ağlattınnn !ne zor günlerdiiii((((
bi başkası değil bence bizim acımızın kaynağı. onun oraya giden ayakları var ya, ben o ayaklara kırgınım. kiminle nerde ne yapmış acıtmaz beni, sevdiğim adam nasıl beni bırakıp bi başkasına gitti ??
o ayrılınca benden benim hayatımda bi başkası olup olmadığını sordu hep, tek derdi oydu onun, ne kadar bencilce !
bense hiç sormadım, sormama gerek yok, senin ayakların seni benim istediğim yerlere götürdü eski sevgili, bana koyan senin gidişindir, senin beni sevmeyişindir. bi başkasını sevmen beni alakadar etmez, anamdan babamdan çok sevdigim yar, beni neden sevmeyi bıraktın ?? ben hep buna üzüldüm.
ve bir yıldır susuyorsam, sana telefon açıp bi kelime etmediysem bunun sebebi artık o atan kalbin beni seven o yumuşak yürek olmamasıdır.
Allah yardımcısı olsun bizim gibi yarası büyük olanların..
nasıl aynı duygulardayız nasıl ağlattınız gece gece beni . allah yardımcınız olsun mutlaka allahım görüyor sizi sabır güç verecektir. çok zor çok. çok iyi anlıyorum hıssettiklerinizi okadar iyi hissedebiliyorum ki. bu yaşadıklarınıza benzer birsey yaşamamama rağmen.Bu satirlari okurken gozyaslarima hakim olamadim, evet arkadasim evet. oylesine tercuman olmussun ki duygularima yasadiklarima..
Cok zor arkadasim, ahh keske o unutacagim, kendimi toparlayabilecegim gunler cabucak gelse !
Gun icinde aklimda hep sevdigim adam var, nasil diyorum nasil yapti bu kallesligi bana?
Sonra diyorum nasil tuttu baska kadinlarin elini, optu, oksadi, sevgi sozcukleri soyledi..
Ben yatagimiza kafami kendi basima koyarken, o bu saatlerde helalim dedigi kadinla uyuyor..
Benim esim cok deli yatar, artik uzerini o kadin ortuyor..
Hastalandigi zaman bebek gibi olur nazlanir, artik nazini da o kadin cekiyor..
Hele birde aciktiysa, cani birden ekmek arasi birseyler cektiyse, artik o kadin hazirliyor..
O caysiz yapamaz, aksamlari caylarini da onunla birlikte iciyor..
Daha nice seyler...
Ne zormus Allah'im, icim nasil yaniyor.....
Allah razi olsun arkadaslar hepinizden de...
Yok mudur arkadaslarim aranizda, boyle sureclerden gecipte birgun dimdik ayaga kalkmis olan?
Bi de merak ediyorum, cocuklarin bu durumdan en az zararla kurtulmasi adina yaklasiminiz nasil oldu?
Benim 10, 7, ve 5 yaslarinda olan 3 tane oglum var, iki kucuk 20 gundur babalarini gormuyorlar ve ne hikmetse sormuyorlar bile...
Ama buyuk ogluma laf anlatamiyorum, bazen okadar SINIRlarimi zorluyor ki bagir cagir bir kadin oluveriyorum, onlari da kiriyorum uzuyorum, yaptiklari hersey gozume batiyor sanki, oysa ki onlar bu dunyamdaki en masum seyler, boyle davranmamin sebebi bu icimde yanan atesten kaynakli...
Fred konuyu baştan sona okumaya çalıştım , seni anladım diemem çünkü yaşanmadan anlanmaz böyle şeyler ama senin durumunda biraz kaçan balık büyük olur hesabı olmuş , yani şöyle söyliyim onlar sana bu dünyada cehennemi yaşatmış sende ööööle durmuşsun , ben olsam polise bastırırdım onları çünkü evli adamın zinası suçtur hemde resmi nikahsız dini nikah suçtur, ayrıcada senin rızan olmadan yapılan dini nikahta sadece hikayedir , ondan sonra açardım tazminat davamı kanuni yollardan uğraşırdım içim kan ağlasada yanlarına bırakmazdım. En çokta çocuklarını bile önemsemediğine çok üzüldüm o adamın , bence sende önüne bak canım ne kadar zor bile olsa dik dur heleki onlara karşı dimdik dur , kendi pisliklerinde onlar boğulurken sen kendine yeni bir hayat kur. Ayrıca sevdiğine filan inanmıyorum sevgi olamaz bu sadece kaybetmeyi hazmedememe psikolojisi bence yoksa sana bunları yaşatıp üstüne birde çocuklarını silebilen bir adamı sevemezsin anca ondan iğrenilir. Zaman herşeyin ilacı ama sende başka şeyler bul canım kendine yoksa düşün düşün hep kafanda kurarsın buda seni çok yıpratır.
Bosanma davasini actik arkadasim, bitiriyoruz ama ben de bitiyorum be arkadasim...
Neolur bana kizmayin, hala cok seviyorum lanet olsun! boyle oldugu icinde kendimden igreniyorum!
Artik olmayacak hayatimda, ve ben onume bakmak zorundayim, zaman acilarimi iyilestirecegi yere daha da kanatiyor...
En cok uzuldugum de; sanki bu haltlari yiyen benmisim gibi, beni istemeyen sesimi dahi duymak istemeyen kendisi!
Erkek yapinca boyle oluyor demek ki... Cok yazik, 12 sene dile kolay...
Allah razi olsun arkadaslar hepinizden de...
Yok mudur arkadaslarim aranizda, boyle sureclerden gecipte birgun dimdik ayaga kalkmis olan?
Bi de merak ediyorum, cocuklarin bu durumdan en az zararla kurtulmasi adina yaklasiminiz nasil oldu?
Benim 10, 7, ve 5 yaslarinda olan 3 tane oglum var, iki kucuk 20 gundur babalarini gormuyorlar ve ne hikmetse sormuyorlar bile...
Ama buyuk ogluma laf anlatamiyorum, bazen okadar SINIRlarimi zorluyor ki bagir cagir bir kadin oluveriyorum, onlari da kiriyorum uzuyorum, yaptiklari hersey gozume batiyor sanki, oysa ki onlar bu dunyamdaki en masum seyler, boyle davranmamin sebebi bu icimde yanan atesten kaynakli...
Günah olmasın zinaya girmesin diye dini nikah yapmış ama şöyle bir durum var: Nikahın şartlarından biri, nikahın etrafa duyurulmasıdır. Gizli saklı yapıllan nikah kabul olmaz! Bir erkek ikinci hanım almak istiyorsa da ilk karısının rızasını almak zorundadır! Kendini kandırmasın, her şekilde o günaha girdi, çocuğunun annesine o üzüntüyü yaşattı. Bundan sonra kendine iyi bak, özellikle 'çocukların için'. Zamanla kim kimin ne olduğunu anlayacak hiç boşuna çocuğunun kafasını karıştırmasın. Allah iyinin yanındadır, eminim o gördüğün rüyanın bir hikmeti var, herkes yaptığını görecek sen içini ferah tut mesajıydı bu.
fred artık derin bir nefes al ve yeni gelen baharla birlikte ,kendi baharını da başlat.
o senden vazgeçmiş,lütfen aklını başına al. nedenlerle niçinlerle zamanını heder etme.
çocukların ve kendin için, yeniden, inadına yeniden.....
iyi haberlerini bekliyorum..Allah yar ve yardımcın olsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?