- 28 Şubat 2023
- 146
- 232
- 18
Çıkamıyorum, saldım artık. Ne eksik ne fazla. Bende de durumlar aynı. Ev sahipleri gaddar, sevmediğim bir şehirde mecburen yaşıyorum. Kıt kanaat yetiyor. Geleceğe dönük bir hayalim yok. İntihar etmeyi asla düşünmem ama ölen giden insanlara imreniyorum bazen, kurtuldular diyorum…Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .
yok ki cozum tolin ya dusunmeyeceksin ya gormeyeceksin uyudukca da kendime ettim kilo aldimAynı ben bu ara ben de sürekli ya uyuyorum ya da burda kendimden daha zor şartları olanlara bakıyorum
Evlenmekte artık çok pahalı herseye hergun zamn geliyor ama bizim maaşlara o kadar zam gelmiyor
Evlenmekte artık çok pahalı herseye hergun zamn geliyor ama bizim maaşlara o kadar zam gelmiyor
Başa cikilmiyor bı yerden patlak veriyor biri bitiyor öteki başlıyor alıştık artıkMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Hayatın zorluklariyla tek başıma mücadele etmekten yorulduğumu hissediyorum artık. Atandigim şehri hiç sevmiyorum seneye mutlaka tayin isteyeceğim nefret ediyorum burdan . Memur maaşları da iyice eridi kiralar çok pahalı kenara üç kuruş koyabilmek için kırk takla atıyorum. Sosyal çevrem yok zaten artık burdan olsun diye de bir derdim yok. Kısacası ben elendim siz devam edin .
Baktım baktım sustum ekonomik açıdan en şanslı durumdasınız şuan bekar ve öğretmen olarak. 2kisi çalışıp 3 çocuğa yetemiyoruz ekonomi hakket uçtu, mutsuz olduğunuz yer harikalar diyarı olsada rahat edemezsiniz tayin fikriniz gayet yerinde.ayrica sosyal çevreyi bile masraf olarak görür olduk sanırım biz çoktan elendikMerhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Mutsuz olduğunuz yer harikaları diyarı olsa da rahat edemezsiniz derken neyi kastettiniz acaba aklimdakiyle aynı seymi merak ettim :)Baktım baktım sustum ekonomik açıdan en şanslı durumdasınız şuan bekar ve öğretmen olarak. 2kisi çalışıp 3 çocuğa yetemiyoruz ekonomi hakket uçtu, mutsuz olduğunuz yer harikalar diyarı olsada rahat edemezsiniz tayin fikriniz gayet yerinde.ayrica sosyal çevreyi bile masraf olarak görür olduk sanırım biz çoktan elendik
Takmayarak...Merhaba 33 yaşındayım bekarım öğretmenim.
Allhını seven bunu evlendirsin görsün anyayı konyayıHer şeyin çözümü genç, yakışıklı, iyi ahlaklı, çocuksever, aşırı zengin kocada
Allhını seven bunu evlendirsin görsün anyayı konyayı
Ooo aynı Türkiye de yasıyosak o biraz zorŞekerim evlenmek kolay bir şey, buluruz bir saftiriği, yüzükleri takarız.ama düzgün koca adayı yok. Şöyle çekirdeksiz üzüm gibi, görümcesiz eltisiz sessiz sakin analı bir adam bulsam kolay olurdu her şey.
Büyük ihtimal aynı şeydir aklınızdakiyle, toplum olarak mutlu olma lüksümüz bile kalmadı diye düşünüyorum herkes yaşam derdinde.birde insan içine sinmeyen beğenmediği bir yerde koşullar çok iyi olsada mutlu olamaz fikrindeyim ,yinede konu sahibinin şuan olduğu yeri birkaç tahminle tutturabilirim ama linç yiyecek vaktim yokMutsuz olduğunuz yer harikaları diyarı olsa da rahat edemezsiniz derken neyi kastettiniz acaba aklimdakiyle aynı seymi merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?