Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

affetmek allah'a mahsustur. kırgınlıklarım var ama bir kişi hariç unuttum bile. o da kaynım ortanca olan. evlendiğim seneden beri kendi mutsuz evliliğinin acısını kardeşinin evliliğinden özellikle benden çıkarmak istediği için, aileme ve bana söylediği terbiyesizce sözler için, ablam vefat ettiğinde cenaze evine alkollü ve körkütük gelip üstüne üstllük beni babama kötüleme gibi bir haddini bilmezlik yaptığı için ve daha bir sürü yaptığı cahil cühela davranışlar için... allah'a havale ettim...
tüm bunlara yıllarca katlanıp daha bu sene canına okuduğum ve haddini bildirdiğim için kendime ayrıca kızgınım ....

benim bugunlere buralar gelmeme sebep olan kisiyi asla affetmiycem.belki benimde hatalarim oldu ama o beni mahvetti.son 2 senemi hep onun yuzunden yasiyorum:çok üzgünüm:

affedemıyecegım Kötü Kazen1. kısı gamze dıye lanet arkadas bozuntusu bırseydı. Kötü Kazen2. malesef esım (bunu Yazarken bıle utanıyorum cok acı cekıyorum ıcımde kaldı...) benım unıversıteye dewam etmeme engel oldugu ıcın. hııı bu arada sımdı cok pısman benı desteklıyor devam etmem ıcın ama nerde bende o eskı hafıza.. 3. hatırlayamadım ne bıleyım fazla kıncı degılım. ya yınede kocamı sevıyorum. eger benı mutlu etmeseydı ve maddı sıkıntı cekseydım o zaman cok daha kotu olurdum neyse kocamı affedeyım barım.:teselli:

5 yıl oncesı sorulsaydı bu soru hakkımı helal etmeyecegım bırcok kışı vardı şimdı sadece ahırette neden bana bunları yaşattıklarını soracagım.ıcımde yaşıyorum hesaplaşmamı ve dıyorum kı neden bu kadar durust oldun az daha ışını bılerek yaşasaydın ya sanırım ılk ben yapmıştım hatamı.

Ben kimleri kimleri affettim simdiye kadaaaaar.bu yüzden affetmedigim kimse yok ama kirgin oldugum,konusup ama icimin pek sevmedigi insanlar var tabiiki.Allah affetsin kullarini.Ben kimimki???

ya şu üç günlük dünyada deymez affetmemeye arkadaşlar.zamanla küs olduğumuz arkadaşlarla neiçin küstüğümüz bile aklımıza gelmiyo.hayat bir masal.BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ....

annemi ve babamı... beni 5 yaşında babannem ve dedeme bırakıp gittler..
inanamadım..
beni unuttunuz diye arabanın arkasından koştum, bağırdım, ağladım..
ama dönmediler..
izmirdeki eğitim daha iyi diye beni 2 yaşlı sinir hastasının eline bıraktılar..
aç kaldım, soğukta kaldım, yanlız kaldım..
daha sonra üniversiteyi kazandım hala inanaman nasıloldu diye, yüce rabbimin hediyesdi bana:)
üniversitede2 tane asistanlık teklifi aldım ama benim eğitimim için benden vazgeçebilen babam nedense bu konuda yardımcı olmadığı gibi akedemik kariyerimi engelledi. :1no2: bu arada babam diğer 2 kardeşimi yanından hiç ayırmadı bile:çok üzgünüm: ama ben dönmeyi çokistedim kabul etmediler. beni malesef sevmiyorlar biliyorum.
canım çok yanıyor, dayanamıyorum... ilerde evlenirde mutsuz olursam sığınacağım bir yerim yok.. 22 yaşındayım ama çocukluğumu elimden aldıkları için gençliğimi yaşayamıyorum..

ANNE, BABA; SAYENİZDE ARTIK SAĞLILIĞIMI KAYBETTİM, TEDAVİYE İHTİYACIM VAR BELKİDE... BU DÜNYADA BİRŞEY YAPAMAM AMA MAHŞER GÜNÜ YAKANIZA YAPIŞAN EL BİLİNKİ BENİM...

cansuyum çok acı vericidir eminim yaşadıkların. kolay şeyler değil tabii. erken yaşta olgunlaştırmıştır bu kötü tecrübeler seni. umarım bundan sonra herşey gönlünce olur. çok güçlüsün .hep öyle olman dileğiyle. allah bundan sonra bahtını açık etsin. sevgiler...

Inan cok üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Benim hayatta affedip-affedemeyecegim insan olmadi simdiye kadar..
Umarim olmaz da :1closedeyes:

senağlama:1no2: kıyamam ben sana, ama ne kadar guzel basarmıssın herseyı. Allah a havale et canım benım. gel sen benım kardesım ol.:teselli: aslında ben sana ne soylesem faydası olmaz bılıyorum. ne dıyecegımı de sasırdım yaaa:1no2:

eltim,,eltimin kızı veee kaynım bunlar bii aile nefret ediyorum bunlardan yaaaaaaaa ama ahirette iki elim yakalarında..

eski genel müdürüm (şerefsiz,uçkur meraklısı)
sekreteri ve aynı zamanda dostuuu olan kaşar hatun
8 yılımı paylaştığım herşeyimi verdiğim koynumda beslediğim yılan yakın dostum

asla asla asla işim olmaz üçüylede bana uzak allaha yakınnnn haydeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…