Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

Insaniz hepimiz hata yapabiliriz , hatasiz kul olmaz demisler, hatasini anlayip af dileyeni affetmek lazim cunku affetmek Allaha mahsus biz affedelimki afdiledigimizde bizde affedilelim

tabiki kocamı hiç affetmeyeceğim bir gün okadar acı bir şey söylediki onu allaha havale ediyorum böyle bir evlat yetiştirdikleri için ailesinide asla affetmiyorummmm

1.KAYNIMI,ÜZERİME SUÇ ATTIĞI İÇİN ,2.KAYNANAMI BENİ HEP ÜZDÜĞÜ İÇİN,,,,3. KENDİMİ ,ÇOK DÜRÜST OLDUĞUM İÇİN ,:mymeka:AMA YİNEDE BOŞVER BEE HAYAT SEVİNCE GÜZEL :teytey:

Dayımın karısı,
Dayımın kızı,
Diğeri kendini bilir
Bu üçlü kadar iğrenç bir birleşim görmedim hayatımda.Kötü Kazen

Bu satırları okuyunca o kadar üzüldüm kisenağlama Umarım hayat bundan sonra senin yüzüne güler. Dualarım seninle.

Embesil eniştemi affetmicem onu hala da küsüm 2 yıl oldu köpeğime tekme atmıştı pislik

1. babam(beni 6 yaşında bırakıp gittiği için- ark.larım babalarına sarılıp uyurken ben eski resimlerine sarılıp uyurdum, onlar babalarını öperken ben resimlerini öperdim=()
2.turan (tam ona ihtiyacım olduğu zamanda beni terkedip gitti)
3.merfem(beni yarı yolda bıraktığı için)
hep terk edilmişim yha acaba sorun bndemi:S duygusallığım tuttu gece gece:'(

aslaa affetmem dediğim kimse yok kinci değilim ve bana çok büyük yanlış yapan kimse olmadı:1closedeyes:
ancak biri var beni çok üzdü kırdı ama Allahıma havale ettim onu eden bulur sengözlerimebaksanab
o yüzden herkesi seviyorumm:sm_cool:

Kaynana
Kayinpeder
Kaynim
Görümcem
Ve Eşimin Tüm Akrabalari
Fazla Oldu Ma Neyapayim Onlari Affetmem
Hiii Bir Işyerimdeki Cadi Kadin

Kızlar tekrar diyorum
- güler
- kaynanam
- eşimi asla affetmeyeceğim. beni çooook üzdüler.
Özellikle kocamı onun kadar kimse beni üzmedi.klava:

Affetmek Allaha mahsus
Yaradılanı severim Yaradandan ötürüyerimseniben

mehmet(iğrenç herifin tekiydi allahtan hayatımda artık yok)
aybike(dost olduğunu sandığım kişi 12 yılımı paylaştım)
büyük teyzem bunları asla affedemem istesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…