Hayatımın kararı

kesinlikle başlarda böyle değildi. kıskançlık hafiften hep vardı ama giderek arttı ve psikopatlaştı
Ozaman gec kalmayin.
Esimle hayata bakis acimiz hemen hemen ayni ama en ufak bir aykirilik oldumu bunaliyorum. Kendimi ozgur hissetmiyorum ki tarzlarimiz ayni oldugu halde ki siz cok farklisiniz.
Nekadar dikkat edersen et, aikesi gibi giyinmedigin ve davranmadigin surece dikkat etmiyormussun gibi gelecek kendisine.
Bende muhafazar bir ailenin kiziyim. Kendimde oyleyim ama herzaman savundugum sey. Herkez nasilsa oyle olmali. Yani seni nasil begendi sevdi ise oyle, madem kafandaki tarzi seviyordun neden oyle biri ile evlenmedin?
Bence zor, yapabileceğini zannetmiyorum. Cok bunaltir seni.

aynen öyle ben ne kadar yaparsam yapayim tam istediği gibi olmadığı sürece tüm çabamı yok sayıyor

Evet
Aynı şekilde o da beni ve ailemi biliyordu. İkimiz beraber bi ilişkiye başlamışken işler ciddiye binince kenara çekilip bana sen değişeceksin demesi sorun bence. Sizce öyle değil galiba ?
Evet.Seni nasil kabul ettiyse öyle kimse kimseyi degistiremez sen gönüllüysen degismek istesen o ayri.

peki kapandığınızda tüm sorunlar bitti mi ? evlendiğinize pişman mısınız ?
Onunla ilgili problemler tabiki bitti. Şimdi pek karışmıyor. O konuda pişman değilim. Yani ben de istiyordum ama hemen degil. Sen tamamen kisitlanmis gibi hissedeceksen zor gelebilir

Onunla ilgili problemler tabiki bitti. Şimdi pek karışmıyor. O konuda pişman değilim. Yani ben de istiyordum ama hemen degil. Sen tamamen kisitlanmis gibi hissedeceksen zor gelebilir
ben kapanmayı düşünmüyorum , şimdilik öyle bir isteği de yok ama sürekli söylenmesi , surat asmasıyla ömrümü yedi

Emin ol vazgeçmen gereken tek şey giyim kuşamın olmayacak bu adamla devam edersen. Sen kabul ettikçe arkasi gelecek başka başka fedakarlıklar beklenecek. Bir gün senin canına tak edene kadar.

ayrıl. evlenmeyi falan da düşünme bu insanla. kimse için değişmemeli bir insan. hele ki senin olmasını istediği tarzda kendi öyle olmayan insan için hiç değişmemeli. yürümez sizin ilişki. bir yerde muhakkak patlak verir. hem sen kendi istediğin şekilde hareket edemediğin zaman, gerçek anlamada mutlu oluyor musun gerçekten? 5 yıllığın vermiş olduğu alışkanlık da var tabi. hemen insan kopamaz. ama enine boyuna düşün. olmaz bu insanla. şuan şu dakika idare edebilirsin belki ama ilerisi için sanmıyorum.
hayatını kimseye adama. sen bir bireysin. bu dünyaya da bir defa geliyorsun. doğru bildiğin şeyleri yap. kimsenin dediğini değil. bu bugün kıyafettir yarın başka birşeyle gelir karşına.

Fitness antrenörü bi sevgilim vardim ayni problemleri yaşadık burnumdan getirdi. Ailesi aşırı muhafazakardi. Benden ayrildi bu sebeple. Yillarimi aldi ayı. Ve kendi dış görünümüne önem verir kiz arkdaslariyla takilir vs. Suan geriye dönüp bakinca o zamanlar ne kdr cok sevsem de onu suan cok basit geliyor. Aciyorum zavalli arafta sacma sapan bi insan. Bu arada ayrildiktan ve baya zaman gectikten sonra ben onun istedigi kişinin fazlasi oldum hem de kendiliginden caba sarfetmeden ama kendi istegimle ve benim neler yaptigimi öğrendiği ortak bi cevremiz olustu. Nihahaha. Hayat cok garip.
Ayrıl sen bu adamdan. Goruceksin her sey cok guzel olucak.

Baştan sona okumadım...
5 yıldır seninle olupta aklı daha yeni mi başına gelmiş, genişleyemeyeceğine karar vermiş.
Pehh.

Uyumsuz eşler böyle oluşuyor demek sonuç evlendikten sonra boşanmak

Bu adam muhafazakar değil. Muhafazakar insan içki içmez. Sadece kılıf uydurmuş isteklerine

Önce kendi muhafazakarmış gibi davransın sonra sizden istesin. Gelecekte bu davranışlarım artmaz demişte artmayı bırakın sizi çok değişik hallere bile zorla getirtir. Özgürlüğüne düşkün biri olarak siz onunla yapamazsınız. Ya özgürlük ya da işkenceleri günlere hazır olun.

Ayril

Kendisini muhafazakar olmayıp size muhafazakarlığı dayatan adamla evlilik çok zor olur . İki yüzlülük var icin içinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…