hayatimiza karisan insanlar neden var

Hadi yaa sen benim ne iş yaptığımı biliyor musun ki çalış senin de olur ama olmaz diyorsun. Çok şükür iyi bir maaşım ve dünyalar iyisi eşim var aa tabii ama sen internetten aradığın için ve bir türlü dikiş tutturamadığın için evli ve çalışmayan insanları koca parası yemekle suçlarsın. Ben evliyim ve sorumluluklarım var öyle sizin gibi bekar olup havaya saçılacak paralarım yok. Yoksa eşimin de benim de iyi bir mesleğimiz var ama dedim ya almam zaten diye. Okurken emek vermiş, çalışırken yorulmuyormuş hadi oradan kimse okumadı bir tek sen okudu çünkü ve okuyan herkes tüm gün sitede geziyor öyle mi maşallah size demek ki oturduğunuz yerden para veriyorlar yazık boşa veriyorlar demek ki. Ben de çok çabalayıp zor şartlarda okuduğu için paramın değerini bilip birikim yapmaktan yana kullanıyorum paramı. Geleceğimi de düşünüyorum ama siz herhalde evlilikten umudu kestiğiniz için tabii ki istediğiniz gibi harcayabilirsiniz yani en son sitede eklediğiniz tanımadığınız etmediğiniz size boşandım diyen adam evli çıkmıştı dimi. Biriyle de görüşmüştünüz bir daha aramamıştı siz de böyle eşyalar alıp avunuyorsunuz işte bense eşimle geleceğimizi inşa etmekle çünkü pahalı çantalar ego tatmininden başka işe yaramaz ben ise bunları çoktan aşmış ergenliği geçmiş bir kadınım. Çocuğum için daha ferah büyük bir ev ve yine çocuğumu iyi okullarda okutacak birikim yapmakla meşgulüm ama merak etmeyin yeri geliyor en iyi yerlerde yemeğimi yiyor tatillerde en güzel otellere de gidiyorum face adresimi vereyim resimlerime bakın bakalım hangi otele gitmişim en son ahahaaa
Ne kadar ayıp ya, insanların açtığı konular üzerinden yürümek.. şu adamı aradın bilmem ne yaptın. Resmen çingene kavgası.

Bin değil istersen iki bin liraya al istediğin yere parayı harca kimsenin sana bir şey demesine bence hakkı yok ben olsam çok rahatsız olurdum ayrıca sadece para mevzusu değil hiçbir konuda bana müdahale edilmesine tahammül edemiyorum

Back
X