Allah yardımcın olsun buyuk bır sok...birde cocuklarının babası arada cocuklar olmasa daha kolay sılerdın...
ama cocukların ıcın guclu olmaya calısmalısın
sevıyorum kelımlerını cıkar at artık, o kadınla yasadıklarını da düşünüp kendıne de eezıyet etme...
öyle ş...z insanları hayatından çıkardıgın için mutlu olmaya çalış
şuan zaten ondan nefret edıyor olman gerek...
benım anlamadıgım nokta; esınız bu kadınla arkadas olmanıza neden mani olmadı ?
kadının sızınle arkadas olmasının bır amacı var da,esınzın amacı ne ?
kadın;esınızı sıze soylemekle tehtıt edıyordu da , eşınız o yuzden kadına bırsey dıyemedı dıye dusunsek de,
ama en azıdan sıze o kadını kotuler kadınla arkadaslık etmenıze engel olabılırdı .
neden arkadaslıgınzdan rahatsız olmadı aklım almıyor gercekten .
tek sebep var o da ;sızı gozden tamamen cıkarmıs.
ama madem gozden cıkardı,karsınıza cıksın bosanmak istedigini soylesın medenı bır sekıl de .
saba tumer'ın bır konugu esınden bosanma sebebını acıklıordu.
''esınızden neden boşandınz'' sousuna konugun verdıgı cevap ''özgürüğümü özledıgımı ve aldatacagımı hıssettıgım zaman bosanmak istedım '' demişti.
bu davranısı benı cok etkılemıstı .esıne saygısızlık yapmak ve onun kadınlık gururunu ıncıtmek ıstemems en azından .
bu da ınsanca bır tepkı .duyguları olan bır ınsanın tepkıleri...
ama sizin eşınıze dıyecek bısey bulamyorum .
ne gerek var bu oyunlara ne gerek var bu kadar kotu bır ınsan olmaya...
Öncelikle geçmiş olsun.
Ben hanımın sizinle bizzat bilerek size destek olmak için tanıştığını düşünüyorum.
Bunun ne güzelliği olabilir,eşimin metresi diyebilirsiniz.
Katılıyorum ama amaç destek olmak belki o da vicdanını bu şekilde ferahlatıyordu.
Be bileyim belki üçlü bir şekilde yaşayabileceğinizi umuyordu.
Böyle kadınlar var forumda da defalarca denk geldim.
Kocam kuma getirebilir kuma olabilirim vs diyen.
Eşinize diyecek söz yok ama kadının sizinle yakınlaşma amacı cidden yakınlaşmak istemek.
Peki artık sizi ya da çocuklarınızı soruyor mu? Yoksa kadın tamamen kendine mi çekti?
Vicdan rahatlatmak?
Destek olmak?
Kuma getirmek? Ve benim bunu kabul edebilmem?
Arkadasim ozelime kadar girmesinin benimle arkadaslik kurmasinin tek sebebi vardi; beni esimden sogutmak!
Bu merdivenleri yavas yavas emin adimlarla cikti, bi anda degil, ince ince isledi ve sonunda esimi taniyamaz olmustum..
Boyle kadinlar cok gordum forumda demissiniz ya hani;
Tum arkadaslari tenzih ediyorum fakat kuma ve ben, bu ikisi ayni cumle icinde dahi kullanilmayacak kadar igrencler!
Yaptiklari da sadece zinadir, nikah kisvesi adi altinda serefs...... lerine kilif bulmak adina...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?