Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

herkesi hoş görürüm ama ilk sevgilimi asla o beni çok kırdı ne bu dünyada ne öbür dünyada asla ve asla cayır cayır yancamı bilsem yine affetmem onu acı cekerken görim herşeye razı gelirim

Allah affetsin ben değil. Ne ölüme gelsin nede ölüsüne giderim yüzünü görmek istemediğim tek kişi annemin büyük oğlu

esimle evlenmek icin istemedikleri halde annemi ve babami cok uzdugum icin
kendimi,
bunlari bildigi ve birbirimizi cok sevdigimiz halde bana asla unutmayacagim hatalar yapan esimi ,
askim seni cok seviyorum ama bilki oldugunde (allah korusun)hakkini helal ediyomsn diye sorduklarinda etmicem askim.........

selam nix öle bişey yazmışsın inan anlamkta güçlük çektim şimdi bende nişanlı olduğum için bu konuda aileme anne babam ve abime kırgınım bilmiyorum yaa affedermiyim ama senin yazdıklarından sonra şaşa kaldım:bbo:

canim inanki yazdiklarini okudugumda sanki ben yazmisimda hatirlamiyorum gibi geldi. Inan son cümle haric tipa tip benimde duygularim öyle.

ama hakkini helal etmemek bir insana yapabilecegin en kötü sey, insan düsmanlarina hakkini helal etmez oda sana hakkini helal etmezse ne yapacaksin? Kirilmakta haklisin bunu en iyi ben bilirim ama bukadar kati olma canim nede olsa o senin kocan.

sadece kendimi affedemem bu dünyada. başka herkese her türlü hakkımı helal ederim...

asla kimseye kin duymazdım bundan 3 ay öncesine kadar hep alttan alırdım ama öle darbeler yedimki
1:eşimle aramı bozduğu, eşimle beni ayrı yatırdığı,bana we aileme hakaret ettiği,beni ewden kowduğu we en sonunda bizi ayırdığı için kaynanamı asla affetmem(alsın oğlunu şimdi tepe tepe kullansın)
2:kocamla aramı bozduğu,bana iftira attığı,beni kıskandığı, we şu anda amacına ulaştı kendi kardeşiyle kocamın arasını yapmaya çalıştığı için asla eltimi affetmem
3:we eşimi bütün bunlara göz yumup 3,5 aaylık ewliliğimizi bitirdiği için affedemem

3,5 ay canim cok erken ayrilmissiniz inan cok üzüldüm. Keske herkezi bosverip biraz daha savasmaya calissaydin

Affetmek Allaha mahsus birseydir kaldiki konu affetmemek.Bunca nankorluklerimize ragmen Rabbimiz bizi her seferinde affediyorsa biz kim oluyoruzki affetmiyelim.Bu benim sahsi dusuncem.Sevgiler..

hayatımda affedemeyeceğim tek kişi var; aynı şehirde olduğumuz yıllarca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmediği, beraber neler neler paylaşmamıza rağmen bir kez bile beni aramayan, ben yokmuşum ve hiç olmamışım gibi davranan bir arkadaşım.

antepli gelin ben çok sawaştım arkadaşım sawaşırkende kendime ettim hastalandım 3 ayın içinde nerdeyse 15 kilo zayıfladım baktım olmucak ailemde beni kaybetmeyi göze alamazdı zaten azdaha dursaydım onların yanında ölüp giderdimm ben

beni kiran üzen bir cok kisi oldu ama onlari asla affetmem diyemem allaha havale ediyorum. ben icimde kinle nefretle yasiyamam kime karsi olursa olsun ilk önce hayattan zevk almyayi unturum.

cnm bayağıda erken 3,5 ay yani..ama nası bunalttılarsa...ben babama verdiği borç karşılığında dünyanın faizini ödeten babamı yaşamdan bıkar hale getiren o şerefsiz adamı ki uzaktan akrabam olur,asla asla affetmem hakkımı da helal etmemmmmm

bende aslında affedici bi yapıya sahibim.... fakat öyle şeyler oldu ki kaynanamı ,kayın pederimi ve kaynımı asla affetmeyeceğim... sadece resmi şekilde görüşüyorum...zorunlu hallerde yani...

ikinci bir kişiyi daha eklemek istedim, yakında muhtemelen eski eşim olacak eşimi asla ve asla affetmeyeceğim.

birincisi babam annemle ayrılmışlar bizle görüşmedi 15 sene oldu vefat etti bir fatiham yoktur onu asla affetmem varsa hakı vermeye hazırım ama oda bana verecek hesabınıKötü Kazen
ikincisi kardeşim hiç sucu olmayan sırf başkasını sevdiği için boşayıp 1 kızını öksüz bıraktı o günden beri görüşmüyorum aslada barışman:1no2:
üçüncüsü ihtiyar bir kadındı şimdi vefat etti yeni taşındım beni başka bir kadın sanarak namusuma laf etti alahtan kimse inanmadı yoksaaaa neyse öteki dünyada hesabını verecekklava:

asla affetmeyeceğim kişilerde bir değişiklik olmadı yine
- arkadaşım sandığım Güler diye biri
- kaynanam
- veeee eşimi asla ama asla affetmeyeceğim

Hayattayken canım anneme acı çektiren ismini bile söylemek istemediğim kişileri.....
Dilerim yaşattıklarının cezasını bu hayatta da diğer hayatta fazlasıı ile çekerler..
Asla kinci değilimdir ama bu durum çok başka...Benim yüreğimi yaktılar
başka ne diyimmsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…