Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana çok kötü şeyler yaşatan bikaç insan oldu aama yinede nefret etmiyorum kin tutamama gibi bi huyum var benim.evet ilk başta çok üzülüyorum nefret ediyorum diyorum ama zamanla unutuyorum affediyorum.Allah affettikten sonra bizleri bana düşmez affetmemek..herkes yaptığının cezasını eninde sonunda bulur ben kin gibi duygular barındıramam bu gibi insanlar yüzünden kalbimde.hepsini Allah'a havale ederim o kadar
sadece 1 kişiden nefret ediyorum ismini ve kim olduğunu da zikretmek istemiyorum ,o da nefret ettiğimi eminimki biliyor,nefret etmek bir yana tiksiniyorum ondan....Kötü Kazen
bende küçük çocukları taciz eden insan bile diyemeyeceğim ne idiği belirsiz yaratıklardan nefret ediyor ve tiksiniyorum Allah onları bildiği gibi yapsın
Adı batasıca nankör ve yalancı eski sevdiğimden nefret ediyoruuuuuuuuummmm ve onu bana tanıştıran salak şahsiyetten nefrettt ediyorumm tüm yalancı insanlardan nefret ediyorum
Çoluğu çocuğu olupta eşlerini aldatan insanlardan kadın erkek farketmez nefret ediyorum.Bir de evli barklı çocuğu olduğunu bilipte evli insanlarla ilişki yaşayanlardan nefret ediyorum.klava:klava:klava:
valla ben kimseden nefret etmiyorum sanıyordum ama ediyormuşum
o kızı görünce anladım
o kızdan nefret ediyorum
bir insan kalbının kötülüğü bukadarmı yansıtır karşısındakine
ilğinç yaniii
şahıs olarak yoktaa ama en baştaa;hakkımı yiyen kim olursa olsun maddi manevi
dedikoduculardan,
yalancılardan,
gösteriş meraklısı insanlardan,
ben bilirim ben ederim die ahkam kesenlerden,
ukalaca konuşanlardan,
havalı tiplerden havalıymış gibi taklit edenler yane,
özenti insanlardan NEFRET EDİORUMMMMMMM................