• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en zor yılı

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
Ben bir eşeklik ettim,gittim KPSS için dersaneye yazıldım. Hiçbir şey yapamıyorum,düzenim tepetaklak oldu, sağlığım bozuldu resmen yaa:KK43:
Sabah 7de kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 7de ya da 10da görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım :KK43:

Son düzenleme:
Offf off su Kpss benimde ömrümü yedi :KK11:. Canim lisansai gireceksin bende sınav icin cok ihtiyacımız olmasına ragmen işten ayrıldım işim yorucuydu aksam 8 de eve geliyodum:KK17: haliyle ders calisamiyodum iki haftadır evdeyim ve hala verimli calisamiyorum, dershane sansimda yok türkçe dersinde bütün derslerin kötü her seyi unutmuşum tarihi normal kitap okur gibi okuyup bol video izliyorum çalışmaya çalışıyorum Allah hepimize kolaylık versino_O birbirimizi motive edelim baska yapacak bi sey yok Insallah kazanacagizEn Büyük KK:eek::KK17::KK73:

hayata birdaha gelmiyoruz bukadar kendini zorlama evde çalışabilirsin al test kitabını test çöz kanak çok kendini yıpatma psilkolojin daha önemli

işi bırakın. bence kpss daha önemli. özellikle de kızınızın geleceği için.

Offf off su Kpss benimde ömrümü yedi :KK11:. Canim lisansai gireceksin bende sınav icin cok ihtiyacımız olmasına ragmen işten ayrıldım işim yorucuydu aksam 8 de eve geliyodum:KK17: haliyle ders calisamiyodum iki haftadır evdeyim ve hala verimli calisamiyorum, dershane sansimda yok türkçe dersinde bütün derslerin kötü her seyi unutmuşum tarihi normal kitap okur gibi okuyup bol video izliyorum çalışmaya çalışıyorum Allah hepimize kolaylık versino_O birbirimizi motive edelim baska yapacak bi sey yok Insallah kazanacagizEn Büyük KK:eek::KK17::KK73:
Ben önlisanstan gireceğim canım.Derslerim daha az ama hiçbir şeye yetişemiyorum. İnsanlar soru çözüyor,kaynak araştırıyor,ben sadece dersi dinlemeye zorlayabiliyorum.İçimden işten kovulsam diye geçirir oldum artık yaa.Kendi isteğimle ayrılamam, bu sefer pişman olurum :(

hayata birdaha gelmiyoruz bukadar kendini zorlama evde çalışabilirsin al test kitabını test çöz kanak çok kendini yıpatma psilkolojin daha önemli
Evde hiç çalışamam ki.Öyle bir ortam yaratamam kızım ufak. İşten mi geç çıksam,1-2 saat test çözsem diye düşünüyorum ama. Kızıma annem bakıyor,nasıl konuşurum bilmiyorum. Yemeğimizi bile kadıncağız yapıyor:KK43:

Ben bir eşeklik ettim,gittim KPSS için dersaneye yazıldım. Hiçbir şey yapamıyorum,düzenim tepetaklak oldu, sağlığım bozuldu resmen yaa:KK43:
Sabah 6da kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 8de ya da 11 de görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım :KK43:

işiniz ne?

Benim kuzenimde bekarlığından anneliğine kadar kendini mali müşavirlik için yırttı resmen. Çok şükür oldu şu an çok iyi bir kariyeri var ama bir şeylerden ep ödün verdi. İşten geç çıkardı ders çalışabilmek için. Haftasonu sabah 9dan akşam 9a kadar dershanede ders çalışırdı. Kocasının kızının yüzünü göremezdi neredeyse vakti dersti hep. Sonra hak ettiğini kazandı şimdi kızıyla da vakit geçiriyor kocasıyla da. Üstelik çok daha iyi imkanlara sahip bir şekilde. Her insan böyle yürütemez biraz azim gerek. Mesela ben de hiç yok o yüzden inanın ben kpssden mümkün olduğunca uzak duruyorum. Eğer amacınız, hedefiniz varsa onları düşünerek motive olun. Aileniz sizin en büyük destekçinizdir zaten.

Ama kazanamazsam böyle bir iş bulamayabilirim.Biraz riskli olmaz mı?

yeterince çalışırsanız kazanırsınız. yapamayacak ne var? çok zor değil.gözünüzde büyütmeyin. bende iş ve kpss birlkte yürütmüştüm ama tabi o zamanlar bekardım.

Sabah 6da kalk işe git,çalış didin yorul akşam da koştura koştura dersaneye git. Haftanın 2 günü olmasına rağmen bunaldım; özellikle tarih dersini kafam almıyor,coğrafya da iyi değil ama tarih dersinde düşüp bayılacaktım.Dün ilk defa ağladım eve giderken. Ders çalışmam,test çözmem lazım yapamıyorum. Kızımın yüzüne baktım, bizi akşamları ya 8de ya da 11 de görüyor.Ona o kadar üzülüyorum ki. Depresyona girdim ne olur bana biraz el atın,ufacık önerinize bile razıyım :KK43:
Ben cesaret edemezdim. En azından çalışırken ve çocuğum varken.
Ama bu kişisel bir şey.
Ele alacağın;
1.) Bölümünden atamalar nasıl?
2.) Bilgi kapasiten nasıl?
3.) Yaşadığın şehirde ataman olabilecek mi?
Eğer dershaneyle de olsa çok zor olacaksa hiç deneme bile diyebilirim.
Zor bir maraton.

Ben insanları anlamıyorum evladınızdan daha mı önemli iş kpss vs ? neden sevginizden mahrum ediyorsunuz ilerde nasıl bir çocuk olacağından haberiniz varmı? hep dünya işi bilmem ne. aile kurulmuş öncelik o olmalı.
Evladımı düşündüğüm için çalışıyorum. Size bunu uzun uzun anlatmak isterdim ama anlayabileceğinizi sanmıyorum

kpss zorlu bir süreç hele ki bir de çocuk varsa.
ön lisans kpss eylül ayında oluyor daha çok vaktiniz var son aylarda iyice yoğunlaşın işten çıkacaksanız da son 3 4 ay kala çıkın.
konular aslında kolay, dersaneye de gidiyorsanız konu sıkıntınız olmaz işin sırrı bol soru çözmekte.
çözdüğünüz soru sayısını sürekli not edin çizelge tutun ve her gün soru çözme miktarını artırın.
ne kadar çok soru örneği görürseniz o kadar yüksek puan gelir.

Tam 1 sene var malesef,ben 1 ayda pes ettim:KK43:

çalıştığım kurumda 32 yaşında bir arkadaşım var..eşi karşı çıkmış memur olmasına ve küçük bebğide var bu arada..ona inat çalışıp kazanıyor memurluğu..eminim sende başaracaksın...

çalışmaya vakitlice başlamışsınız korkmayın daha koca bir sene var.
bu sıkıntıyı son aylara bırakın.

Back
X