- 17 Ağustos 2011
- 24.894
- 156.983
- 798
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
tüp bağlatıp hamile kalmak mı
@Daughter of your father duydun mu
eskiden var olan şuan olup olmadığından emin olmadığım pcosuma güvenirken bu konuyu okudum.
sevişmeyecem
Bir spiral vakası daha.. bende spiral taktırıp iki ay sonra hamile kaldım bebeğim 19 aylıktı artık çocuk düşünmüyorduk... çok gelgit yaşadım ama kıyamadım işte.. biz daha iyi korunuyorduk valla hiç sorun yaşamamıştık.. geçmiş olsun ama spiralin bir an önce çıkarılması gerekiyor bir de tabi dış gebelik olabiliyor spiral olduğu için. Diğer sayfaları okuyamadım. Hayırlısı olsun.Arkadaşlar bebeğim 8 aylık.Doğumdan sonra spiral taktırdım.Çok korktuğumuz için eşim prezervatif de kullanıyodu zaten 2-3 haftada bir ya oluyodu ya olmuyodu.Üstelik geçen ay da regl oldum ya da en azından öyle sandım ama gene hamileymişim hem de 2 aylık.Üstelik bende pko vardı.Böyle bişey nasıl olabilir aklım almıyo.Yani tıp tarihine geçmek için başvuruda bulunucam.2 gün önce test yaptım bugün de kan verdim sonuç kesin.Ben ne halt edicem şimdi.Milyonda bir ihtimal geldi beni buldu.Her şeyi geçtim doktorum bana 1 sene sakın hamile kalma demişti.Yarın ultrasonla bakılacak ve ben napıcamı bilmiyorum.
Benim arkadasima doktor senin cocugun zor olur demisti bisürü hormon bozuklugu vardi.kendi korunmasina eşi korunmasina ragmen hamile kaldi ve 3 ay adet gormus hamileliginde.su anda 4. KucagindaAllahtan doktor zor dedi ya demeseydi kiz tüplerini baglatti su an.yani demem o ki olmayacak bisey deil.bebek basli basina bi mucize zaten ama sizinki kat kat mucize
Valla arkadaşım o ara dogum kontrol hapida icmis agri kesici falanda kullanmis 3 ay yani düsün.cocuk yeni dogdu sapasağlam.olmuyo demekkiKonudan bağımsız ama aklıma her zaman bu takılır
Aylarca adet gördüğü için hamile olduğunun farkında olmayan çok kişiyi ben de duydum
Korunmadığimiz her ay adet görsek bile yine de test mı yapmalıyız
Zaten adet görüyorum hamile değilimdir düşüncesi ile rahatça istediğimiz ilacı kullansak ama hamile olduğumuzu ogrensek o ilaçlar bebeğe nasıl etki eder
En büyük korkum bu olmuştur her zaman
Ahahha evet güzel isim erkek olursa Ali azim kız olursa ela azimeBöyle bir durum yasasam ve dogursam ismini 'Azim' koyardim :)) resmen dağları taşları delmis azimle gelmiş bebiş :) Hakkınızda hayırlısı olur umarim.
Genelde çocuk sahibi olmakta zorlanan çiftlerin ilk çocuktan sonra ikincisi hemen anlamadan oluveriyor, çok denk geldim böylebende şok oldum :) seni taa burda çocuğun olmadığı zamanlardan hatırlıyorum
İmkansızı başarmıssınız vallahi 2 yöntemle nasıl gelmiş de yerleşmiş hayret
Öyle yada böyle olmuş işte hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
bende spiral taktırayım diyodum kesinlikle vazgeçtim
Hamileliğin tek belirtisi adet gecikmesi değil ki :) halsizlik, bulantı, baş dönmesi, uyku hali.. daha bir sürü farklılık.. emin olun en fazla 1 kez üstüne görürsünüz, kısa sürede anlarsınız bir gariplik olduğunu :)Konudan bağımsız ama aklıma her zaman bu takılır
Aylarca adet gördüğü için hamile olduğunun farkında olmayan çok kişiyi ben de duydum
Zaten adet görüyorum hamile değilimdir düşüncesi ile rahatça istediğimiz ilacı kullansak ama hamile olduğumuzu ogrensek o ilaçlar bebeğe nasıl etki eder
aslında hamilelikte kan gelmesi adet gibi olmuyor, daha az kisa sureli kanamalar oluyor ve adet sancısı cekmiyorsun. düzenli adet gören kişi bir gariplik oldugunu farkeder. yani hamileyken adet görme diye bişey olmuyorKonudan bağımsız ama aklıma her zaman bu takılır
aslında hamilelikte kan gelmesi adet gibi olmuyor, daha az kisa sureli kanamalar oluyor ve adet sancısı cekmiyorsun. düzenli adet gören kişi bir gariplik oldugunu farkeder. yani hamileyken adet görme diye bişey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?