Benim derdim sevgilimin ailesi. Ciddi düşündüğüm bi erkek arkadaşım var. Uzun zamandır ailesi ( x sevgilim ) baskı yapiyolardi. Artık istemeye gidelim diye. En sonunda ailem ikna oldu ve gün belirlendi. Sabaha kadar temizlik ikramlar hazırlık yaptık. Artik bekledigim an gelmisti . Ama hicbirsey beklediğim gibi olmadı. Kapıdan girişiyle müstakbel kayinpederimin ben kız istemeye gelmedim diyisi bir oldu. Hepimiz şoka uğradık. İçeri geçip oturdular babası hicbiseyden haberim yoktu , hep x le kızınız kendileri ayarlamislar dedi. Ben yanlarına hiç girmedim kızdığım için. Annesi bunun üzerine yanima geldi benim haberim vardı babasına demedim dedi Ve yine bir şok... bu olay üzerine yerin dibine girdim babam benim zorla verecek kızım yok dedi. Hicbisey olmamış gibi hala haberimiz yok deyip guluyolardi. Daha sonra da büyük kızım evde ayıp olmasın diyerek kalktilar ve hala annesi olacak kişi kapıdan çıkarken alaycı alaycı suratıma bakarak güldü. ( Bu arada x babasının herseyden haberı olduğunu ama yalan söylediğini söyledi. Kendisi de çok üzgün ve şaşkın ) NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRMIŞ DURUMDAYIM! YORUMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER