- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
İşte o özlemin biteceği kısmı bir türlü göremediğim için sürekli ayrılıyorum ve sürekli barışıyoruzzaman geçince özlem biter
kendisi dindar vs. değil
siz böyle ondan vazgecemiyorsunuz
gün gelir ailem seni istemedi aciksin der kendi terkeder
bu tipler böyle
alkol kullanıp bunların baskısını yapan ancak zihni pisliklerle dolu biridir
O zaman ayrılacaksiniz?? Ben neden evliliğimi eşimin ailesinin kararları doğrultusunda yaşayayım ? Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek... Ya da siz herşeyi kabul edip evleneceksiniz sonra bir bdv konusu daha çıkacak karışımıza. Ay oyle pis bir insan tanıyorum ben yıllarca kızlarla takıldı takıldı içki vs dibine vurdu en son biri ile yıllarca gorustu kız onun için kapandı bile dusunun sonra ailesi kızı daha önce açıktı diye kabul etmedi sonra gitti başkası ile evlendi onların zihniyetinde "el değmemiş temiz kız "aldı oturdu aşağıya. TEMİZ KADIN İSTEYEN ERKEKLER BİR ZAHMET TEMİZ KALSİN ! Namus kavramı kadına değil tüm insanlığadır !Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor
Allah ıslah etsin hepsini. Bizim de sonumu öyle olacak galibaO zaman ayrılacaksiniz?? Ben neden evliliğimi eşimin ailesinin kararları doğrultusunda yaşayayım ? Ya bu deveyi gudecek ya bu diyardan gidecek... Ya da siz herşeyi kabul edip evleneceksiniz sonra bir bdv konusu daha çıkacak karışımıza. Ay oyle pis bir insan tanıyorum ben yıllarca kızlarla takıldı takıldı içki vs dibine vurdu en son biri ile yıllarca gorustu kız onun için kapandı bile dusunun sonra ailesi kızı daha önce açıktı diye kabul etmedi sonra gitti başkası ile evlendi onların zihniyetinde "el değmemiş temiz kız "aldı oturdu aşağıya. TEMİZ KADIN İSTEYEN ERKEKLER BİR ZAHMET TEMİZ KALSİN ! Namus kavramı kadına değil tüm insanlığadır !
İşte o özlemin biteceği kısmı bir türlü göremediğim için sürekli ayrılıyorum ve sürekli barışıyoruz
Aynen öyle eğer değişmeyi kabul edersem ileride asla söylenmeye hakkım olmayacakadamın psikopatligi ortada
gelecek de az çok belli
siz devam ederseniz bile bile lades olur
bundan sonra olacakları da kabullenmis sayilirsiniz bana göre
Aynen öyle çok bencil. Söylüyor zaten benim bu istediğim bencillik farkındayım ama böyle diyorNeysen osun. Seni olduğun gibi kabullenmeliydi. Ne demek ben değişemem sen değiş ben yapamam sen yap. Böyle bir bencillik iligini kurutur adamın. Kendine göre birini bil. Yüzünü güldür.
Ona mecbur musun ? Değilsin bence . O kadar baskı altındaki kadın var ki. Ya kanser olup olup gidiyorlar. Ya da en sonunda verdiklerinde kalip bosaniyorlar. Sonuç değişmiyor.Aynen öyle çok bencil. Söylüyor zaten benim bu istediğim bencillik farkındayım ama böyle diyor
Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor
5 yıllık bir ilişkim var kızlar ve sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve buna bağlı sevgilim çok kıskanç. ( lütfen dini yerlere çekilmesin , konum kapanmasın ) Bana değişmem gerektiğini söylüyor , zira kendi değişemezmiş(!) genişleyemezmiş. Değişmekten kastı da giyimime daha özen göstermem , daha sakin biri olmam konusunda. Bense özgürlüğüme çok düşkünümdür , rahat bir ailede yetiştim. Kıyafeletlerime dikkat etmeye çalışıyorum ama asla beceremiyormuşum(!) Göğüslerim biraz yukarıda ve tişörtlerde doğal olarak açılmaya çok müsait. Olabildiğince kapalı şeyler alıyorum ama 1 cm açılsa ya da göğsüm gözükmese ama o tişört aşağı düşse kıyamet kopuyor. Göğüslerime uygun sütyenler aldım e bu sefer de sütyenler çok yüksek kaçıyor diyor. Bana kalırsa çok abartıyor. Sonra olay sen benim istediklerimi yapmıyorsun ben niye yapayime , senin göğüslerin açılıyor hata yapıyorsun ben de hata yapabilirime , sen açılınca özür dilemiyorsun ben de yanlış bir şey yapınca özür dilemeyeceğime kadar gidiyor. Şimdi geleceğimle ilgili önümde 2 seçenek var. Ya kendi hayatımı , tarzımı ona adayıp mütevazi bir hayat süreceğim , ya da özgürlüğümü seçeceğim. 2 seçenek arasında çok uçurum olmasına rağmen seçim yapamıyorum. Sevdiğim adam için değişmeli , bir kaç kıyafetten vaz geçmeli miyim yoksa bunun sonu gelmez mi? Bu arada ikimizinde işi gücü var , belli olgunluğa gelmiş insanlarız. Seneye evlilik düşünüyoruz yani bir an önce iş işten geçmeden karar vermem gerekiyor.
EKLEME: kendisi hiç muhafazakar değil arkadaşlar , dini vazifelerini yerine getirmediği gibi içki falan da içer. Ailesi muhafazakar ve babasından öyle gördüğü için normal geliyor ona
Kendisi hiç muhafazakar değil. Ailesi öyle
Zaten sevgilim muhafazakar değil , dediğim gibi sadece ailesi öyle. Ve dediğiniz gibi işine geldiği gibi davranıyor
Benimki de aynı. Ben de öyleydim özellikle göğüs dekoltesi ne çok kızardı kapan demezdi ama. Sonra onun ailesi öyle benimki öyle ben de kapandım. Yalnız sana şunu söyleyeyim sen fedakarlık yapacaksan o da yapsın. Şimdi beyefendi bazı yerlere gidiyor arkadaşlarıyla ben gidemiyorum. p5 yıllık bir ilişkim var kızlar ve sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve buna bağlı sevgilim çok kıskanç. ( lütfen dini yerlere çekilmesin , konum kapanmasın ) Bana değişmem gerektiğini söylüyor , zira kendi değişemezmiş(!) genişleyemezmiş. Değişmekten kastı da giyimime daha özen göstermem , daha sakin biri olmam konusunda. Bense özgürlüğüme çok düşkünümdür , rahat bir ailede yetiştim. Kıyafeletlerime dikkat etmeye çalışıyorum ama asla beceremiyormuşum(!) Göğüslerim biraz yukarıda ve tişörtlerde doğal olarak açılmaya çok müsait. Olabildiğince kapalı şeyler alıyorum ama 1 cm açılsa ya da göğsüm gözükmese ama o tişört aşağı düşse kıyamet kopuyor. Göğüslerime uygun sütyenler aldım e bu sefer de sütyenler çok yüksek kaçıyor diyor. Bana kalırsa çok abartıyor. Sonra olay sen benim istediklerimi yapmıyorsun ben niye yapayime , senin göğüslerin açılıyor hata yapıyorsun ben de hata yapabilirime , sen açılınca özür dilemiyorsun ben de yanlış bir şey yapınca özür dilemeyeceğime kadar gidiyor. Şimdi geleceğimle ilgili önümde 2 seçenek var. Ya kendi hayatımı , tarzımı ona adayıp mütevazi bir hayat süreceğim , ya da özgürlüğümü seçeceğim. 2 seçenek arasında çok uçurum olmasına rağmen seçim yapamıyorum. Sevdiğim adam için değişmeli , bir kaç kıyafetten vaz geçmeli miyim yoksa bunun sonu gelmez mi? Bu arada ikimizinde işi gücü var , belli olgunluğa gelmiş insanlarız. Seneye evlilik düşünüyoruz yani bir an önce iş işten geçmeden karar vermem gerekiyor.
EKLEME: kendisi hiç muhafazakar değil arkadaşlar , dini vazifelerini yerine getirmediği gibi içki falan da içer. Ailesi muhafazakar ve babasından öyle gördüğü için normal geliyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?