• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatınızda en nefret ettıgınız kişi kimdır?

yengem ve kuzenimdir açık arayla heralde.insanın düşmanına yapmıycağı şeyleri yapamıycağı iftiraları üstüme atıp çekiliverdiler reziller.allah belalarını yavaş yavaş veriyo ama.ahlarım çıkıyo onlardan.yenge hanımın yuvası bozuldu.kuzenimde pek iyi yollarda değil.beter olsunlar.allah kimseye öyle akaraba vermesin.
bide benim gibi saflık vermesin kimseye.çok zararlı çıkıyo insan.

eski sevgilimin babasından : ona aslaaaa hakkımı helal etmiyorum.tanımadığı halde, sırf tipimden gıcık aldığından beni istemediği için ve sevdiğim insandan ayırdığı için.
eski sevgilimin kardeşinden : Ailesini kışkırtıp kışkırtıp bizi ayrımak için elinden geleni yaptığı için ve başardığı için.
eski sevgilimin annesinden : yüzüme gülüp arkamdan kuyumu kazdığı için.
Eski sevgilimden; 2 senemi çalıp evlilik hayalleri kurdurup, ümitler verip terk ettiği içi. Ailesiyle birlik olup hayatımın içine ederek hakaretler ettiği için. defalarca sırtımdan vurduğu için...
Yaşama sevincimin ve hayallerimin katili olup bana ölümü özlettikleri için ASLAAAAAA hakkımı helal etmiyorum.Ve onlardan nefret ediyorum ağlaya ağlaya gözlerimi kuruttukları için, ve nefret ediyorum onlardan birdaha sevemeyeceğim için, ve nefret ediyorum kalbimi bu kadar acıtıp dilime bedduaları bulaştırdıkları için, nefret ediyorum defalarca ölüp ölüp dirilmekten ruhumu yordukları için...nefret ediyorum nefreti bilmezken yüreğime onu da sığdırmayı başardıkları için, ve nefret ediyorum nefret etmekten nefesim kesilip yorulduğum için...nefret ediyorum uykularımı aldıkları için.
BEN ARTIK NEFRET ETMEDEN YAŞAMAK VE BÖLÜNMEDEN UYUMAK İSTİYORUM, BEN ARTIK NEFES ALMAK İSTİYORUM...

arkadas dost bildigim 2 tane insandan..10 sene arkadas oldugumuz halde birden bire ben evlenip başka şehire taşınınca beni kötülemeler ..dedikodular..birbirlerine küfreden kızlar şimdi canciger oldu..biri ben ne yapsam oda onu yapıyordu zaten..gözü benim yerimdeymiş megerse..geç oldu ama gördüm yüzlerini..namus timsali gibi gezerler ama kendileri her haltı yer..nefret ediyorum onlardan ..onlara harcadıgım zamanı keşke ailemle geçirseydim...

hayatını kurtardığım , çok iyilik yaptığım ancak bi takım davranışlarından dolayı arkadaşlığımı kısa bi zaman önce gayet tatlı bi dille bitirdiğim halde arkamdan atıp tutan insan .. ya da herneyse işte

kuzenim- kuzenimin çocuğu -okul arkadaşlarım aslında herkesten nefret ediorum.en çokta kendimden:(

söyleyemiyorum bile... tüylerimi diken diken ediyor pislik kız ... sinirlerim bozuldu yaa....

Back
X