- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
şu an hissettiklerinin depresyon hastalığından kaynaklandığını biliyorsunuzdur sanırım...kim için, ne için yapacaksınki o işi...senin yaşadığın herşeyi, bütün insanlar yaşıyor ve yaşamıştır zamanında...ayrıca zamanı geldiğinde istesekte, istemesekte dediğini hepimiz yaşayacağız...hayat ta sonsuza kadar kalsaydık, anlattıklarına dert derdim ama zaten gecici bir dünyada yaşıyoruz, bu yüzden hiç bir şeyi dert etmemek lazım...Herkese merhaba,
Konuyu açmadan önce eski tüm konularımı okudum. Ne güzel heycanlı zamanlarım varmış, gerçi sonucunda bişey olmamış ama yine de mutlu günler yaşamışım.
Uzun zamandır içimde bastırmaya çalıştığım duygularım var. Şu an bu yazıyı işyerimde ağlayarak yazıyorum. Hassas bi dönemdeyim sanırım, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi. Ama ben artık sabahları heycanlumutlulukla kalkmıyorum. Hiç bir şeye karşı bi isteğim yok. Ne iş konusunda bi başarı yakalayabildim ne aşk.
Eski işyerimde çok büyük haksızlıklar gördüm, arkadaş kazığı yedim hem de iki kere. Çok çabuk insanlara güvenip onları içime alıyorum, kötülük beklemiyorum. Bu huyum yüzünden defalarca kez üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım.
Beni mutlu eden hiçbir şey yok. Bi 10 yıl sonrasını merak etmiyorum, heycanlanmıyorum. Evlenirimçocuk sahibi olurum gibi bir hayalim yok. Biliyorum çünkü onu da beceremem. İlk evliliğimi beceremediğim gibi. Girdiğim sınavları kazanamadıgım gibi..
sadeceailemi düşünüyorum. Onları mahveder bu durum.belki de kendilerini suçlarlar, hep neden ararlar nedenyaptı diye. Ama inanın sabah uyandıgımda ilk aklıma gelen ölmek oluyor. Eskiden yaptıgımda beni mutlu eden şeyler artık eskisi gibi mutlu etmiyor beni.
Şuan düşünüyorum neye sahip olsamhayatım değişir ve eski mutluluguma sahip olurum diye, kocaman bir hiçbirşey!
Psikologa git diyeceksiniz biliyorum, onların hiç yardımı olmuyor, hayatımdaki bütün olumsuzlukları sihirli değneğiyle dokunup değiştiremeyeceklerine göre boşuna gitmiş olurum. Sadece o anlık cesaretimin gelmesini bekliyorum. Buraya neden yazdım onu da bilmiyorum, kimseye anlatamadıgım için sanırım. Ama içimde artık hiç istek yok, hiçbişeye karşı. İlaçlarla uyuşup robot gibi de yaşamak istemiyorum. Keşke bu kadar korkmasam, canımın yanacağını düşünmeden o bikaç dakikalık cesareti yakalayabilsem..
Evet çok haklısınız bazen hayat çok boş geliyor size.. Belki son zamanlarda daha fazla..Herkese merhaba,
Konuyu açmadan önce eski tüm konularımı okudum. Ne güzel heycanlı zamanlarım varmış, gerçi sonucunda bişey olmamış ama yine de mutlu günler yaşamışım.
Uzun zamandır içimde bastırmaya çalıştığım duygularım var. Şu an bu yazıyı işyerimde ağlayarak yazıyorum. Hassas bi dönemdeyim sanırım, hiç bu kadar güçsüz hissetmemiştim kendimi. Ama ben artık sabahları heycanlumutlulukla kalkmıyorum. Hiç bir şeye karşı bi isteğim yok. Ne iş konusunda bi başarı yakalayabildim ne aşk.
Eski işyerimde çok büyük haksızlıklar gördüm, arkadaş kazığı yedim hem de iki kere. Çok çabuk insanlara güvenip onları içime alıyorum, kötülük beklemiyorum. Bu huyum yüzünden defalarca kez üzüldüm, hayal kırıklığına uğradım.
Beni mutlu eden hiçbir şey yok. Bi 10 yıl sonrasını merak etmiyorum, heycanlanmıyorum. Evlenirimçocuk sahibi olurum gibi bir hayalim yok. Biliyorum çünkü onu da beceremem. İlk evliliğimi beceremediğim gibi. Girdiğim sınavları kazanamadıgım gibi..
sadeceailemi düşünüyorum. Onları mahveder bu durum.belki de kendilerini suçlarlar, hep neden ararlar nedenyaptı diye. Ama inanın sabah uyandıgımda ilk aklıma gelen ölmek oluyor. Eskiden yaptıgımda beni mutlu eden şeyler artık eskisi gibi mutlu etmiyor beni.
Şuan düşünüyorum neye sahip olsamhayatım değişir ve eski mutluluguma sahip olurum diye, kocaman bir hiçbirşey!
Psikologa git diyeceksiniz biliyorum, onların hiç yardımı olmuyor, hayatımdaki bütün olumsuzlukları sihirli değneğiyle dokunup değiştiremeyeceklerine göre boşuna gitmiş olurum. Sadece o anlık cesaretimin gelmesini bekliyorum. Buraya neden yazdım onu da bilmiyorum, kimseye anlatamadıgım için sanırım. Ama içimde artık hiç istek yok, hiçbişeye karşı. İlaçlarla uyuşup robot gibi de yaşamak istemiyorum. Keşke bu kadar korkmasam, canımın yanacağını düşünmeden o bikaç dakikalık cesareti yakalayabilsem..
bundan 5yıl önce senın yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım bılmıyorum belkı daha fazlasıdır kendımı caresz gucsuz zavallı hıssettıgım zamanlardı..gece uyurken sabah uyanmamayı ısterdım sabah uyanınca uzulurdum ölmeyı çok istedım ama ıntıharı hıc dusunmedım o cesaret kıvılcımı bıle olmadı çok sevdıgım aşık oldugum bırı vardı herkes aılem karşı olmasına ragmen evlenmeyı ıstıyodum nişanlandım da hem aldattı benı hem de kullandı gözüm okadar kararmıstı ki benım uzerıme kredı cektı kredı odendı kapandı ama yıllar sonra bana başka borç çıktı o üzerime kaldı o da yetmezmıs gıbı bana şiddet uyguladı öyle ayrıldık çok sevdıgın guvendıgın bırınden bunları yaşamanmı yoksa tek başına yaşamanmı bılmıyorum herşekılde zor işyerımdekı herkes bız bunları demıstık gıbı bır tavır takındılar kımsr yanımda olmadı evımı actıgım aynı evı paylasıgımız ev arkaasım 2ay sonralı dugunune davet etmedı herseyını topladı evıne yerleştı asla hakkımı ona da helal etmıyorum tam 1yıl boyunca dogu’da bısehırde tek başıma yaşadım tayınım cıkmadı aılemden uzaktayım kımsem yok eskı nişanlımın oldugu sehırde bıde salak gıbı unutamıyordumm ..tayınım cıktı nıhayet aılemın yanına gelecem rahat olurum dedım kı ıkı uc ay sonra babamın dolandırıldıgını ogrendık sahıp oldugumız ev araba dukkanlar paralar hepsı gıtmıs bır okadarda borclanmıs bıde babam nasıl guvenırdıö aklına mantıgına o da korkusundan bahsedememıs belkı kurtarırım dıye ugrasmıs ama ugrastıkca batmısta batmıs ve ben aılemın de yukunu aldım omzuma bır gecede saclarımda beyazlar cıktı ıyı kazanıyordum ama kazandıgım elımde kalmıyordu yıyecek ekmek param kalmıyordu yazın sıcagında dolmusa bınecek param kalmadıgı ıcın işe yuruyerek gıdıyordum okadar terlıyordum ki kıyafetımı degıstırmek zorunda kalıuordum bu havada nıye yurudum dıyenlere de spor olsun dıye gecıstırıyodum sinirden nasıl aglardım gizli gizli..o sırada bana psıkopat dadandı aylarca peşimi bırakmadı heryerden rahatsız ettı işyerıme nekadar şikayetlerde bulundu reddedıldıgı ıcın ve ben soruşturma gecırdım işyerımde.babamın durumu da ortaya dökulunce dırekt potansıyel algılandım kurus gecmedı haksız yere bogazımdan ama aklandım nasıl hayatta kaldım o gunlerde bılemıyorum gururum onurum yerlerde istifa etsem psıkopatın yıldırma polıtakası işe yarayacaktı zaten edemem paraya ıhtıyacım var etsem sucu kabul etmıs olurum ustelık ıftıraya ugradıklarıma..uc ay surdu ve aklandım ben ozaman gıttım psıkıyatrıse bana en hafıf ılacı verdı ıcmeye basladım ama uyustugumu hıssedıyordum bı kıtap okuyodumo sırada orda gecen şu cumle ‘yasadıgın her neyse ıyı kotu senın sen olman ıcın gereklı olan şeyler buna ıhtıyacın var hayatı oldugu gıbı karsıla tecrubelen ve devam et yoluna ‘ılacı attım köşeye dedım kendım ustunden gelırım ıyı hıssettım de sen nasıl ıstıyosan oyle oluyor mutlu olmak ıstıyorum dedıgım anda mutlu olmaya basladıgımı farkettım halbukı hayatımda degsıen bıseu yoktu eskısı gıbı kotu ama benım bakıs acım degısmıstı azda olsa ıyı şeylerı bulmaya calıstım saglıklıyım ve bence bukadar seyın ustunden gelebıldıysem gucluyım guzeldım deHerkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?