İnsanın ciğeri gitse koca gitmiş neye yarar herseyden önce gelen evlat onun acısını görmemek ben senin yerinde olsam dakkaka boşanma davasını acardim arkasindanda hem o adama hemde kadına yüklü miktarda tazminat isterdim onları surundururdum benim anlamadığım neyi bekliyorsun kocanın geri donmesinimi yoksa onun dava acmasinimi. Sen bir evlat kaybetmissin bundan acısı varmi elbet kocanın yoklugunada alışacaksın zor olacak ama elbet alisirsin bosver onlar dengini bulmuşlar kocan kendi evlatlarına babalık yapamazken elin oglunami yapacak ahlarla vahlarla ömür geçmez sana muhtaç 2 tane evladın var onlar icinde olsa güçlü olacaksın senin iki evladın var ya onun neyi var kaybeden sen değil odur sen mutlu güçlü ilki. Onlar kahirlarindan çatlasınlar herseyin dermanı zaman zamanlarda sende dermanını bulacaksın en iyisi düşünmemeye çalış başka uğraşlar bul kendinee bak havalarda düzeliyor çık tatil yap kendine onlarda senin mutluluk haberlerini alıp catlasinlar
Arkadasim ama gercekten benim esim boyle bir adam degildi!
Gozu gibi bakardi bize, her aile de olan problemleri biz de yasadik, hele ki oglumuzu kaybettikten sonra psikolojimiz altust oldu, ben zaten o donem asla ilgilenemedim onunla, hep oglum ve onun hastaligi ile ilgileniyordum, o da o bosluk aninda yapmis iste bu serefsi.....ligi, tabi erkekler kadinlar kadar sabirli tahammullu olmuyorlar, kendilerini el ustunde tutan, vazgecilmez hissettiren baska biri ciktiginda karsilarina hemen saliyorlar uckurlarini...
Bizim artik bir sonumuz olamaz biliyorum, cok cokk sancili donemlerden geciyorum ama su da bir gercek ki;
Ne olursa olsun 3 oglumun babasi, onun adinin seref.... olarak anilmasi, ya daha da camura bulanmasi, yaptigi hatalar yine de uzuyor beni,
Rabbim islah etsin ne diyeyim, bizim bir sonumuz olmasa bile ben onun bu yollardan donmesini istiyorum cunku gittigi yol yol degil..
Bunun icin tefriciye okumaya basladim, 4444 tane okunmasi lazim, henuz 180 tanesini okuyabildim..
Rabbime yoneldim ben, her ne olursa olsun onun bu yollardan donmesini istiyorum, tovbe edip duzgun bir hayat kursun kendine ki ilerde cocuklarima leke gelmesin.
Onlar henuz cok kucuk hicbirseyin farkinda degiller ama buyudukleri zaman bukadar kolay olmayacak hicbirsey...
Ama su da kesin ki; Rabbim hicbir kotulugu yanitsiz birakmiyor, oyle ya da boyle o da cekecek bu yaptiklarinin cezasini....
Ey İnsan! Kaf dağı kadar yüksekte olsanda,
Kefene sığacak kadar küçüksün.
Unutma herşeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzülürsün.
Hz.Mevlana
bu sözler bana huzur veriyor inşallah onlarda üzdükleri kadar üzülürler
Allah'ima havale ettim ben de arkadasim, bundan buyuk ceza var midir?
Ben bunu kıyaslama anlamında söylemedim bende evladımı kaybettim çok erken dogum oldu hiç kucağıma almadım koklamadim sadece drlarin çektiği fotolardan tanıdım kızımı ama İnan hiçbir acı ona benzemiyor benim için evlat yardanda herseydende önce gelir insanın en büyük acısı ciger acısı en büyük acıyı tatmissin kocanın yaptıgı yanında hafif kalır demek istiyorum seni yargılamak haddime düşmez yaşadıklarını allah düşmanıma bile göstermesin ama ben olsam öyle bir insanın adını ağzıma bile almazdim hemen vazgecerdim
Simdi anlamamakta direndigin bir konu var, o da su ki;
Evlat acisi (Allah kimseye yasatmasin) acilarin en buyugu, 1 bucuk sene olacak ama ben hala, her aklima geldiginde icimdeki o yanan atesten kalan kullerin her an tutusmaya hazir bir alev oldugunu farkederim, ve hemen yavrularima sarilirim, yine de sukrederim, cunku beterin beteri var derim, Rabbim evladimi aldi ama tutunacak 3 evladim dha var, ya hic evladi olmadigi halde bu aciyi yasaynlar ne yapsinlar derim, Rabbime siginirim....
Bu olay bambaska, oyle uzerine koccaman bir cizgi cekip, hoppadanak hayatindan cikarip, parklara gidip disarda temiz hava alarak unutulacak birsey degil!!
Eger ølmus olsa idi, Allah'in emri der yasimi tutardim, ama bu adam utanmadan bir de metresinin benimle arkadaslik yapmasina izin vermis, asla sesini cikarmamis bir adam!
Bana ince ince islenmis, hain bir tuzak sozkonusu! Ben her gece zorla daldigim uykularimdan cigliklar atarak uyaniyorum, sanki bir hapishanedeyim siyasal suclardan dolayi iceri girmisim, ve her gece her gece bana akil almaz iskenceler yapiyorlar da ben de acimdan bagiriyorum..Demem o ki arkadasim, sakin;
'Ben olsam iki dakka da silerdim, aninda onume bakardim, aa kadin deli misin ye ic gez' gibilerinden cumleler yazarak buyuk konusma..
Arkadasim bu aci cokk zor, her an her dakika servise hazir bir vaziyette bekliyor, yasamama nefes almama dahi izin vermiyor..
ALLAH'ım sen can veren rızık verensin koruyanımız kollaynımız sensin .RAB'im ben sana sığınan aciz bir kulum
ALLAH'ım çaresizlere çare sendedir ben inandım ve sana sığındım. Ya KAHHAR Ya CEBBAR başta fred arkadaşımıza zulmedenler olmak üzere tüm zalimleri cezalarını bu mubarek cuma günün ve Peygamber efendimizin hürmetine cezalarını tez zamanda ver.
Acizliğimizle günahlarımızla kapına geldik biz sana el açtık bizi geri çevirme ALLAH'ım . Amin
içimden böyle dua etmek geldi.
Beterin beteri var unutma,,,Şükret...Emin ol yanlarına kalmaz...Ben daha ağır şeyler yaşadım ama ayaktayım,oğlum için 4 aylık hamileyken beni çok sevdiğini söylediği halde annesi istemiyor diye çocuk benden değil,ben karıı da bulurum çocuğu da;ama annemi kardeşlerimi bulamma dedi...İffetime, namusuma atmadıkları iftira kalmadı..Yinede senin gibi seviyordum hala...Çocuk doğana kadar hatta 2 aylık olana kadar arayıp sormadı...Sonra barışalım dedik...Ama barışmamalı insan,inceldiği yerden kopmalı...Çünkü şu an ben yanında değilim doğuda görev yapıyorum, O birsürü kadına bana kurduğu cümleleri kuruyor ve beni aldatıyor...beni istemediğini söylüyor ama dava açmıyor...Nasıl canının yandığını tahmin edebiliyorum...Ben boşanma davası açtım ve önüme bakıyorum sen de öyle yap..Eminim çok mutlu olacaksın...sakın pes etme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?