmiş ve o dar sokaktan kaçıp gitmiş gözden kaybolmuş. Apartman kamerası net göstermiyor plakasını çamurla kapatmış araba temiz ama plakasını çamura bulamış. Gece boyu uyuyamadık. Ben korkudan eşim sinirden eli ayağı boşaldı. Bugün kapı cam kapalı oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum. Ben hayatımda böyle bir şey ilk defa yaşıyorum. O kadar korkuyorum ki tekrar gelirse diye. Bana bu korkuyu yaşatmaya ne hakkı var ki? Polise gitsem elimde plaka yok gitmesem yakalanmasa içim rahat değil. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım. Sanırım bir kaç gece daha uyku haram bana. 😢😢😢😢

Model , renk gibi bilgilerden polisler ulaşabilirler mi acaba. Çok geçmiş olsun , inşallah tekrarlanmaz. Bu insandışı varlıklar hayatı hepimize zehir etmeye gelmişler. Allah bildiği gibi yapsın :(

Model , renk gibi bilgilerden polisler ulaşabilirler mi acaba. Çok geçmiş olsun , inşallah tekrarlanmaz. Bu insandışı varlıklar hayatı hepimize zehir etmeye gelmişler. Allah bildiği gibi yapsın :KK43:
O model o renk kaç tane araba var hangisini bulup soralım diyor polis. Bu polisler bu sapıklardan daha sinir bozucu. Ben artık kendi adaletimi kendim sağlayacağım. Sopa biber gazı vs belime takıp gezeceğim. Bıktım gerçekten iki günüdür 155 karakol git gel yoruldum. Sonuç sıfır!

O model o renk kaç tane araba var hangisini bulup soralım diyor polis. Bu polisler bu sapıklardan daha sinir bozucu. Ben artık kendi adaletimi kendim sağlayacağım. Sopa biber gazı vs belime takıp gezeceğim. Bıktım gerçekten iki günüdür 155 karakol git gel yoruldum. Sonuç sıfır!

Haklısınız. Ben artık adaletin hukukun bilerek yerine getirilmediğini düşünüyorum. Ülke daha da kötüye gitsin diye. Tecavüzcüler, sapıklar, katiller, hırsızlar en az ceza alan suçlular gurubu resmen. Olan canı yananlara oluyor.

Back
X