Hayatımın kararı, dönüm noktası...

Aldatma yok. Şiddet var şöyle ki, en son onunla cinsel birlikteliğe hayır dediğim için bana tecavüz etti. Zaten o zaman evden git dedim. Cinsel olarak çok uzun zamandır onunla birlikte olmak istemiyordum. Arada bir sırf kavga gürültü çıkmasın diye razı oluyordum. Onun dışında sorumsuzluk var. Ara ara işsizlik ve iş aramama/beğenmeme var. Sürekli ailesine çekilip verilen krediler ve toplu paralar var. Bunları benim sonradan öğrenmem var. Maddi anlamda sırtını bana dayaması var.
Kararında haklısın bu karakter kolay kolay düzelmez canım

Aldatma yok. Şiddet var şöyle ki, en son onunla cinsel birlikteliğe hayır dediğim için bana tecavüz etti. Zaten o zaman evden git dedim. Cinsel olarak çok uzun zamandır onunla birlikte olmak istemiyordum. Arada bir sırf kavga gürültü çıkmasın diye razı oluyordum. Onun dışında sorumsuzluk var. Ara ara işsizlik ve iş aramama/beğenmeme var. Sürekli ailesine çekilip verilen krediler ve toplu paralar var. Bunları benim sonradan öğrenmem var. Maddi anlamda sırtını bana dayaması var.
Gönderin gitsin ...bir insan neyse odur değişmez..bayağı zor zamanlar yaşatmış size...şimdi ağlayıp zırlayıp affedileceğini sanıyor ....barıştınız diyelim 2 ay sonra yine fabrika ayarlarına dönecektir

Boşanmalısınız çünkü size tecavüz etmiş. Bu çok iğrenç bir şey. Asla affı olmaz.
Ancak bence tecavüz olayı oluncaya kadar eşinizle cinsel ilişkiye girmek istemediğiniz için boşanmanız daha doğru olurdu. Çünkü aynı yatağa girmek istemediğniz biriyle evli kalmak hem kendinize, hem de karşı tarafa büyük haksızlık.

Yok yokmuş maşallah. Çocuğuyla da gene oynasın ilgilensin bunun önüne geçen yok baba oğul ilişkisi onları ilgilendirir. Tabloda sizi göremiyorum

onca şeyi bir ağladı diye unutmanın faturası ağır olur. maddi zararları neyse tecavüz demişsiniz ki üzülmemek elde değil. bitmişse zorlamamak lazım. her ilişki yeniden düzelecek diye bir şey yok. bazı şeyler aşılamıyor.

Ve bu konuyu mu açıyorsunuz? Yeminle kadın milleti beni çok şaşırtıyor. Alllahım sen aklımı koru.

Burda konu açan kadınların cidden aklımızla dalga geçtiğini, sabrımızı sınadığını düşünüyorum. Yapmayın.

Bugün işten geldi eşim, hiçbirşey yemedi. Gitti oturma odasında kadehlerce içti. O kadar çok ağladı ki bilemezsiniz. Sonra yatak odasına yanıma geldi. Çok isyan etti. "Keşke ölsem" dedi. "Ablama hayır dersem benim yüzüme bakmaz, evet dersem sen bakmazsın, ben ne yapacağım?"dedi. "Hiç istemezdim benden bu iyiliği istemesini ama lanet olsun ki istedi, ben de ne diyeceğimi bilemedim. Burada sen ağlıyorsun telefonda o ağlıyor, çaresizim, arada kaldım." dedi. "Git yıllardır para yedirdiğin o adam sana kredi çeksin demek isterdim ama diyemiyorum, o benim ablam, ne yapacağım ben?"dedi. Karnıma sarılıp ağladı ağladı şimdi de sızdı.
Eski postlarınızı yorumlarını okudum. Bu yazdığınız çok dikkatimi çekti. Maalesef 2016 yılında eşiniz ağlayarak sizi ikna etmeye çalışıyordu. 5 yıl geçti gene aynı.
Asla kimsenin evliliği bitsin istemem ama siz mutlu olmadan çocuğunuz da mutlu olamaz.

Çok sıkıntılı bir erkek anası sorumluluk verememiş bir erkeğin para kazanma becerisi yoksa gözümde sıfırdır !!! Zaten erkeğe ne kalıyor ki onuda becersin bir zahmet

Kanmayin lütfen. Bosayin. Mutlu anne = mutlu cocuk. Bu adam sizi şimdiye kadar hakikaten ne kadar anladı, dinledi, gercekten hayat arkadasligi etti? Sorun bunu kendinize. Yok cinsel iliskiye girmedim diye yaptı diye kendinizi ikna etmeyin. Adam saygısız. Simdi paçaları tutuştu tabii ki. Siz ve oglunuz daha mutlu, huzurlu, saglikli bir hayat haketmiyor musunuz? Ogulunuz babasınla görüşür, siz bosandiniz diye niye oynamasın daha çocuğunla? Bu saygisizligi kendinize yapmayın.

Bence oglunuz da boyle bı karakter yanında buyumesın. Sızı gectım oglunuz ıcın bosanın.

Konunuzu okuyunca biraz ara verin diyecektim .. yorumlara göz gezdirince tecavüz kısmını duydum 😳 ne diyeyim bilemedim

Annenin tecavüze uğradığı bir evlilikten çocuğa ne yarar gelir ki?

Anlamıyor etmiyorlar deniyor da öyle bir anlıyorlar ki... sünger gibi gördüklerini emiyorlar. Yüzünüzün şeklinden sesinizin tonundan anlar, yetişkinlerden çok daha dikkatliler.

Çocuk huzurlu ev ister, ailesinde sevgi olmadan büyüyen çocuklara sorun keşke yıllar önce boşansalarmış derler.

Boşanmak üzerine kişisel korkularınız olabilir ama çocuğu neden göstermeyi burada yanlış buluyorum.

Ağlamak? E tabi gömleği ütülenmeyecek, yemeği önüne servis gelmeyecek hizmetçisi yok artık tabi ağlar. 🙄

Pardon da ben karıma nasıl tecavüz ederim nasıl cüret ettim diye bir uzmanla görüşme zahmetinde bulundu mu? Doğru dürüst özür bile dilememiş ki neyi affedilecek? Bakın daha görüşmekten bahsediyoruz iyileşme oranları ise çok ama çok düşüktür.
Uğraşmanıza değmez bile.

Back
X