esimle evlenmek icin istemedikleri halde annemi ve babami cok uzdugum icin
kendimi,
bunlari bildigi ve birbirimizi cok sevdigimiz halde bana asla unutmayacagim hatalar yapan esimi ,
askim seni cok seviyorum ama bilki oldugunde (allah korusun)hakkini helal ediyomsn diye sorduklarinda etmicem askim.........
asla kimseye kin duymazdım bundan 3 ay öncesine kadar hep alttan alırdım ama öle darbeler yedimki
1:eşimle aramı bozduğu, eşimle beni ayrı yatırdığı,bana we aileme hakaret ettiği,beni ewden kowduğu we en sonunda bizi ayırdığı için kaynanamı asla affetmem(alsın oğlunu şimdi tepe tepe kullansın)
2:kocamla aramı bozduğu,bana iftira attığı,beni kıskandığı, we şu anda amacına ulaştı kendi kardeşiyle kocamın arasını yapmaya çalıştığı için asla eltimi affetmem
3:we eşimi bütün bunlara göz yumup 3,5 aaylık ewliliğimizi bitirdiği için affedemem
asla kimseye kin duymazdım bundan 3 ay öncesine kadar hep alttan alırdım ama öle darbeler yedimki
1:eşimle aramı bozduğu, eşimle beni ayrı yatırdığı,bana we aileme hakaret ettiği,beni ewden kowduğu we en sonunda bizi ayırdığı için kaynanamı asla affetmem(alsın oğlunu şimdi tepe tepe kullansın)
2:kocamla aramı bozduğu,bana iftira attığı,beni kıskandığı, we şu anda amacına ulaştı kendi kardeşiyle kocamın arasını yapmaya çalıştığı için asla eltimi affetmem
3:we eşimi bütün bunlara göz yumup 3,5 aaylık ewliliğimizi bitirdiği için affedemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?