Terapi alıyorum onun da giderini bi krediye bağlasam arabamı değiştiririm fikri dolaşıyor aklımda sürekli ama iyi geldiği için idare ediyorum işte.. gerçi arabaya gelene kadar neler var diyorum bir yandan, stabil kalmaya yetiyor ancak enerjim şimdilik ona da şükürMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .
Edemiyoruz ... Maddi manevi bitigim ben de .. beni de salınMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .
Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklarını yaşanmayacağım seçimler yapıyorum ve zorluk yaşamıyorumMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Çıkamıyoruz, yuvarlanıp gidiyoruz.
Ben artık şöyle 1-2 seneye evlensem, bir iki çocuk yapsam, en azından düzenim olur, bebelerim olur, bu hayatı tek başıma yüklenmem belki anlaşamam boşanırım, diyorum ama hayırlısı bakalım. Şans
Aynı ben bu ara ben de sürekli ya uyuyorum ya da burda kendimden daha zor şartları olanlara bakıyorumuyuyorum uyumak cozum degil ama en azindan daha az dusunmus oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?