Hayatimin en okkali kazigini yedim!!! (yavas yavas can veriyorum)

• Konu Sahibi Konu Sahibi fred
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Merak ediyorum (Allah gostermesin) ayni seyleri siz yasamis olsaydiniz, boyle kat-i kararlar verebilir miydiniz acaba?
Bunu 2.kez okuyorum;
'Evladini kaybetmissin, cigerin yanmis, kocan gitse ne olacak sanki!'
diyen arkadaslar, acaba ayni seyi su an yasiyor olsalardi ki (eminim dusuncesi bile korkutuyordur) tepkileri burda yazdiginiz su cumleler gibi sogukkanli mi olurdu?
Zannetmiyorum!!

Bosanma davasi icin islemleri baslatmadigim hukmune nereden vardiniz?
Sizce ben yaptigi bu serefsi....liklere ragmen;
hala onun bana donmesini bekliyor olabilir miyim?
Siz beni asla anlayamamissiniz, yazdiklarimi size gecirememisim, eger anlamis olsaydiniz burada yazdiklarimi, paylastiklarimi,
zaten nasil bir kisilik oldugumu, neyi kabul edip etmeyecegimi de cozmus olmaniz lazimdi..
Bi onemi de yok, ben hissettiklerimi de yasadiklarimi da cok guzel ifade ettigimi dusunuyorum..
Sizi ve bunu yazabilecek baska arkadaslari da;
'Evladin gitmis, kocan gitse ne olacak'! sozlerini yazmaktan men ediyorum!!

Son olarak;
Atesin icine dusmeden, yanmak nedir bilemezsiniz,, bu sozumu de kulaginiza kupe yapiniz...

Son düzenleme:

Ey İnsan! Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,
Kefene sığacak kadar küçüksün.
Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Hz.Mevlana

Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....

Ey İnsan! Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,
Kefene sığacak kadar küçüksün.
Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.

Hz.Mevlana

bu sözler bana huzur veriyor inşallah onlarda üzdükleri kadar üzülürler

Ben bunu kıyaslama anlamında söylemedim bende evladımı kaybettim çok erken dogum oldu hiç kucağıma almadım koklamadim sadece drlarin çektiği fotolardan tanıdım kızımı ama İnan hiçbir acı ona benzemiyor benim için evlat yardanda herseydende önce gelir insanın en büyük acısı ciger acısı en büyük acıyı tatmissin kocanın yaptıgı yanında hafif kalır demek istiyorum seni yargılamak haddime düşmez yaşadıklarını allah düşmanıma bile göstermesin ama ben olsam öyle bir insanın adını ağzıma bile almazdim hemen vazgecerdim

Allah'ima havale ettim ben de arkadasim, bundan buyuk ceza var midir?

canım bunu sana verilmiş bir ceza gibi düşünme zannetme onlar mutlu olucaklar Allah kimseye reva görmez Senin en büyük ödülün çocukların inşallah onları güzel yetiştirip iyi günlerini babalarının da süründüğünü görürsün benimde annem babam ayrı 23 yıl babamı görmedim geçen yıl rüyama girdi mezarda ağlıyordu ölmeden seni bir kere görebilsem diye görüştüm ama hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı senin çocuklarında babalarını hiç bir zaman affetmeyecekler öylede olsun zaten kocanın aklı başına geldiğinde çocuklarım dediğinde çok geç olucak

Simdi anlamamakta direndigin bir konu var, o da su ki;
Evlat acisi (Allah kimseye yasatmasin) acilarin en buyugu, 1 bucuk sene olacak ama ben hala, her aklima geldiginde icimdeki o yanan atesten kalan kullerin her an tutusmaya hazir bir alev oldugunu farkederim, ve hemen yavrularima sarilirim, yine de sukrederim, cunku beterin beteri var derim, Rabbim evladimi aldi ama tutunacak 3 evladim dha var, ya hic evladi olmadigi halde bu aciyi yasaynlar ne yapsinlar derim, Rabbime siginirim....

Bu olay bambaska, oyle uzerine koccaman bir cizgi cekip, hoppadanak hayatindan cikarip, parklara gidip disarda temiz hava alarak unutulacak birsey degil!!
Eger ølmus olsa idi, Allah'in emri der yasimi tutardim, ama bu adam utanmadan bir de metresinin benimle arkadaslik yapmasina izin vermis, asla sesini cikarmamis bir adam!
Bana ince ince islenmis, hain bir tuzak sozkonusu! Ben her gece zorla daldigim uykularimdan cigliklar atarak uyaniyorum, sanki bir hapishanedeyim siyasal suclardan dolayi iceri girmisim, ve her gece her gece bana akil almaz iskenceler yapiyorlar da ben de acimdan bagiriyorum..

Demem o ki arkadasim, sakin;
'Ben olsam iki dakka da silerdim, aninda onume bakardim, aa kadin deli misin ye ic gez' gibilerinden cumleler yazarak buyuk konusma..
Arkadasim bu aci cokk zor, her an her dakika servise hazir bir vaziyette bekliyor, yasamama nefes almama dahi izin vermiyor..

Tabiki söylemesi kolay belkide baskaları için ama güven bitiyor güven bitincede ne sevgi kalıyor nede ask senin için en güzeli uyandıktan sonra bir kabus gördüğünü ama sonuda mutlu sonla bitmesi ben boşanma davası açtığını bilmiyordum sadece sordum bu kadarda sert olmamalısınız niyetim incitmek kırmak degildi asla benim demek istediğim en büyük acıyı tatmissiniz kocaninki ne kadar zor olsada güçlüsünün elbet bunuda atlatirsiniz yıllar sonrada belkide bu halınızı düşündüğünüzde pişmanlık yaşayıp bukadar çok uzmeseydim kendimi dersiniz inssss belkide sizi çok mutlu eden biri çıkar karşınıza

Birincisi ben sana ye iç gez anlamında birşey demedim sen üzüldükce onlar mutlu oluyor bende olsam cildirirdim belki ama.....birde söyle birşey var kendini kahretmekle çözüm olmuyor tamam cokzor cokta haklisin ama İnan erkeklere deymiyor senin yapacağın en iyi şey en az yara alarak kurtulman sonuçta senin vicdanın rahat sen evine cocuklarına hiyanetlik etmedin vijdanin rahat Allah'a havale et zaten belalarını bulurlar

Bu ancak boyle anlatilabilir...Canim kimsenin kotu niyetle yazdigini ve yargiladigi sanmiyorum ..yargilayanda yanilir zaten..yasanmadan bilinmiyor...yasadim biliyorum...ne var salma kendini bu kadar sozlerinin ne kadar aci verdigini cok iyi biliyorum..kimse seni anlamiyor gibi geliyor insana..ben sana sunu diyecegim agla bagir tepin ..kendini duvardan duvara vur, icindeki zehri akit... bir gun gececek biliyorum ...icine atma..ben biliyorum ki esini sevdigin icin geri istedigin icin bu durumda degilsin...icinde kaybettigin duygularin..safligin...geriye donup baktigindaki o saf temiz yalansiz kadin icin bu durumdasin ...Sabirlar dilerim...

Beterin beteri var unutma,,,Şükret...Emin ol yanlarına kalmaz...Ben daha ağır şeyler yaşadım ama ayaktayım,oğlum için 4 aylık hamileyken beni çok sevdiğini söylediği halde annesi istemiyor diye çocuk benden değil,ben karıı da bulurum çocuğu da;ama annemi kardeşlerimi bulamma dedi...İffetime, namusuma atmadıkları iftira kalmadı..Yinede senin gibi seviyordum hala...Çocuk doğana kadar hatta 2 aylık olana kadar arayıp sormadı...Sonra barışalım dedik...Ama barışmamalı insan,inceldiği yerden kopmalı...Çünkü şu an ben yanında değilim doğuda görev yapıyorum, O birsürü kadına bana kurduğu cümleleri kuruyor ve beni aldatıyor...beni istemediğini söylüyor ama dava açmıyor...Nasıl canının yandığını tahmin edebiliyorum...Ben boşanma davası açtım ve önüme bakıyorum sen de öyle yap..Eminim çok mutlu olacaksın...sakın pes etme....

off inanır mısınız nasıl üzüldüm i,çim kapkaranlık oldu sizin durumunuzu tahmin bile edemiyorum

Allah sabıur versin Allah güç versin kolaylığı zorluğu bi tarafa yüzsüzlüklerine mı ızarsın tuzakalrına mı aldatılmaya mı

yani hangisine hangisine hala aşık olduguna mı yanarsın düşünüyorum empati kurayım diyorum ama inan dayanamıyorum

Allah yardımcın olsun cidden şaka gibi kabus gibi bişey Allah ım sabır versin ama o ahını alıp mahvolunca sen

yavrularınla bir arada olucaksın zor belkı ama belkı aşık olucaksın trekrar birisine şu an bunalrı düşünmek için erken belki de

unutmaya çalışma bence hatırla ki örtünmsin ahlaksızlıkalrı ama kendını yıpratma sen dimdik ayakta olucaksın ve o soysuz babalarının

yoklugu da varlıgıda ılgılendırmıycek onalrı yıllar sonra o mahvolmusken sen kendı yolunda mutlu ve huzurlu olucaksın canım...

ayrıca imam nıkahıyla olmuyo o ısler anam tamam var öyle bir ayet kuran ı kerımde ama işine geldiği gibi almıycaksın o ayeti

size 4 eş helaldir ama en hayırlısı 1 eştir diyor ayrıca ilk eısnden ızın almak ve ıkısının de maddi manevi hiçbir ihtiyacını

eksik etmemesi gerekıyor kaldı kı tuzakla hainlikle acımasızlıkla yapılmıs bir iş bu ve Allah kul hakkını asla affetmezz asla hergünahı affeder

kul hakkını affetmezz Allah buna razı değildir.....Allah biliyor ve görüyor...........bir de uçkuruna sahip olamayan

imam nikahına sarılıyo abdest namaz sorsan yokkk Allah kitap sorsan yok ama başka hatuın ıstedımı ama imam nikahım var b.k var

töbe estagfurullah ay nasıl sinir oldumm

ALLAH'ım sen can veren rızık verensin koruyanımız kollaynımız sensin .RAB'im ben sana sığınan aciz bir kulum
ALLAH'ım çaresizlere çare sendedir ben inandım ve sana sığındım. Ya KAHHAR Ya CEBBAR başta fred arkadaşımıza zulmedenler olmak üzere tüm zalimleri cezalarını bu mubarek cuma günün ve Peygamber efendimizin hürmetine cezalarını tez zamanda ver.
Acizliğimizle günahlarımızla kapına geldik biz sana el açtık bizi geri çevirme ALLAH'ım . Amin

içimden böyle dua etmek geldi.

çok büyük geçmiş olsun.ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum.meğer dünyada ne adiler varmış.ama toparlanmaya bak.zaman herşeyin ilacıdır elbet seninde bu acının ilacı olacaktır.

yaşadıkların çok zor sana en doğru yolu gösteren yine yüreğin olacak...kocan için ne söylenecek nede yapılacak bişey var sadece layığını bul de yeter dilerim bundan sonra hayatın çok huzurlu mutlu güzel geçer...

Aminn arkadasim, binlerce kez amin...

Allah sizin de yardimciniz olsun arkadasim...
Ben de inan bir an once o adamin soyadindan kurtulmak, yeni bir eve cikip onume bakmaktan baska birsey istemiyorum...

Bence bu kadinin sana yaklasmasinin ve esinin buna izin vermesinin nedeni şudur:
iliskileri ilerledikce kadin fred den bosan benimle evlen seni paylasmak istemiyorum dedikce esin bunu frede yapamam bunca yillik karim o bunu haketmiyor cok uzulur zaten evlat acisi var dedigi zaman bu kurnaz kadin "onun seni senin kadar dusunup sevmedigini seni asil sevenin dusunenin ben oldugumu ispatlarim bana sure ver kendi agziyla anlattiricam frede seni sevmedigini" demistir. Boylece gelip senle samimi olmu sonra senden laf almis eklemeler suslemeler yapip esine anlatmistir . Allah sabir versin dayanma gucu versin bir an evvel aklindan silersin yuzunde kalbinde guler insallah canim. Allah bizleri boyle yilanlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…