Beyninizi tamamen eşinizle doldurmuşsunuz...
Bırakın zinehanesinde ne halt yiyorsa yesin...
Düşünmeyin... 3 evladınızı düşünün, onların size şu ara çok daha fazla ihtiyacı var...
Hani size diyor ya, başkasıyla evlenirsin diye... çünkü şu an ona göre, sizin evlenmeniz imkansız gibi gözüküyor 3 çocukla...
O yüzden atar tutar kendi çapında...
Benim önerim, mesaj olayını kesin...
Bitkin, bıkkın, umutsuz, bakımsız olmayı kesin...
Çocukalarınızı o istemeden, göstermeyin...
Kısacası tüm irtibatı kesin uçkur düşkünüyle...
Kaçan her zaman tatlıdır, kaçan kovalanır unutmayın...
Keşke yalandan da olsa, biri hoşlansa sizden, bu da onun kulağına gitse :))) ilk yüz ifadesini tahmin ediyorum :)))
Evlatlarınız servetiniz, sizin için hiçbirşey bitmiş değil...
Hayat kim bilir hangi güzellikleri serecek önünüze...
Bundan sonra mesaj atarsa, " benim namahremim değilsin artık, herkes kendi yoluna, çocuklarla ilgili konu harici görüşmeyelim, ben tekrar evlenirsemde çocuklarım her zaman benimle kalacak " yazın, :))))) şu namahremim değilsin lafı var ya... çok koyacaktır ona... emin olun...
ben onun umrunda değilim demeyin... umrundasınız... ama 3 çocukla kimse onunla evlenmez, kimse bakmaz, nasıl olsa diyor...
anladığım kadarıyla hoş bi bayansınız...
o şerefsizin karşısında her zaman dimdik, güçlü, güzel, bakımlı ve kendinden emin olun...
Mutlu & umutlu olmanız dileğiyle...
Hoşçakalın...
Arkadaslar bugun cok daha iyi hissediyorum kendimi, benim ilacim sadece dua, inanin Rabbime yoneldikce sanki acilarim azaliyor icime bir huzur doluyor...
Derdi veren O, dermanini da verip daha guclu olmami saglayacak buna inaniyorum, inanmazsam yasayamam...
Dibe vurdugum an hemen toparlanip tefriciye okuyorum, ya da baska bir dua, O'na yoneldikce sanki acilarim sariliyor...
Nasil bir kudreti var ki, aciyi veren kendisi, O'na yoneldikce acilarimi hafifleten yine kendisi, sukurler olsun...
İmşirah suresini oku bol bol. Bana o kadar iyi gelmişti ki, en ufak olumsuzlukta duygusal anlamda yıkılan ben bu dua ile huzur buluyorum. Yüreğim her sıkıştığında önce ayetel kürsi sonra bu sure.....
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.
Evet arkadasim, O'na siginmak demek, yeniden dogmak demek, dualarin gucune zaten cok inanirdim ben, ama insanoglu iste yalan dunyanin buyusune oyle bir kapiliyor ki bazen O'nu unutuyor, belki de Rabbim kendisini hatirlatmak istedigi icin verdi bu derdi bana, ve yine O onaracak beni, ve ben bikmadan usanmadan O'na yonelmeye devam edecegim, ilacim sadece ama sadece dua...
Arkadasim biliyor musun oyle guzel bir yorum yapmissin ki icime su serptin Allah senden razi olsun...
Cunku ben icimdeki atesle basbasayken baktim atesim harlanmak uzere, tefriciye okudum bitirdim tam biraz dinzginlesmistim ki
yorumunuzu okudum, varya ilac gibi geldi duamin ustune...
Evet arkadasim bu mesaj olayina ben de bi son vermek istiyorum aslinda, hani yukarda yazmissin ya, mesaj atarsa:
'cocuklar harici baska konu gorusmeyelim' diye, iste ayni mesaji o bugun bana atti, ben hala gecmisi ve bana yasattiklarini sorgulayinca,
aynisini bana yazdi, haklisin kacan kovalanir..
Oysa ki ben cok guclu bakimli gururlu asil bir kadindim, ben ben'likten cikmisim arkadasim, haklisin silkelenme zamani!
Cok tesekkur ediyorum sana, ve simdi suan burada soz veriyorum kendisi yazmadan tek mesaj atmayacagim ve yine kendisi gormek istemeden gel ogullarini al demiyecegim!
Sonsuz tesekkurler.. Belki de silkelenmem icin boyle bir yoruma ihtyacim vardi...
Bu mesajına ve bundan sonraki attığın mesaja bayıldım.....
Evet şimdi silkelenme zamanı...
Olgun ve ne söylediğini bilen pırlanta gibi, çok güzel bi annesin sen...
Kendini güçsüz hissettiğin her an dualarını ve servetin olan çocuklarını hatırla.. kâfi gelecektir...
Şimdi sana imkansız gibi gelsede, mutluluk sana gelecek ve sana çok yakışacak...
Dualarımdasın..Rabbim yar ve yardımcın olsun...
Evet arkadasim, inan dun ve bugun cok daha iyi hissediyorum kendimi, daha da daha da iyi olacagim, Rabbime teslim oldum ben, 0 beni iyilestirecek, 3 tane pirlanta gibi oglum var benim, onlar icin kendime iyi bakmak zorundayim, cunku adam okadar sarhos ki, okadar gonul gozu kapanmis ki;
Benim ileride baska biri ile olabilecegim dusuncesi acitmiyor bile canini, aksine birde, eger ileride evlenecek olursan, 3 oglum var kimse benimle evlenmez diye dusunme, istersen bana verebilirsin diyor, sanki bakabilecekmis gibi, sacmaliyor iste...
Bugun de annesi ile konusmus, 'yavrum don bu girdigin cikmazlardan, yavrularina karina saril, yavrum cok kotu bi yoldasin, o 2 cocuklu oro... arap karisini da gelin diye asla kabul etmeyiz bunu aklindan cikar, istersen 10 tane cocuk yap ondan, bizim pirlanta gibi tek bir gelinimiz ve 3 tane torunumuz var, asla ailemize almayiz o oro... deyince;
'Anne onun hakkinda boyle kotu konusma, yoksa kapatacagim telefonu, o da artik senin gelinin falan degil, kizkardeslerime de soyle artik yenge diye hitap etmesinler, biz bosaniyoruz. dediginde de; Annesi cok agir konusmus, o da telefonu yuzune kapamis...
Bukadar nefretini kazanacak ne yaptim bil bilsem!
Her halti yiyen kendisi, beni suclu cikariyor birde utanmadan!
Rabbim nasil biliyorsa oyle yapsin , ne diyeyim ki baska....[/I]
Evet arkadasim, inan dun ve bugun cok daha iyi hissediyorum kendimi, daha da daha da iyi olacagim, Rabbime teslim oldum ben, 0 beni iyilestirecek, 3 tane pirlanta gibi oglum var benim, onlar icin kendime iyi bakmak zorundayim, cunku adam okadar sarhos ki, okadar gonul gozu kapanmis ki;
Benim ileride baska biri ile olabilecegim dusuncesi acitmiyor bile canini, aksine birde, eger ileride evlenecek olursan, 3 oglum var kimse benimle evlenmez diye dusunme, istersen bana verebilirsin diyor, sanki bakabilecekmis gibi, sacmaliyor iste...
Bugun de annesi ile konusmus, 'yavrum don bu girdigin cikmazlardan, yavrularina karina saril, yavrum cok kotu bi yoldasin, o 2 cocuklu oro... arap karisini da gelin diye asla kabul etmeyiz bunu aklindan cikar, istersen 10 tane cocuk yap ondan, bizim pirlanta gibi tek bir gelinimiz ve 3 tane torunumuz var, asla ailemize almayiz o oro... deyince;
'Anne onun hakkinda boyle kotu konusma, yoksa kapatacagim telefonu, o da artik senin gelinin falan degil, kizkardeslerime de soyle artik yenge diye hitap etmesinler, biz bosaniyoruz. dediginde de; Annesi cok agir konusmus, o da telefonu yuzune kapamis...
Bukadar nefretini kazanacak ne yaptim bil bilsem!
Her halti yiyen kendisi, beni suclu cikariyor birde utanmadan!
Rabbim nasil biliyorsa oyle yapsin , ne diyeyim ki baska....
Lalezar çok güzel yazmışsınız,benimde anlatmak istediğim buydu en büyük acıyı yasamış yüce allahım sabrinida vermiş, bu adamın yaptıgı adiligide unutup onun yaninada kar kalmayacaktır elbet..ne cocuklarının ahi nede cocuklarının annesinin ahi elbet bunlar yanına kalmayacaktır ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?