Hayatin zorluklariyla nasil başa çikiyorsunuz ?

Çıkamıyorum, saldım artık. Ne eksik ne fazla. Bende de durumlar aynı. Ev sahipleri gaddar, sevmediğim bir şehirde mecburen yaşıyorum. Kıt kanaat yetiyor. Geleceğe dönük bir hayalim yok. İntihar etmeyi asla düşünmem ama ölen giden insanlara imreniyorum bazen, kurtuldular diyorum…

Evlenmek için evlenilmez, boşluğu doldurmak için biriyle birlikte olunca ileri de sorun getirir, sosyal çevre yoksa tayin oluncaya kadar en iyi çözüm hobi edinmek, hayvan beslemek gibi şeyler kalıyor.
Hoşlanmayacağınızı düşündüğünüz aktivitelere şans verin.
Birde Jim Carrey izleyn, Bay Evet

Hayata bakış açım hep "allah sağlık versin, sadece sağlık ile sınananların işi daha zor, yoksa her hayatin kendine gore zorluklari var" şeklinde. Sagligimiz yerinde cok şükür. Dün baska bir zorlukla ugrasiyorduk, bugun baska. Her sey geciyor ya da alisiliyor. Her kosulda mutlu olmayi bilmeli insan bence. Olumsuz bakacak olsam bisuru sey bulurum. Mesela, isi biraktim, hayalimdeki meslek icin, ama başaramadım, evde oturuyorum. Kilolarimla basa cikamiyorum. Cok sukur guzelce geciniyoruz ama en ufak bi yatirim yapamadik, esimin işinde bi sorun olsa cok zora gireriz. Cok zor bi cocugum var, ailem uzakta, 2 senede bir sehir degistiriyoruz, arkadas edinmek zor, alışmak zor , cocuguma tek basima bakiyorum, kimseden bir gun bile yardim isteyemiyorum, bazen tukenmis hissediyorum vs vs. Bunlar da hayatimin gercekleri. Bunlarin farkindayim ama nadir tukenmis anlarimin dışında oturup bunlari dert ettigimi hatırlamıyorum. Onjn yerine, cok şükür saglikla bir bebegim oldu, cok guzel gelisen bir bebek yorucu olsa da , masallah. Surekli sehir degistirmek surekli yeni yerler tanimak demek, aslinda cok eglenceli. Etrafimda aile akraba olsa kesin daha kotu olurdu. Cok guzel bir yerde yasiyorum, hicbir seyim eksik degil. Kocami cok seviyorum. Meslegime dair umutlarim var ve buna sarilmaliyim . Hep boyle pozitif yanina bakiyorum genelde, cogunlukla mutluyumdur. Cok buyuk seylerim yok. Ama bence saglik varsa gerisini oldurmak bizjm elimizde

Saldım gitti... havalarda kapalı gidiyor. İyice bunaldım... birseyler yapmam lazım da ne bilmiyorum....

Acaba ev arkadaşınız olsa daha iyi hisseder misiniz? Benim eskiden ev arkadaşım vardı ve Allah’a şükür iyi anlaşıyorduk. Çok güzel yoldaş olmuştuk birbirimize, daha sonra evlendi gitti tek kaldım. Sevmediğimbir şehirde pahalı kiralar ve saçma sapan insanlar mutsuz bir hayat yaşamaya başladım. Ama girdiğim ortamlarda tanıştığım insanlar hayatımı güzelleştirdi diyebilirim.

Bence hayatla mücadele etmenin en iyi yolu boş kalmamak . Ben o dönem dans kursuna ve dikiş kursuna gittim. Tatlı arkadaşlıklar edindim ve hayat hakkında düşünmeyi bıraktım

Bir de o dönem yoga yapmak iyi gelmişti bana. Özellikle Toprak elementi yogası insanın kendini ait hissetmediği bir yere ait hissetmesine fayda sağlıyor bence. Deneyebilirsiniz YouTube’da çetin Çetintaş toprak elementi yazın

Başa cikilmiyor bı yerden patlak veriyor biri bitiyor öteki başlıyor alıştık artık

Baktım baktım sustum ekonomik açıdan en şanslı durumdasınız şuan bekar ve öğretmen olarak. 2kisi çalışıp 3 çocuğa yetemiyoruz ekonomi hakket uçtu, mutsuz olduğunuz yer harikalar diyarı olsada rahat edemezsiniz tayin fikriniz gayet yerinde.ayrica sosyal çevreyi bile masraf olarak görür olduk sanırım biz çoktan elendik

Mutsuz olduğunuz yer harikaları diyarı olsa da rahat edemezsiniz derken neyi kastettiniz acaba aklimdakiyle aynı seymi merak ettim :)

Takmayarak...

Allhını seven bunu evlendirsin görsün anyayı konyayı

Şekerim evlenmek kolay bir şey, buluruz bir saftiriği, yüzükleri takarız. ama düzgün koca adayı yok. Şöyle çekirdeksiz üzüm gibi, görümcesiz eltisiz sessiz sakin analı bir adam bulsam kolay olurdu her şey.

Ooo aynı Türkiye de yasıyosak o biraz zor
Evrene cok evlilik enerjisi yayıyosn kör topal birine denk gelme dikkat et kandırmasınlar

Mutsuz olduğunuz yer harikaları diyarı olsa da rahat edemezsiniz derken neyi kastettiniz acaba aklimdakiyle aynı seymi merak ettim :)
Büyük ihtimal aynı şeydir aklınızdakiyle, toplum olarak mutlu olma lüksümüz bile kalmadı diye düşünüyorum herkes yaşam derdinde.birde insan içine sinmeyen beğenmediği bir yerde koşullar çok iyi olsada mutlu olamaz fikrindeyim ,yinede konu sahibinin şuan olduğu yeri birkaç tahminle tutturabilirim ama linç yiyecek vaktim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…