Beyninizi tamamen eşinizle doldurmuşsunuz...
Bırakın zinehanesinde ne halt yiyorsa yesin...
Düşünmeyin... 3 evladınızı düşünün, onların size şu ara çok daha fazla ihtiyacı var...
Hani size diyor ya, başkasıyla evlenirsin diye... çünkü şu an ona göre, sizin evlenmeniz imkansız gibi gözüküyor 3 çocukla...
O yüzden atar tutar kendi çapında...
Benim önerim, mesaj olayını kesin...
Bitkin, bıkkın, umutsuz, bakımsız olmayı kesin...
Çocukalarınızı o istemeden, göstermeyin...
Kısacası tüm irtibatı kesin uçkur düşkünüyle...
Kaçan her zaman tatlıdır, kaçan kovalanır unutmayın...
Keşke yalandan da olsa, biri hoşlansa sizden, bu da onun kulağına gitse :))) ilk yüz ifadesini tahmin ediyorum :)))
Evlatlarınız servetiniz, sizin için hiçbirşey bitmiş değil...
Hayat kim bilir hangi güzellikleri serecek önünüze...
Bundan sonra mesaj atarsa, " benim namahremim değilsin artık, herkes kendi yoluna, çocuklarla ilgili konu harici görüşmeyelim, ben tekrar evlenirsemde çocuklarım her zaman benimle kalacak " yazın, :))))) şu namahremim değilsin lafı var ya... çok koyacaktır ona... emin olun...
ben onun umrunda değilim demeyin... umrundasınız... ama 3 çocukla kimse onunla evlenmez, kimse bakmaz, nasıl olsa diyor...
anladığım kadarıyla hoş bi bayansınız...
o şerefsizin karşısında her zaman dimdik, güçlü, güzel, bakımlı ve kendinden emin olun...
Mutlu & umutlu olmanız dileğiyle...
Hoşçakalın...
Bırakın zinehanesinde ne halt yiyorsa yesin...
Düşünmeyin... 3 evladınızı düşünün, onların size şu ara çok daha fazla ihtiyacı var...
Hani size diyor ya, başkasıyla evlenirsin diye... çünkü şu an ona göre, sizin evlenmeniz imkansız gibi gözüküyor 3 çocukla...
O yüzden atar tutar kendi çapında...
Benim önerim, mesaj olayını kesin...
Bitkin, bıkkın, umutsuz, bakımsız olmayı kesin...
Çocukalarınızı o istemeden, göstermeyin...
Kısacası tüm irtibatı kesin uçkur düşkünüyle...
Kaçan her zaman tatlıdır, kaçan kovalanır unutmayın...
Keşke yalandan da olsa, biri hoşlansa sizden, bu da onun kulağına gitse :))) ilk yüz ifadesini tahmin ediyorum :)))
Evlatlarınız servetiniz, sizin için hiçbirşey bitmiş değil...
Hayat kim bilir hangi güzellikleri serecek önünüze...
Bundan sonra mesaj atarsa, " benim namahremim değilsin artık, herkes kendi yoluna, çocuklarla ilgili konu harici görüşmeyelim, ben tekrar evlenirsemde çocuklarım her zaman benimle kalacak " yazın, :))))) şu namahremim değilsin lafı var ya... çok koyacaktır ona... emin olun...
ben onun umrunda değilim demeyin... umrundasınız... ama 3 çocukla kimse onunla evlenmez, kimse bakmaz, nasıl olsa diyor...
anladığım kadarıyla hoş bi bayansınız...
o şerefsizin karşısında her zaman dimdik, güçlü, güzel, bakımlı ve kendinden emin olun...
Mutlu & umutlu olmanız dileğiyle...
Hoşçakalın...