HAYATIMINNN ŞOKUU!

Kızmayın ama komik bir durum olmuş biraz zaman geçsin zaten neyin ne olduğunu anlarsınız evlenmeden iyi düşünün bu aile bugün böyle yaptıysa... Erken yaşta çökmeyin sonra

Bu ne ya aptal mı bu insanlar
Ben olsam ailemin karşısında böyle laubali insanları tutmaz evden kovardım çok iyi sabretmişsiniz.

Ailene bırak artık. Ne düşünürlerse onu yapsınlar. Çocukla da görüşmeyi kes. Eğer kesmezsen seni kandıracak belli ki yaşın da küçük.

Bence soyle oldu. Onlr iste istemiyor zaten belli. X ben itiyorum diye israr etti. Evde arbede yasandi. Elini fan vurup catlatacak kadar costuysa onlarda baktilar bu vazgecmicek iyi madem gidelim dediler. Gelmisken de sizi istemediklerini acik acik belli ettiler, hatta soylediler. X sizi istemediklerini biliyordu ama size geldiklerinde ailesinin o sekilde davranacagini tahmin edemedi.

Simdi x diyin ki ben ve ailem + ileride cocuklarim asla ve asla ailenle yuzyuze gelmek istemiyoruz. Dugun dogum hastalik olum de dahil. Kendi ailenin dugunune gelmemesini kaldirabilceksen, evine hic gelmemelerini yada cougunu hic alip goturenemeyi kabul etceksen bana bunun garantisini verirsen olur zamana birakalim ve emin olnca evlenelim. Haa bana yarin oburgun gorusceksin, torunlarini ozldiler, sende ne kincisin, bende senin ailenle gorusmem gibi argumanlarla asla gelme, gelenezsin. Ama senin annendir babandir istesende silemezsin, tek basina gider gorur gelirsin. Ammaa bana ordan doldurusa gelip geri donmeyeceginin ve ailenin asla aramizi bozmayacaginin da garantisini vermen lazim.

Tabiki cok utopik oldu. Soz verse de bunlara tutamaz bence. Cok akli basinda, cok efendi ailen var. Onlari bu camura bulastirma.

Daha once buna benzer bi mevzuu gordum. Kiz istenmiyor cocuk ille inat ediyor evleniyolar. Sonu tabiki husran. O anasina rest ceken, kavga eden adam, bosanma davasinda anam gibi kokmuyor, annem gibi uzerimi ortmuyor dedi. Var gerisini sen dusun.

seni oğullarına layık görmemişler olay bu

Kızmayın ama komik bir durum olmuş biraz zaman geçsin zaten neyin ne olduğunu anlarsınız evlenmeden iyi düşünün bu aile bugün böyle yaptıysa... Erken yaşta çökmeyin sonra

Estağfurullah, Seviyorum ama bi yandan pişman olmaktan da korkuyorum çünkü sadece bu değil daha bir çok şeyler var .

1. Sevgiline söyle, ailesini terk edip seninle evlensin.
İşi var mı? Parası var mı?

2. İşi ve parası yoksa ayrıl.

Ona kalsa herşeyi bırakıp gidelim diyo . Evet var

Evet var dediğiniz para kaç lira sorması ayıp? Düğün yapmaya ve ev döşemeye yeter mi?

Evlendikten sonra nasıl geçineceksiniz? Ne iş yapıyor ve ne kadar kazanıyor?

Madem parası var, babasına olan 2000 tl borcu neden ödememiş?

Benim 21 x in 27

canım yaşın daha çok küçük, daha istemede bu tarz sorunlar çıkıyorsa bunun nişanı-evliliği vs var. ömrü hayatını bu aile geçirmek istediğine emin misin?

daha önemlisi tüm kv- gelin sorunları aslına adamdan kaynaklıdır. adam karısını da ailesini de kimseye ezdirmiyor ve gazına gelmiyorsa sorun olmuyordur. burdaki esas cevaplaman soru eşin ailesini ne kadar dinliyor? ileride ailesinin gazına gelir mi? seni ezdirir mi? senin ailene saygısız davranır mı? bunları sen biliyorsun. iyice düşünüp tartarak kararını ver.

Kendisi inkar etse de bu böyle olacak evet biliyorum. Şöyle diyim olursa da misafir gibi gelir misafir gibi giderim dediğimde bende senin ailene öle yaparım dedi. Karmakarisigim.

Ne yapacaginiz belli ..Daha kendi oğullarını ciddiye almamışlar..Bir de sizi ve ailenizi küçük dusurmusler...Bu iş burda biter arkadaş hadi ben neyse derdim ben olsaydım ammaaa ailemle dalga geçtirmem..

Kendisi inkar etse de bu böyle olacak evet biliyorum. Şöyle diyim olursa da misafir gibi gelir misafir gibi giderim dediğimde bende senin ailene öle yaparım dedi. Karmakarisigim.

Direk ayril. Asla asla bir daha aramasina bile karsilik verme. Azicik kendini seviyorsan. Onu dediyse, hele simdiden bitmistir. Al ailesini vur x' e.

Bunda başka işler var.Seni istemedikleri çok net.Dalga geçmişler resmen seninle ve ailenle.Çok kötü bir başlangıç olmuş.Baban kibar bile davranmış.Ben olsam asla evlenmezdim bu saatten sonra ama sen ayrılmaya niyetin yoksa bile hepsinin burnundan getirmelisin bunu.Ailesi kadar sevgilinde suçlu.Ağırlığını koyması ve buna izin vermemesi gerekirdi.

Direk ayril. Asla asla bir daha aramasina bile karsilik verme. Azicik kendini seviyorsan. Onu dediyse, hele simdiden bitmistir. Al ailesini vur x' e.

Yok rahatlamadim. Bi daha dicem. Ayril tamam mi? :) sakin ekmeklerine yag mi sureyim, o anasini sevindirmeyim diye dusunme. Ayril bi daha ayril.

Reactions: anu
Resmen ayrılın diye terbiyesizlik yapmışlar,belliki aile düğün masrafı yapmak istemiyor,kendileri istiyorlarsa ne b.k yerse yesinler demeye getirmişler,hani kız evi naz evi olur talepler olur ya,görgüsüz ve terbiyesiz bir aile imiş,allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın canım üzülme

Babasına olan borcu değil işte bu babasının ödediği borç. Güzellikle ödeyip yüzüne vurdular . Kendi iş yeri vardı memur olucam diye bıraktı ortagina

Babasına olan borcu değil işte bu babasının ödediği borç. Güzellikle ödeyip yüzüne vurdular . Kendi iş yeri vardı memur olucam diye bıraktı ortagina

Eeee memur oldu mu bari?

Birikmiş parası ne kadar?

Ohaa yani. Su an annemle babamla kavga ettim yuzume pis pis gulduler asiri ofkeliyken. Evin altini ustune geciresim geldi o an. Hala ofkeliyim. Seni su an cok iyi anliyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…