- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Ozaman gec kalmayin.kesinlikle başlarda böyle değildi. kıskançlık hafiften hep vardı ama giderek arttı ve psikopatlaştı
Umarım siz de kendiniz için en iyi kararı verirsiniz.kurtarmışsınız kendinizi , umarım her şey gönlünüzce olmuştur
umarım canımUmarım siz de kendiniz için en iyi kararı verirsiniz.
aynen öyle ben ne kadar yaparsam yapayim tam istediği gibi olmadığı sürece tüm çabamı yok sayıyorOzaman gec kalmayin.
Esimle hayata bakis acimiz hemen hemen ayni ama en ufak bir aykirilik oldumu bunaliyorum. Kendimi ozgur hissetmiyorum ki tarzlarimiz ayni oldugu halde ki siz cok farklisiniz.
Nekadar dikkat edersen et, aikesi gibi giyinmedigin ve davranmadigin surece dikkat etmiyormussun gibi gelecek kendisine.
Bende muhafazar bir ailenin kiziyim. Kendimde oyleyim ama herzaman savundugum sey. Herkez nasilsa oyle olmali. Yani seni nasil begendi sevdi ise oyle, madem kafandaki tarzi seviyordun neden oyle biri ile evlenmedin?
Bence zor, yapabileceğini zannetmiyorum. Cok bunaltir seni.
Evet.Seni nasil kabul ettiyse öyle kimse kimseyi degistiremez sen gönüllüysen degismek istesen o ayri.Aynı şekilde o da beni ve ailemi biliyordu. İkimiz beraber bi ilişkiye başlamışken işler ciddiye binince kenara çekilip bana sen değişeceksin demesi sorun bence. Sizce öyle değil galiba ?
Onunla ilgili problemler tabiki bitti. Şimdi pek karışmıyor. O konuda pişman değilim. Yani ben de istiyordum ama hemen degil. Sen tamamen kisitlanmis gibi hissedeceksen zor gelebilirpeki kapandığınızda tüm sorunlar bitti mi ? evlendiğinize pişman mısınız ?
E tamam belliki hayat görüşleriniz farklı o değişmicek sizde değişmiceksiniz birlikte ömür geçmezzaten ciciklerimin gözüktüğü falan yok ki kendi abartıyor. arakadan sol taraftan bakınca gözüküyormuş ,yok eğilince hafif gözüküyormuş vs vs
gönüllü değilim ki . ben kendimden de memnunum hayatımdan da ama seviyorum diye katlannmaya çalışıyorum da abartıyor da abartıyorEvet
Evet.Seni nasil kabul ettiyse öyle kimse kimseyi degistiremez sen gönüllüysen degismek istesen o ayri.
ben kapanmayı düşünmüyorum , şimdilik öyle bir isteği de yok ama sürekli söylenmesi , surat asmasıyla ömrümü yediOnunla ilgili problemler tabiki bitti. Şimdi pek karışmıyor. O konuda pişman değilim. Yani ben de istiyordum ama hemen degil. Sen tamamen kisitlanmis gibi hissedeceksen zor gelebilir
ayrıl. evlenmeyi falan da düşünme bu insanla. kimse için değişmemeli bir insan. hele ki senin olmasını istediği tarzda kendi öyle olmayan insan için hiç değişmemeli. yürümez sizin ilişki. bir yerde muhakkak patlak verir. hem sen kendi istediğin şekilde hareket edemediğin zaman, gerçek anlamada mutlu oluyor musun gerçekten? 5 yıllığın vermiş olduğu alışkanlık da var tabi. hemen insan kopamaz. ama enine boyuna düşün. olmaz bu insanla. şuan şu dakika idare edebilirsin belki ama ilerisi için sanmıyorum.5 yıllık bir ilişkim var kızlar ve sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve buna bağlı sevgilim çok kıskanç. ( lütfen dini yerlere çekilmesin , konum kapanmasın ) Bana değişmem gerektiğini söylüyor , zira kendi değişemezmiş(!) genişleyemezmiş. Değişmekten kastı da giyimime daha özen göstermem , daha sakin biri olmam konusunda. Bense özgürlüğüme çok düşkünümdür , rahat bir ailede yetiştim. Kıyafeletlerime dikkat etmeye çalışıyorum ama asla beceremiyormuşum(!) Göğüslerim biraz yukarıda ve tişörtlerde doğal olarak açılmaya çok müsait. Olabildiğince kapalı şeyler alıyorum ama 1 cm açılsa ya da göğsüm gözükmese ama o tişört aşağı düşse kıyamet kopuyor. Göğüslerime uygun sütyenler aldım e bu sefer de sütyenler çok yüksek kaçıyor diyor. Bana kalırsa çok abartıyor. Sonra olay sen benim istediklerimi yapmıyorsun ben niye yapayime , senin göğüslerin açılıyor hata yapıyorsun ben de hata yapabilirime , sen açılınca özür dilemiyorsun ben de yanlış bir şey yapınca özür dilemeyeceğime kadar gidiyor. Şimdi geleceğimle ilgili önümde 2 seçenek var. Ya kendi hayatımı , tarzımı ona adayıp mütevazi bir hayat süreceğim , ya da özgürlüğümü seçeceğim. 2 seçenek arasında çok uçurum olmasına rağmen seçim yapamıyorum. Sevdiğim adam için değişmeli , bir kaç kıyafetten vaz geçmeli miyim yoksa bunun sonu gelmez mi? Bu arada ikimizinde işi gücü var , belli olgunluğa gelmiş insanlarız. Seneye evlilik düşünüyoruz yani bir an önce iş işten geçmeden karar vermem gerekiyor.
EKLEME: kendisi hiç muhafazakar değil arkadaşlar , dini vazifelerini yerine getirmediği gibi içki falan da içer. Ailesi muhafazakar ve babasından öyle gördüğü için normal geliyor ona
Kendisi bazı şeylere dikkat etmezken bunu dayatmaya hakkı yok.ben kapanmayı düşünmüyorum , şimdilik öyle bir isteği de yok ama sürekli söylenmesi , surat asmasıyla ömrümü yedi
Ayril5 yıllık bir ilişkim var kızlar ve sevgilimin ailesi çok muhafazakar ve buna bağlı sevgilim çok kıskanç. ( lütfen dini yerlere çekilmesin , konum kapanmasın ) Bana değişmem gerektiğini söylüyor , zira kendi değişemezmiş(!) genişleyemezmiş. Değişmekten kastı da giyimime daha özen göstermem , daha sakin biri olmam konusunda. Bense özgürlüğüme çok düşkünümdür , rahat bir ailede yetiştim. Kıyafeletlerime dikkat etmeye çalışıyorum ama asla beceremiyormuşum(!) Göğüslerim biraz yukarıda ve tişörtlerde doğal olarak açılmaya çok müsait. Olabildiğince kapalı şeyler alıyorum ama 1 cm açılsa ya da göğsüm gözükmese ama o tişört aşağı düşse kıyamet kopuyor. Göğüslerime uygun sütyenler aldım e bu sefer de sütyenler çok yüksek kaçıyor diyor. Bana kalırsa çok abartıyor. Sonra olay sen benim istediklerimi yapmıyorsun ben niye yapayime , senin göğüslerin açılıyor hata yapıyorsun ben de hata yapabilirime , sen açılınca özür dilemiyorsun ben de yanlış bir şey yapınca özür dilemeyeceğime kadar gidiyor. Şimdi geleceğimle ilgili önümde 2 seçenek var. Ya kendi hayatımı , tarzımı ona adayıp mütevazi bir hayat süreceğim , ya da özgürlüğümü seçeceğim. 2 seçenek arasında çok uçurum olmasına rağmen seçim yapamıyorum. Sevdiğim adam için değişmeli , bir kaç kıyafetten vaz geçmeli miyim yoksa bunun sonu gelmez mi? Bu arada ikimizinde işi gücü var , belli olgunluğa gelmiş insanlarız. Seneye evlilik düşünüyoruz yani bir an önce iş işten geçmeden karar vermem gerekiyor.
EKLEME: kendisi hiç muhafazakar değil arkadaşlar , dini vazifelerini yerine getirmediği gibi içki falan da içer. Ailesi muhafazakar ve babasından öyle gördüğü için normal geliyor ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?