Hayatımın kararı

İşte o özlemin biteceği kısmı bir türlü göremediğim için sürekli ayrılıyorum ve sürekli barışıyoruz

Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor
O zaman ayrılacaksiniz?? Ben neden evliliğimi eşimin ailesinin kararları doğrultusunda yaşayayım ? Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek... Ya da siz herşeyi kabul edip evleneceksiniz sonra bir bdv konusu daha çıkacak karışımıza. Ay oyle pis bir insan tanıyorum ben yıllarca kızlarla takıldı takıldı içki vs dibine vurdu en son biri ile yıllarca gorustu kız onun için kapandı bile dusunun sonra ailesi kızı daha önce açıktı diye kabul etmedi sonra gitti başkası ile evlendi onların zihniyetinde "el değmemiş temiz kız "aldı oturdu aşağıya. TEMİZ KADIN İSTEYEN ERKEKLER BİR ZAHMET TEMİZ KALSİN ! Namus kavramı kadına değil tüm insanlığadır !

Allah ıslah etsin hepsini. Bizim de sonumu öyle olacak galiba

İşte o özlemin biteceği kısmı bir türlü göremediğim için sürekli ayrılıyorum ve sürekli barışıyoruz

adamın psikopatligi ortada
gelecek de az çok belli
siz devam ederseniz bile bile lades olur
bundan sonra olacakları da kabullenmis sayilirsiniz bana göre

Neysen osun. Seni olduğun gibi kabullenmeliydi. Ne demek ben değişemem sen değiş ben yapamam sen yap. Böyle bir bencillik iligini kurutur adamın. Kendine göre birini bil. Yüzünü güldür.

Aynen öyle çok bencil. Söylüyor zaten benim bu istediğim bencillik farkındayım ama böyle diyor
Ona mecbur musun ? Değilsin bence . O kadar baskı altındaki kadın var ki. Ya kanser olup olup gidiyorlar. Ya da en sonunda verdiklerinde kalip bosaniyorlar. Sonuç değişmiyor.

Evlenince kapan da der bu sana.
Annesi kapalıysa sende uygulamaya çalışacaktır.

Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor

Muhtemelen sizi ailesine kabullendirebilmek için aileyle görüşmeler başlayınca huzursuzluk yaşanmaması için bu hale geldi bu adam. Oturup adam akıllı konuşun. Açık olun birbirinize. Beklentilerinizi sorun. Tek dert aileyse ailesiyle birlikteyken en azından biraz daha dikkat edebilirsiniz. Yok bu adamın karakter buysa eşinin bu şekilde giyinmesini istiyorsa çok sıkıntı. Sizin yaşam tarzınız nasıl olacak anlayamadım. Siz de alkol alıyor musunuz? Evinizde alkol alınır mesela ama aileler geldiğinde saklanır bişeyler. Adamın derdinin ne olduğunu anlamanız lazım. Bize yazdığınız şekliyle konuşsanız sorun çözülür. Kavga etmeden sakince. Yok olmayacaksa da bitirin. Kıskanç adamla zor.

Dün aynısını yaşayan evli çocuklu bir kadın vardı. Sevgiliyken nişanlıyken rahatsız etmeyen şeyler sonradan rahatsız edebiliyor. Ona da aynı şeyi yazdım, size de yazacağım. Hayat görüşleri, yaşam tarzları bir olmayan insanlar asla evlenmemeli. Eninde sonunda iki taraftan biri patlar çünkü.

Kendisi hiç muhafazakar değil. Ailesi öyle

armut dibine düşer çocuğum ama öyle ama böyle..
evlendikten sonra kıyafetine daha ileri bir derecede karışmaz belki ama yine babasının annesine davranışlarından öğrendiklerini sana uygulamaya kalkar..
sen al takkeni önüne düşün ne kadar eğilip bükülebilirim diye.. ha her kalıba girerim dersen devam et..
ama sen sen olmazsın artık başka bir kadın olursun.. ve o kadın da onun aşık olduğu kadın olmaz..

yahu ısrarla sevgilim muhafazakar değil diyorsunuz ve ispatınızda içki içmesi..
bayramda uzun kollu giyeceksin, ben genişleyemem ki bu genişlemek kelimesinin altında pis zihniyeti gizli , diyen bir adamdan bahsediyorsunuz..

ikiyüzlü bir adam işte ne inandığı gibi yaşıyor ne yaşadığına inanıyor.. yazık..

Lütfen... Lütfen... Seni mutlu etmeyen biriyle yollarını ayır. Üstelik sana yönelttiği tehditler çok adice. Kıyafetlerin % 100 onun istediği gibi değil diye, seni aldatabilecegini söylüyor resmen

Hayatınızın kararı hakkında fikir almaya geldiniz ama sevdiğiniz adamın karakterini analiz ettirdiler size. Hala bu kadar nasihat arasında gidip de hayatınızı zindan etmeyi dusunuyorsanız size kalmış bisey. Herkes dengini bulsun herkes mutlu olsun!

neden böyle bir esarete gireceksin? o kadar çok mu seviyorsun? bir de kendisi içki içebiliyorken senın kıyafetıne karısması da ayrı ironi.

Benimki de aynı. Ben de öyleydim özellikle göğüs dekoltesi ne çok kızardı kapan demezdi ama. Sonra onun ailesi öyle benimki öyle ben de kapandım. Yalnız sana şunu söyleyeyim sen fedakarlık yapacaksan o da yapsın. Şimdi beyefendi bazı yerlere gidiyor arkadaşlarıyla ben gidemiyorum. p

Sevgiliyken kıyafetine karışır evlendikten sonra bakkala bile göndermez. Daha birkaç gün önce bir iki konu vardı markete bile yalnız göndermiyormuş kocası. Senin sonun da aynen,öyle olur. Bi kere üslubu çok höd zöd. Çok kaba ve illa dediğim dedik çaldığım düdük bi adam. Sana hayatı zehir eder gibi geldi. Yazık 5 yılını neden boşuna bu adama verdin? Bence evlenmeden ayrıl, sonunu iyi göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…