hayatındaki adamla sorununu paylaşma

kybeleeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
191
0
26
Amasya
dun anneler gunuydu malum benmde bu konuda bı sıkıntım var bı duygusallaık yasadım kendı ıcımde ve tam aglıyordum nısanlaım aradı o konuyu bılıyr zaten ama beni daha önce hıc bu konuda aglarken görmemeıstı sesımden anladı bıseylerın ters gıttıgını sordu sonra zorla anlattrdı daha dogrusu ben sadce bugun anneler gunu dedım ve sesım gıttı

bu gıbı durumları ona yansıtmamamlımıyım acaba dedım sonra

ardından annesı aradı bızı benmle cok sıcak konustuu asla senı böyle görmek ıstemıyrm mutlu olmanı ıstyrm ben dedı

acaba dun bellı etmekle hata mı yaptım

bundan sonra böyle konularda nasıl davranmalıym acaba gecmıste acı cektıgımı bılıyrlar bu durum ıns benm ıcın ılerde dezavantaj olmaz hıc bu durumda olan varmı sonrasında kötu seyelr yasarmıyım acaba

problemin nedir hiç bilmiyorum ama Rabbim devasını versin. ne kadar güzel hem nişanlın hem annesidestek olmuşlar sana. bence seni ne kadar sevdiklerini görüp mutlu olmalısın olmayan ve belki de hiç olmayacak şeyler düşünüp kendini sıkıntıya sokmamalısın. Ama şu da var ki ailenle ilgili problemlerini anlatırken aileni kötüleme sakın. o zaman sıkıntı olabilir.

ne mutlu sana bir çok insan bu konuda yalnız olmaktan şikayet ederken sen desteğini yanı başında bulmuşsun. keyfini sür çoookkk mutlu oolll

çok çok saol canm bnm

konu şu kucukken evlatlık verılmısım bunu bılıyorlar kayınvalıdem bı kac kez benı ıncıtmeden sormaya calsıtı suan kı aılem cok ıyı allah var ama bırseyler eksık hep bende dunde bunu cok hısseettm ne bıleyım ıste aslında aıleme haksılık ettım ama ılk kez dun agladım yıllardr bastırmısım kendımı bunuda nısanlandıktan sonra daha cok hıssettım

ins bana hep destek olular ve bu sorun olarak cıkmaz bnm karsıma

Tabi senin yaşadıklarını bilmem mümkün değil
Ama seni büyüten iyi bi ailen varmış ve nişanlının annesi yani yeni annen de ne kadar ilgili davranmış
Bence paylaşman iyi olmuş
Ancak mutsuz olma bu konu yüzünden yeni kuracağın ailene allah kısmet ederse gelecekte olacak çocuklarına odaklan.

kıyamam hiç sana bunda ne bu kadar problem edecek birşey var ne de onların bir gün sana karşı kullanabilecekler ibir durum. bu durumu sen seçmedin sonuçta hiç kimse senin karşına geçip bunu sana karşı kullanamaz. kaldı ki ailen seni çok seviyorsa -ki iyi insanlar dedin- gördüğüm kadarıyla nişanlın ve ailesi de öyle hiç üzülme. dediğin gibi sadece duygusal bir anınmış kendini bu kadar sıkma keyfini sür bunu. bence çok güzel birşey yaşamışsın. bir an kendini yalnız hissetmişsin belli ama bak ne kadar güzel destek olmuşlar. rabbim ağzınızın tadını hiiççç bozmasın

çok teskr ederıım guzel yorumlarınız ıcın ıns dedıgnz gıbı guzel olur hersey

zaten bundan sonra boyle bı durumla cıkmıcam karsılarına benı mutsuz görmelerını ıstemıyorum hıc

nısanlımın annesı dun ona demıs kı eger sen bu kızı mutsuz edersen ölene kadar sana hakkımı helal etmem bunu bnm önumde de söylemıstı oye mutlu olmustum kı ve mahcup

ins artık mutlu olurum zaten kayınvalıem ve nısanlımla ctesı beraberdık eskılerden konu acılmıstı ben demıstım kı

sen benm dogum gunumden 3 gun sonra geldın bıze sen benm dogumgunu hedıyemsın demsıtım ıns da öyledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…