• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en zor yılı

Ne iş yapıyorsunuz
Kac yasındasınız

çok zor bir karar vermişsin;

bir arkadaşım 2 çocukla çalıştı kpss ye, ama nasıl dersen, zaten arkadaş erkek, attı çocukları anneye, kendi hergün kütüphanede, işi de seninkinden rahat bir işti.

benim şu an çalıştığım yerde yüksek lisans doktora yapan arkadaşlar var, hem iş çok ağır, hem evde çocuk, nasıl yapıyorlar aklım almıyor.

yapan var, örnekler çok,
ama o hayat biçimi herkese uymayabiliyor.

kendine göre kendin değerlendirmelisin.

ben kendimce tembellik yapmayı seven biriyim, çalışmayı da severim yoksa işim çok ağır zaten.
ama işte günün 24 saatinin bir kısmını kendime ayırmam gerekir, yoksa mutsuz olurum, bak çocuk demiyorum, kendime, e çocuğa da vakit ayırınca kalmıyor işten arta zaman :)

yine de senin kararını vermiş olsaydım, konuların tam içeriğini içeren bir kitabı baştan sona okur ve sonrasında soru çözerdim. dersaneye gideceğimi sanmıyorum, git-gel bir sürü zaman gidecek ona da.

Allah kolaylık versin, gerçekten zor bir yıl olacak gibi görünüyor.
Cok zor bir karar verdigimi gec anladim canim malesef. Yapariz saniyorduk esimle ama derse konsantre olamadik bazen gitmiyoruz bile.Konuyu kasimda acmisim o dönem çok kafaya takiyordum sanki bosverdim ya.Olan verdigimiz paraya oldu ama hayirlisi artik

Dershaneye gittim onceden sbs vardi onun icin ortaokulda pisman oldum hayatimin hatasi para tuzagi resmen parayla cocuk avutma gibi.

Bende kpss hazirlaniyorum. You tubede Benim Hocam sayfasi var ona bir bak derim bunu okuyan bilmeyenler varsada bakabilir isterse tabi. Ramazan Yetgin ogretmen var tarihci videolari var ilk konudan son konuya kadar butum derslerin öğretmeni varda tarihi anlamiyorum demisin bir videosunu izle supermis diceksin bana haber vermeyi unutma :)

Ceyz kursa başlamadan da bunları konuşmuştuk

Test vs takma şimdi işten geç çıkmayı unut kızının da sana ihtiyacı var

Yapabilirsen gece çalış ya da sabah bir saat erken kalk çalış

Önemli olan psikolojik olarak rahat olmak aynı zamanda

Zaman çabuk geçiyor bak bizim sınav geldi

Dershane bitti oğlumu almaya gittim senin dersin yok mu neden geldin diye hesap sordu

Senin kursun da bitecek bunalıyor insan bizim haftada 2 gün günde 4 saat idi o bizi mahvetti mesela 4 saat üst üste tarih ya da vatandaşlık çok ağır geldi

Asla işten çıkma ama

90 alsan da kadro açılmazsa bir anlamı olmuyor işi asla bu aşamada bırakma

Bu kpss belasına sinir olduğum kadar hiçbi şeye sinir olmadım ya.
İnsanlar çalışıyor deli gibi puan alıyorsun çat kadro az.
İş buluyor diye yazdığın bölüm sonradan yığılma oluyor.

Önemli olan da sizin sağlığınız her şeyi zamanla bir şekilde halledersiniz de sağlık kaybedildiği zaman toparlaması çok

zor olur.

Burdan sadece başarılar dileyebiliyorum tüm çalışan arkadaşlar için ,
umarım iyi sonuçlar alırsınız :KK66:

Valla kolay bişey yok sonuçta evet yorucu olduğu kesin ama sonunda siz rahat edeceksiniz.ben hayatı bukadar zorlamanın anlamı olmadığını düşünenlerdenim.mesela işim yoksa çocuk yapmam , çocuk varsa bişeyleri ertelerim , hepsini bir arada yapmayı seçersemde şikayet etmem..Allah kolaylık versin işlerinizi yoluna koysun...

Cok zor bir karar verdigimi gec anladim canim malesef. Yapariz saniyorduk esimle ama derse konsantre olamadik bazen gitmiyoruz bile.Konuyu kasimda acmisim o dönem çok kafaya takiyordum sanki bosverdim ya.Olan verdigimiz paraya oldu ama hayirlisi artik

aboo,
sınava az kaldı doğru ya,
neyse başarılar :)

Yaklaşık 1.5 senedir hem okuyorum hem çalışıyorum. Sabahın 8de evden çıkıp gecenin 12de geliyorum günümün yarısı yolda geçiyor o da ayrı bi dert. Tabi ben bekarim. Yemegim onumde her seyim hazir sorumlulugum yok ev icin yani. Ama insan cok bunaliyor. Son 2 aydir bunalima girdim. İş yerinde ayri ugras okulda ayri uğraş. Mezun olmama 1.5 ay kaldi. Sabirsizlikla bekliyorum yoksa cat diye catlicam -pazartesiye psikiyatriye randevu aldım o derece:KK53:

Back
X