Hayatınızda affedemeyeceğiniz 3 kişi kim?

Rabbimin hesabını soracağını bildiğim için herkesi affettimm..umarım bilmeden yaptığım hatalar için bende affedilmişimir..
ama 12 yıldır babamı görmüyordum şimdi barışmak istiyor affetmemek değilde onu hayatıma sokmak istemiyorumm..baba diyebileceğimi zannetmiyorum o kadar uzakki o kelime..
keşke sihirli değnek denen zımbırtı gerççekten olsaydıa.s

Bu satırları okuyunca o kadar üzüldüm kisenağlama Umarım hayat bundan sonra senin yüzüne güler. Dualarım seninle.

Ben de çok kötü oldumsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ben affedemeyeceğim kişilerin isimlerini burada zikretmek istemiyorum.zaten onlar da farkındadırlar...

Eşim eşim eşim... benden iki cihanda da helalik alamıcak dilerim sonm nefesini benim yanımda verir yine benim elime düşer!

görümcem
görümcem
görümcem ayrıca zaten allahımada havale ettim en ğüzel günlerimi kabusa çevirdiği ve hala devam ettiği için

çalıştığım en son işyerindeki 3kıskançç kızzz allahtan bulurlar inşallahhhh pek de bulmuş gibi deiller yaa allahh büyükk

valla hayatta asla affetmeyeceğim tek bi kişi var......ne bu dünyada ne öbür dünyada.............

benim hayatımda affetmeyeceğim 3 kişi
1-kan kardeşim kötükedihüso
2-iyilik yaptığım ve nankörlük gördüğüm arkaadaşım Çok üzgünüm çoook
3- eltim dertleştiğimde veya ev içinde yaşananları dışarda anlattığıiçin klava:

abla yerine koydugum bir kisiyi ve de adi lazim olmayan arkadasim oldugunu dusundugum diger kisiyi, benden uzak olsunlar Allah'a yakin

Düşündüm taşındım kaşındım bir türlü bulamadım öyle birini:çok üzgünüm:...
Çok kırıldığım kızdığım birkaç kişi var fakat zaman ve inanmak herşeyin ilacıdır:asigim:..Her aklıma geldiğimde üzülsem de asla affetmem diyemiyorum işte..
İnşaallah ben de kimseyi kırmamış;üzmemiş;yaralamamışımdır.:sm_confused:..Kalp kırmak Rabbi incitmektir.:a015::a015:.

Eşim olmayı hakedemeyen insan müsvettesini!Cadı kaynanamı!ve uzaktan kumandalı kayınpederimi! ASLA ama ASLA AFFETMEYECEĞİM hatta AHİRETTEDE iki elim yakalarında olacak.Nefret ediyorum hepsindende!kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

1.evlenmeden önce beni kendine bağlayıp sonrada çekip giden erkek arkadaşımı 2.eşimin mikrop ötesi teyzesini 3.gösteriş meraklısı kaynanamı HEPSİNİ ALLAHIMA HAVALE EDİYORUM....:lepi:

eski eşimi affetmeyeceğim o zaten 3 değil 30 kişinin lanetine bedel.

allah sana bir kız evladı versin, evladından gör bana çektirdiklerini.

ELTİM!!!!!!!!!! küs değilim affettim sanıyor ALLAH a havale ettim
KAYNANAM ......
GÖRÜMCELERİM (2)

4 oldu 1 tane fazla söyledim kusura bakma :1closedeyes:

hayatta çok kızdığım insan oldu
hepsini affettim çok çabuk unutuyorum ben
ama allah onları affetti mi bilemiyorum

3 kişile sınırlandırma olması çok kötü..
Çok katı biriyimdir
Hata yapan kim olursa asla affetmem..
4-5 kişi var asla affetmiyeceğim..

_beni elde edemedi diye aklından senaryolar yazan şahsı
_her derdine koşup her zaman yanında olup hakkında hep iyi düşündüğüm halde kıskançlığını belli edip tüm arkadaşlarımı bana küstürmeye çalışan şahsı
_onlara inanıp güvendiğim için kendmi affetmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…