- 30 Mart 2009
- 14.613
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.172
- 1.123
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Spermcigin sirtini sivazlamak :))Yani allah inanciniz varsa biraz kaderin onune gecememek gibi birsey.
Bu kadar zor yoldan gectiyse o spermcik bi sirtini sivazlamak lazim bence :) uzulmeyin.
Ben de hic istemiyorum 3. Yu ama sadece prez. Ile korunuyoruz. Urktum simdi :)
Eger dogum yapmayi dusunuyorsan inan tahmin ettiginden cok daha guzel bisey yaklasik 16 ay var bebeklerim arasinda. 7 aylikti kizim ogluma hamile kaldigimda ki kizim tup bebekti. Olabiliyor yani.Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Bir bağlatma var bir de kesme var kanalları kesiyor o zaman imkansız hamile kalmak. Şimdi bu doğumdan sonra ben keserek bağlatıcam tüpleri.Ay o zaman ben ne yapayım,nerelere gideyim. Arkadaşınızın kaybına üzüldüm,tekrar hamile kalmasına sevindim ama kendi adıma 3.çocuk düşünemiyorum.
Senin iki vocugun vardi dimi? Bi tasla iki kus vurmussun desene:)Benim sezeryabda baglandi. O yuzden fark etmiyor. Bir de ben biraz psikopatim korunma konusunda, ona gore sorun degil boyle meseleler
Burcunun konusundaki durumu yasasak mesela, bu cocuk cok cengaver olacak diye sevinirdir
Dış gebelik olmasın bnde şaşırdımHamile kalmak istemediğm için 2 farklı yöntemle korunduğum halde hamile olmam olabilir mi mesela
Dis gebelikle ne alakasi var olayin? Kadin bayaaaa baya hamile kalmis iste :)Dış gebelik olmasın bnde şaşırdım
Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?